oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 25 minutes ago, Tlykog said: Πειτε με συντηρητικό, αλλά κινητό με οθόνη που μπορεί να πάθει μόνιμη βλάβη μόνο και μόνο από τα νύχια και κάνει κοντά στα 3000$... Δεν. Οκ, είναι εντυπωσικό, αλλά ένα κινητό, σαν καθημερινό εργαλείο, πρέπει να είναι και πρακτικό. Αυτό δεν είναι πρακτικό. Δεν παθαινει τίποτα απ τα νύχια. Ναι είναι επίφοβο με το μέντεσε, και εγω εχω κάποιο ανχος, αλλά αυτα με τα νύχια είναι υπερβολικά. Το πάθανε κάποιοι στον πλανήτη σε πρώιμα μοντέλα και ξαφνικά έγινε στάνταρ. 1 χρόνο με το fold 5, το δινω σε κατι 7χρονα που φέρνει ενας φίλος και παίζουν παιχνίδια. Δεν έχει πάθει το παραμκρο και μιλαμε το γρατζουναμε με νυχια. Μια μικρη γρατσουνια που δεν φαίνεται καν υπάρχει, η όποια είναι στη μεμβράνη. Την αλλάζεις και τέλος. Αμα με τέτοια σκληρη χρήση δεν έπαθε τίποτα, εχει λυθεί πλέον αυτο. Για το μέντεσε δεν ξέρω, ξανα λεω. Το μέλλον θα δείξει. Δεν τα παρουσιάζω θετικά. Μονο για οσα ξερω εγγυόμαι. Μπορεί αυριο να διαβάσεις οτι έσπασε στα 2. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Αυτό ναι, είναι phone - tablet. Επειδή όμως εμείς οι "κοινοί" θνητοί δεν έχουμε 3 χιλιάρικα για πέταμα θα περιμένουμε 2-3 χρόνια για εξορθολογισμό της τιμής και της βελτίωσης της ποιότητας κατασκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δεν βλεπω να εχει κουμπι στο πλαι για ελεγχο της καμερας. Θα περιμενω το επομενο μοντελο. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, Bil79 said: Αυτό ναι, είναι phone - tablet. Επειδή όμως εμείς οι "κοινοί" θνητοί δεν έχουμε 3 χιλιάρικα για πέταμα θα περιμένουμε 2-3 χρόνια για εξορθολογισμό της τιμής και της βελτίωσης της ποιότητας κατασκευής. Αυτο εννοείται αλλα ουτε τοτε θα έχουν πέσει οι τιμές σε τέτοιου τύπου συσκευές. Οκ ισως το βρίσκεις με 2000. Εδω ενα απλο iphone έχει φτάσει 1500+. Παλι για τον πολύ κόσμο δεν θα είναι. 1 minute ago, dbrillis said: Δεν βλεπω να εχει κουμπι στο πλαι για ελεγχο της καμερας. Θα περιμενω το επομενο μοντελο. Περίμενε το επόμενο που θα διπλώνει και στα 4.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εντυπωσιακό θα έλεγα. Πρόκειται για niche προϊόν που δεν απευθύνεται σε ευρεία μάζα αλλά κάνει showcase δυνατοτήτων Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Και ένα ακόμα μικρό βιντεο όπου δείχνει οτι το χρησιμοποιεις και σαν απλο fold που ξεδιπλώνει 1 φορά, αν θες. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μεγαλο ρισκο η αγορα του επειδη ειναι πρωτης γενιας, θα ειναι πολλες οι παιδικες ασθενειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, oldnew said: Περίμενε το επόμενο που θα διπλώνει και στα 4.. το επομενο level ειναι να ξεδιπλωνει στα 3 και μετα να κανει slide απο κατω αλλη τοση οθονη 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocotsak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δε θα αφήσει τίποτα όρθιο ο Κινεζικος τυφώνας. Εχουν τους πόρους, τη θέληση, την πειθαρχία και το όραμα για το οτιδήποτε. Το λέω παντού πως είναι ήδη ο κορυφαίος κατασκευαστής παγκοσμίως για το κάθετι, αρκεί να πληρώσεις. Ο ανταγωνισμός απαντάει με το καφέ χρώμα... 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, oldnew είπε Δεν παθαινει τίποτα απ τα νύχια. Ναι είναι επίφοβο με το μέντεσε, και εγω εχω κάποιο ανχος, αλλά αυτα με τα νύχια είναι υπερβολικά. Το πάθανε κάποιοι στον πλανήτη σε πρώιμα μοντέλα και ξαφνικά έγινε στάνταρ. 1 χρόνο με το fold 5, το δινω σε κατι 7χρονα που φέρνει ενας φίλος και παίζουν παιχνίδια. Δεν έχει πάθει το παραμκρο και μιλαμε το γρατζουναμε με νυχια. Μια μικρη γρατσουνια που δεν φαίνεται καν υπάρχει, η όποια είναι στη μεμβράνη. Την αλλάζεις και τέλος. Αμα με τέτοια σκληρη χρήση δεν έπαθε τίποτα, εχει λυθεί πλέον αυτο. Για το μέντεσε δεν ξέρω, ξανα λεω. Το μέλλον θα δείξει. Δεν τα παρουσιάζω θετικά. Μονο για οσα ξερω εγγυόμαι. Μπορεί αυριο να διαβάσεις οτι έσπασε στα 2. Δε διαφωνώ με αυτό που λες. Πες μου άλλα μοντέλα, εκτός από τα τύπου fold ή flip, που να παθαίνουν το παραμικρό με το ανθρώπινο νύχι. Ναι, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί, αλλά ακόμα δεν έχουν εφεύρει κάποιον τρόπο να είναι τόσο ανθεκτικά στις κακουχίες, όσο τα υπόλοιπα κινητά και παράλληλα είναι ακριβά. Για συσκευή που έχεις πάντα πάνω σου θεωρώ ότι έχει δρόμο… Οπως ξέρεις από αλλά ποστ μου, προφανώς δεν κρίνω όσους το αγοράζουν ή ότι είναι κακή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anifiend Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Στην αρχή είχαμε τη μάχη για το πόσες κάμερες έχει επάνω, τώρα θα το πάμε στο πόσες φορές διπλώνει. Αλλά τι διπλή, τι τριπλή οθόνη. Τόσο αργά θα το πάμε; Αν δεν ξεδιπλώνει σε επίπεδο εφημερίδας να φτάνει τουλάχιστον Α3, τότε δε λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosglasgow Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Τέλειο. Σίγουρα το επόμενο κινητό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Ζώ για την ημέρα που θα μπορώ να διπλώνω το κινητό μου για να φτιάξω αεροπλανάκι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetroStar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Τι πάχος έχει διπλωμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, MetroStar είπε Τι πάχος έχει διπλωμένο; Περίπου 1,3 εκατοστά. https://www.gsmarena.com/huawei_mate_xt_ultimate-13320.php Εντυπωσιακα λεπτό για την περίπτωση, αλλά συνολικά …τούβλο σε σύγκριση με συμβατικά κινητα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα