Danis7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, ourakot2 είπε Και εγώ 12/9 έχω κάνει παραγγελία Σε ποιο κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ourakot2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Danis7 είπε Σε ποιο κατάστημα; Κωτσόβολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) παιδια σημερα το πρωι ημουν εξω, μπηκα στον κωτσο και εκανα το μαγικο refresh και συνειδητοποιω οτι βγαζει διαθεσιμο για παραλαβη στην περιοχη μου και εκανα την παραγγελια ενας θεος ξερει ποσο γρηγορα και την δεχτηκε. μετα περιμενα για ακυρωση λογω ισως εκθεσιακου, αλλα ηρθε mail κανονικα για παραλαβη. καλεσα και τον κωτσο και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο για παραλαβη κανονικα. επειδη δεν ειμαι στην περιοχη σημερα , αυριο θα παω πρωι να την παραλαβω. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από MixMasteR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThisIsPanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανείς αλλά στο site του Public αυτήν την ώρα έχουν iphone 16 pro max 512gb Desert Titanium και λεει από βδομάδα μπορείς να τα παραλαάβεις. Και στο μειλ γράφει ότι ειναι Σε Συλλογή Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από ThisIsPanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zzz83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Ούτε κατάλαβα πώς έγινε αυτό. Στις 18:40 πριν φύγω απ το γραφείο κάνω refresh στον Κωτσόβολο, βγάζει διαθέσιμο pro max 256 desert στους Άγιους Αναργύρους. Ούτε ξέρω πού ήταν αυτό, έλεγε 6 Km απ το κέντρο. Προχωράω την παραγγελία, τη δέχεται, έρχεται μήνυμα να πάω να παραλάβω, πήρα τηλ να επιβεβαιώσω καλού-κακού, πήρα ταξί πήγα και 20:15 το είχα στα χέρια μου. Ούτε η κυρία στο ταμείο δεν το πίστευε 🤣😂 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinosGT Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Αν ενδιαφέρεται κανεις για 16 PM white 256 ανταλλαγή με 16 pm μαύρο χρώμα ας μου πει. Σφραγισμενο από istorm περιοχη Αθήνα Σκεφτόμουν μήπως πάρω λευκό αλλα θα προτιμήσω την κλασική μου επιλογή δλδ μαθρο ξανά τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamwalker31 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Πάντως public και Κωτσόβολος το natural titanium 512 το βγάζουν διαθέσιμο από εχθές κανονικά … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, konstantinosGT είπε Αν ενδιαφέρεται κανεις για 16 PM white 256 ανταλλαγή με 16 pm μαύρο χρώμα ας μου πει. Σφραγισμενο από istorm περιοχη Αθήνα Σκεφτόμουν μήπως πάρω λευκό αλλα θα προτιμήσω την κλασική μου επιλογή δλδ μαθρο ξανά τελικά. Εγω παρηγγειλα λευκό από αμαζον de επειδή στα ρεβιου μου άρεσε πάρα πολύ και ταιριάζει απίστευτα καλά με όλες τις θήκες , αλλά τελικά νομίζω το μετάνιωσα και σκέφτομαι να ακυρωσω την παραγγελία και να παραγγείλω το μαύρο. Δεν έχω κάνει ξανά cancel order στο αμαζον, και επειδή έχει ήδη δευσμευση τα χρήματα στην προπληρωμένη κάρτα φοβάμαι μην έχω ιστορίες με την επιστροφή χρημάτων και δεν προχωράω σε ακύρωση. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techon1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εγω παρηγγειλα λευκό από αμαζον de επειδή στα ρεβιου μου άρεσε πάρα πολύ και ταιριάζει απίστευτα καλά με όλες τις θήκες , αλλά τελικά νομίζω το μετάνιωσα και σκέφτομαι να ακυρωσω την παραγγελία και να παραγγείλω το μαύρο. Δεν έχω κάνει ξανά cancel order στο αμαζον, και επειδή έχει ήδη δευσμευση τα χρήματα στην προπληρωμένη κάρτα φοβάμαι μην έχω ιστορίες με την επιστροφή χρημάτων και δεν προχωράω σε ακύρωση. Έκανα εγώ ακύρωση από Amazon.de γιατί βρήκα από Κωτσόβολο. Τα λεφτά γύρισαν στην κάρτα την 3η μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosnaveng Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, zzz83 είπε Ούτε κατάλαβα πώς έγινε αυτό. Στις 18:40 πριν φύγω απ το γραφείο κάνω refresh στον Κωτσόβολο, βγάζει διαθέσιμο pro max 256 desert στους Άγιους Αναργύρους. Ούτε ξέρω πού ήταν αυτό, έλεγε 6 Km απ το κέντρο. Προχωράω την παραγγελία, τη δέχεται, έρχεται μήνυμα να πάω να παραλάβω, πήρα τηλ να επιβεβαιώσω καλού-κακού, πήρα ταξί πήγα και 20:15 το είχα στα χέρια μου. Ούτε η κυρία στο ταμείο δεν το πίστευε 🤣😂 Έκανες πολύ καλά και το πήρες και να το χαρείς! Αλλά είναι απαράδεκτο να επιτρέπει το σύστημα τους τέτοια πράγματα, ενώ αυτές οι συσκευές έπρεπε να έχουν πάει σε αυτούς που έχουν προ παραγγείλει. Ενώ τώρα οι «υπεύθυνοι» αυτοί σου λένε «άσε τους βλάκες που έχουν παραγγείλει θα περιμένουν και στο μεταξύ πουλάμε και τις συσκευές κανονικά». 17 ώρες πριν, karagiannisG είπε Ποιο ειναι το δικο σου νουμερο; Στο 51400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techon1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Παιδιά, αν απλά πάρετε 512 GB δε θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι Πάσχα. Γιατί τόση μιζέρια; Κρίμα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakostjet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Τι να πω κι εγώ που θέλω να πληρώσω το μισό με πιστωτική και το υπόλοιπο με μετρητά κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορώ καν να το παραγγείλω αν δεν βρεθεί διαθέσιμο σε κατάστημα. Άρα εγώ θα το πάρω όντως το πάσχα😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ourakot2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Κάλεσα σήμερα στην εξυπηρέτηση του Κωτσόβολου και με ενημέρωσαν ότι παραλαμβάνω την Δευτέρα. Παραγγελία στις 12.09 PM nt 256 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToProkopio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Τώρα διαθέσιμο για παραλαβή από τα Χανιά pm 256gb natural titanium με refresh στον Κωτσόβολο όποιος προλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παραλαβή μόλις μέσω refresh στον κωτσο. Παραγγελία χθες 04/10. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από MixMasteR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα