Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Matt87 said:

Δεν ισχύει, πήρα και τηλέφωνο στο τηλεφωνικό κέντρο και μου είπαν ότι δεν γίνεται παραγγελία χωρίς πληρωμή απο το διαδίκτυο

Είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν πλήρωσα.
Δεν ξέρω έπεσα σε κάνα bug στην σελίδα.

** edit 

όντως πήγα να τ κάνω σε άλλο κινητό τώρα και δεν αφήνει ….

** edit 2 
ξεκλειδώνει στην επιλογή τιμολογίου. 

Επεξ/σία από nikos134
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nikos134 είπε

Είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν πλήρωσα.
Δεν ξέρω έπεσα σε κάνα bug στην σελίδα.

** edit 

όντως πήγα να τ κάνω σε άλλο κινητό τώρα και δεν αφήνει ….

** edit 2 
ξεκλειδώνει στην επιλογή τιμολογίου. 

Ακριβώς.Εγώ το προχώρησα με έκδοση τιμολογίου.Παραλαβή από κατάστημα και πληρωμή στο κατάστημα. IMG_2714.jpeg.1e72f47634f650646294096e04030a25.jpeg

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

μια ερωτηση.Εστειλα να ακυρωσω την παραγγελία μου στο στορμ κ προχωρησα σε πληρωμη κ παραγγελια απο τον Γερμανο για το 512 16 pro max κ παραλαβη σπιτι μου καθως το ειδα διαθεσιμο online

μου εγραφε μεχρι 8 του μηνα παραλαβη.Ισχυει? κ με το στορμ ξερετε ποσο θα χρειαστει να μου επιστραφουν τα χρηματα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ToProkopio είπε

Ακριβώς.Εγώ το προχώρησα με έκδοση τιμολογίου.Παραλαβή από κατάστημα και πληρωμή στο κατάστημα. IMG_2714.jpeg.1e72f47634f650646294096e04030a25.jpeg

Σε τι φαση ειναι η παραγγελια σ κ για ποτε παραδοση; 😄

• Like 1
Δημοσ.

Λετε εγγύηση αμαζον.de 2 χρόνια. Δεκτό 

Αν η συσκευή πάθει κατι τον δεύτερο χρόνο, τι κάνεις? Το στέλνεις πού? Πίσω αμαζον? 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, clGR είπε

Σε τι φαση ειναι η παραγγελια σ κ για ποτε παραδοση; 😄

Καλησπέρα.Έλαβα χθες βράδυ μήνυμα ότι δρομολογείται για το κατάστημα παράδοσης από την αποθήκη.Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής έδωσαν : 4/10 -5/10. Για να δούμε..

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα σήμερα από εκεί που δεν έγραφε τίποτα μου εμφάνισε αυτό. Μήπως σημαίνει ότι ήρθε η συσκευή μου στις αποθήκες και θα παραλάβω από βδομάδα;

IMG_5033.png

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ourakot2 είπε

Εμένα σήμερα από εκεί που δεν έγραφε τίποτα μου εμφάνισε αυτό. Μήπως σημαίνει ότι ήρθε η συσκευή μου στις αποθήκες και θα παραλάβω από βδομάδα;

IMG_5033.png

Τι σου έγραφε πριν; Σε επεξεργασία;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Καλησπέρα.Έλαβα χθες βράδυ μήνυμα ότι δρομολογείται για το κατάστημα παράδοσης από την αποθήκη.Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής έδωσαν : 4/10 -5/10. Για να δούμε..

Τελεια! Κ εμενα μ εστειλαν αποστολη απο αποθηκη. Αντε να δουμε 😁😁😅

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ourakot2 είπε

IMG_5033.png

Και εμένα το ίδιο ακριβώς γράφει για 16 PM desert 256GB με παραγγελία 12/09 14:33. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Danis7 είπε

Και εμένα το ίδιο ακριβώς γράφει για 16 PM desert 256GB με παραγγελία 12/09 14:33. 

Και εγώ 12/9 έχω κάνει παραγγελία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...