Uropitionud83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Οριακα εκνευριστικο που ο κωτσο φετος εφερε αρκετες συσκευες και αλλα καταστημα ISTORM PLAISIO οριακα εχουν εκθεσιακα. Μεχρι και καταστηματα που δεν γνωριζα οτι υπαρχουν , πχ you., εχουν παραπανω τμχ απο τα 2 παραπανω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jesakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, ToProkopio είπε Τώρα διαθέσιμο για παραλαβή από τα Χανιά pm 256gb natural titanium με refresh στον Κωτσόβολο όποιος προλάβει. μιλουσα στο support και ψιλο εκραζα γτ δεν γινετε να υπαρχει διαθεσιμοτητα αφου το ειδα στην σελιδα και μου ειπαν για λαθος και αλλαξαν κατασταση μετα.. ξεκαθαρα ειναι εκνευριστικο πως δεν εχω εξυπηρετηθεί με παραγγελια 11/9 16:00 και καποιος που εκανε παραγγελια απο 13/9 και μετα να το εχει λαβει.. anyway 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosnaveng Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Jesakos είπε μιλουσα στο support και ψιλο εκραζα γτ δεν γινετε να υπαρχει διαθεσιμοτητα αφου το ειδα στην σελιδα και μου ειπαν για λαθος και αλλαξαν κατασταση μετα.. ξεκαθαρα ειναι εκνευριστικο πως δεν εχω εξυπηρετηθεί με παραγγελια 11/9 16:00 και καποιος που εκανε παραγγελια απο 13/9 και μετα να το εχει λαβει.. anyway Εδώ κάποιος έκανε χθες παραγγελία που το είδε διαθέσιμο και το πήρε, τι λέμε τώρα. Και καλά έκανε και το πήρε και όποιος άλλος με αυτό τον τρόπο. Το θέμα είναι ότι το σύστημα της αλυσιδας είναι απαράδεκτο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Πήγα σήμερα από ενα κατάστημα και τους ρώτησα γιατί υπάρχει κόσμος που παραλαμβάνει κάνοντας refresh ενώ εμείς περιμένουμε 20 μέρες ενώ έχουμε προπαραγγελία. Η κοπέλα απλά απέφευγε την ερώτηση και μου έλεγε ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας, κάτι που όπως βλέπουμε δεν ισχύει. Μου λέει δεν γίνεται αυτό που λέτε γιατί αν υπήρχε απόθεμα θα το δίναμε σε εσάς, αυτή τη στιγμή έχουμε 80 συσκευές και είναι και οι 80 κρατημένες. Δεν ξέρω για εσάς αλλά έχω εκνευριστεί πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peponisgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Παιδιά ξέρει κάνεις την προκαταβολή από Κωτσο μπορούμε να την πάρουμε πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Πήγα σήμερα από ενα κατάστημα και τους ρώτησα γιατί υπάρχει κόσμος που παραλαμβάνει κάνοντας refresh ενώ εμείς περιμένουμε 20 μέρες ενώ έχουμε προπαραγγελία. Η κοπέλα απλά απέφευγε την ερώτηση και μου έλεγε ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας, κάτι που όπως βλέπουμε δεν ισχύει. Μου λέει δεν γίνεται αυτό που λέτε γιατί αν υπήρχε απόθεμα θα το δίναμε σε εσάς, αυτή τη στιγμή έχουμε 80 συσκευές και είναι και οι 80 κρατημένες. Δεν ξέρω για εσάς αλλά έχω εκνευριστεί πολύ. Πολύ λογικό φίλε μου απλά επειδή και πριν 3 χρόνια με refresh πήρα το 13 pro max όπως και χθες το 16 pro max πιστεύω ότι τα μαγαζιά του κωτσο που βγάζουν διαθεσιμότητες είναι από κάποια ακύρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, jonis είπε Πολύ λογικό φίλε μου απλά επειδή και πριν 3 χρόνια με refresh πήρα το 13 pro max όπως και χθες το 16 pro max πιστεύω ότι τα μαγαζιά του κωτσο που βγάζουν διαθεσιμότητες είναι από κάποια ακύρωση. Το σωστο θα ηταν ομως απο την ακυρωση να πηγαινε στο επομενο και οχι να το βγαζαν διαθεσιμο στο καταστημα για οποιον προλαβει. Ετσι θα μπορουσαν να εξυπηρετησουν τον κοσμο πιο γρηγορα και ειδικα αυτον που εκατσε να κανει μια προπαραγγελια και επισης να δωσει μια προκαταβολη. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Παρελαβα μολις 16pm black 256 istorm river west. 13/9 15:06 παραγγελια. Καλες παραλαβες στους υπολοιπους 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Το σωστο θα ηταν ομως απο την ακυρωση να πηγαινε στο επομενο και οχι να το βγαζαν διαθεσιμο στο καταστημα για οποιον προλαβει. Ετσι θα μπορουσαν να εξυπηρετησουν τον κοσμο πιο γρηγορα και ειδικα αυτον που εκατσε να κανει μια προπαραγγελια και επισης να δωσει μια προκαταβολη. Όταν είναι στο κατάστημα και ο άλλος λέει άκυρο για να μπει πάλι στην λίστα προπαραγγελιών θα πρέπει να γυρίσει πίσω στις κεντρικές αποθήκες πράγμα που έχει κόστος. Οπότε λένε βγάλτο online εκεί που είναι να φύγει. Δεν ξέρω το σύστημα τους από μέσα αλλά μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό που γίνεται τόσα χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Εν συντομία η δική μου εμπειρία από το DQ της Ζυρίχης: Παραγγελία του iPhone Pro Max 256 Titan στις 14 Σεπτεμβρίου (Σάββατο) στις 15:40. Μου ειπώθηκε εξ αρχής πως ήταν το 51ο Μαξ που είχε παραγγελθεί από το κατάστημά τους με αυτά τα χαρακτηριστικά και πως θα το λάβω σε 3 εβδομάδες.. Εχτές το έλαβα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, xgol είπε Εν συντομία η δική μου εμπειρία από το DQ της Ζυρίχης: Παραγγελία του iPhone Pro Max 256 Titan στις 14 Σεπτεμβρίου (Σάββατο) στις 15:40. Μου ειπώθηκε εξ αρχής πως ήταν το 51ο Μαξ που είχε παραγγελθεί από το κατάστημά τους με αυτά τα χαρακτηριστικά και πως θα το λάβω σε 3 εβδομάδες.. Εχτές το έλαβα. Τι ψάχνεις να βρεις τώρα συγκρίνεται η Ελβετία με το Ελλαδιστάν; Μάγκας που μένεις εκεί πάντως, μπράβο φίλε μου. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από SpyrosJDM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, jonis είπε Πολύ λογικό φίλε μου απλά επειδή και πριν 3 χρόνια με refresh πήρα το 13 pro max όπως και χθες το 16 pro max πιστεύω ότι τα μαγαζιά του κωτσο που βγάζουν διαθεσιμότητες είναι από κάποια ακύρωση. Αυτο δεν θα επρεπε ομως να βγαζει για παραλαβη απο καταστημα; Διοτι καθε φορα που βλεπω διαθεσιμο μπαινω απο περιεργεια καλαθι να δω και δεν μου εχει ποτε επιλογη απο καταστημα μονο αποστολη στον χωρο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosnaveng Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, karagiannisG είπε Παρελαβα μολις 16pm black 256 istorm river west. 13/9 15:06 παραγγελια. Καλες παραλαβες στους υπολοιπους Τι νούμερο παραγγελίας είχατε; Για να δούμε πού έχει φτάσει η σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, stavrosnaveng είπε Τι νούμερο παραγγελίας είχατε; Για να δούμε πού έχει φτάσει η σειρά. 49410. Προχωρανε παντως οι παραδοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanito83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, peponisgr είπε Παιδιά ξέρει κάνεις την προκαταβολή από Κωτσο μπορούμε να την πάρουμε πίσω μπορείς.και καλά θα κάνεις. 3 ώρες πριν, jonis είπε Πολύ λογικό φίλε μου απλά επειδή και πριν 3 χρόνια με refresh πήρα το 13 pro max όπως και χθες το 16 pro max πιστεύω ότι τα μαγαζιά του κωτσο που βγάζουν διαθεσιμότητες είναι από κάποια ακύρωση. Επειδή παραγγέλνουν πολλοί από τρία τέσσερα μαγαζιά .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα