Leftp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Εγώ 13/9 19:30 απο Γερμανο 16 Pro Max Desert πληρωμένο και ακόμα τπτ και ουτε το βλέπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToProkopio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Για όποιον ενδιαφέρεται, άμεσα διαθέσιμο στον Γερμανό iphone 16 pro max 512gb black. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από ToProkopio 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Καλα Χριστούγεννα και απο εμενα. 1 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, ToProkopio είπε Καλησπέρα. Για όποιον ενδιαφέρεται, άμεσα διαθέσιμο στον Γερμανό iphone 16 pro max 512gb black. ναι και στο Κωτσοβολο βγηκαν μολις 16 pro max 512gb Desert Titanium 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3XOTICA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Καλα Χριστούγεννα και απο εμενα. Από ποιό κατάστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Κωτσοβολος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Γερμανό που έβαλα εγώ χθες με refresh μόλις ήρθε mail. Άντε να δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Κρίμα που η Amazon δεν κάνει δόσεις μέσω πιστωτικής να το παραγγέλναμε από εκεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_ana Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Με κάλεσαν από Κωτσόβολο μόλις, χωρίς να έχω καταθέσει ποτέ την προκαταβολή, να μου πούνε πως μπορώ να παραλάβω. Απίστευτα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, g_ana είπε Με κάλεσαν από Κωτσόβολο μόλις, χωρίς να έχω καταθέσει ποτέ την προκαταβολή, να μου πούνε πως μπορώ να παραλάβω. Απίστευτα πράγματα. Πότε έκανες την παραγγελία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Κάτι άρχισε να κινείται δηλαδή με ρυθμούς χελώνας..Αντε καλό μου Πλαίσιο και συ.. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από George6633 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, nikos134 είπε Γερμανό που έβαλα εγώ χθες με refresh μόλις ήρθε mail. Άντε να δούμε. κ εγω απο γερμανο που παραγγειλα χθες απο καταχωρημενη αλλαξε σε επεξεργασια.. για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosapple Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, g_ana είπε Με κάλεσαν από Κωτσόβολο μόλις, χωρίς να έχω καταθέσει ποτέ την προκαταβολή, να μου πούνε πως μπορώ να παραλάβω. Απίστευτα πράγματα. Ποιο μοντέλο είχες κάνει παραγγελία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_ana Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Πότε έκανες την παραγγελία; Παραγγελία 12/09 9 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε Ποιο μοντέλο είχες κάνει παραγγελία? Μοντέλο 16 ProMax White Titanium 256GB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, nikos134 είπε Γερμανό που έβαλα εγώ χθες με refresh μόλις ήρθε mail. Άντε να δούμε. Αν εχω καταλαβει καλα ο Γερμανος θελει τα χρηματα τωρα και δεν εχει πληρωμη στο καταστημα οπως ο Κωτσοβολος ; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από jonis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα