tzotzo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 7 hours ago, LabrakisG1992 said: Λοιπον ηρθε το μηχανημα, αν εκανα σωστα την μετρηση εδειξε 14,5. Χθες αναψε λαμπακι κινητηρα πορτοκαλι. Το αμαξι ειναι σε ακινησια σημερα και αυριο παω αντιπροσωπεια. Δεν μπορω να καταλαβω αν αυτες οι 2 βλαβες συνδεονται μεταξυ τους. Στο μεσοδιαστημα που κινουσαμε το αμαξι πριν αναψει το λαμπακι, το αμαξι ξαφνικα αποφασιζει να δουλεψει 1500 στροφες ρελαντι (οποτε το θυμηθει ομως), ενω ταυτοχρονα (παντα οταν ειναι στο ρελαντι) τριζει ολοκληρο. Αυριο 2 η ωρα εχω ραντεβου στην Οπελ. sorry κιολας δεκα ημερες το κινουσες το αυτοκινητο; μπηκε σε safe mode γιατι προφανως εχει καποιο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stel106 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου η μπαταρια η αυτος ο αισθητηρας εαν εισαι με βεζινη Gm 55566514 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, tzotzo είπε sorry κιολας δεκα ημερες το κινουσες το αυτοκινητο; μπηκε σε safe mode γιατι προφανως εχει καποιο προβλημα. δεν κινειται το αυτοκινητο. 11 ώρες πριν, stel106 είπε η μπαταρια η αυτος ο αισθητηρας εαν εισαι με βεζινη Gm 55566514 βενζινη ναι. Σημερα εχει ραντεβου η γυναικα μου στην Οπελ 2 η ωρα. θα επανελθω με ενημερωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου στην Οπελ ειπαν στην γυναικα μου μια ηλεκτροβαλβιδα στον κινητηρα ηταν το προβλημα (electrovanne) . Την αλλαξαν αλλα δεν εχω την αποδειξη στα χερια μου για να δωσω περισσοτερες πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα