Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν λιγο ηρθε μνμ απο κοτσοβολο για προπαραγγελια απο 12/9 ........

IMG_0041.jpeg

Επεξ/σία από a150
Δημοσ.

Από πλαίσιο κανένα νέο κάποιος; 
Παραγγελία από 11/09, θα τον κλείσουμε τον μήνα φαίνεται εύκολα. 

• Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, g_ana είπε

τίποτα δεν προκειται να παραλάβουμε πριν τα χριστούγεννα 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ενημερώθηκε η παραγγελία μου στο Κωτσόβολο με εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας 04.10.2024 16pm 256 nt προπαραγγελία πληρωμένη 12.9 απόγευμα .

Επεξ/σία από 3XOTICA
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, 3XOTICA είπε

Μόλις ενημερώθηκε η παραγγελία μου στο Κωτσόβολο με εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας 04.10.2024 16pm 256 nt προπαραγγελία πληρωμένη 12.9 απόγευμα .

Καλημέρα. από ποια περιοχή φίλε μου;

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ, από document έχει παραλάβει κανείς που να είχε συμπληρώσει την φόρμα ενδιαφέροντος; Αν κάποιος έχει βρει από αλλού και έχει παραγγελία που είναι έτοιμη για παραλαβή ας μου στείλει (16 pro 128GB εκτός desert). Thanks!

Δημοσ.

Εχει κανείς ενημέρωση από Κωτσόβολο Θεσσαλονίκης; 16 pro max desert από 13/9 14·50 τίποτα ακόμα και στα τηλέφωνα ακούω συνέχεια το ίδιο ότι δεν έχουμε παραλάβει ακόμα 

Δημοσ.

Παραγγελία 26/9 από πλαίσιο Pro Max 512GB σε 7 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική...Σε σημερινή επικοινωνία μου είπανε ότι θα αργήσει αλλά δεν ξέρουν πόσο γιατί δεν έχουν καμία ενημέρωση από την apple και κατ επέκταση από τον προμηθευτή.Ξέρω άργησα,αλλά είμαι σε δίλημμα τι πρέπει να κάνω ή τουλάχιστον να είχα μια εικόνα ότι μπορεί να πάρει και ως τα Χριστούγεννα.Όσοι γνωρίζετε από προηγούμενα μοντέλα,ποια είναι η εμπειρία σας;Φτάνει Δεκέμβριο; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, George6633 είπε

Παραγγελία 26/9 από πλαίσιο Pro Max 512GB σε 7 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική...Σε σημερινή επικοινωνία μου είπανε ότι θα αργήσει αλλά δεν ξέρουν πόσο γιατί δεν έχουν καμία ενημέρωση από την apple και κατ επέκταση από τον προμηθευτή.Ξέρω άργησα,αλλά είμαι σε δίλημμα τι πρέπει να κάνω ή τουλάχιστον να είχα μια εικόνα ότι μπορεί να πάρει και ως τα Χριστούγεννα.Όσοι γνωρίζετε από προηγούμενα μοντέλα,ποια είναι η εμπειρία σας;Φτάνει Δεκέμβριο; 

17/9 έκανα εγώ Pro Max 256GB Natural Titanium. Τα ίδια μου λένε και εμένα στο τηλέφωνο από το Plaisio. Πέρυσι (δεν πήρα εγώ, πήρε ο κολλητός) έφτασε πρώτη εβδομάδα Δεκεμβρίου.

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ακυρη ερωτηση αλλα μηπως παιζει να εξυπηρετουν πρωτα τις παραγγελιες με κανονικη τιμη και μετα τα χωρις φπα;

Επεξ/σία από Uropitionud83
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Uropitionud83 είπε

Παιδια ακυρη ερωτηση αλλα μηπως παιζει να εξυπηρετουν πρωτα τις παραγγελια με κανονικη τιμη και μετα τα χωρις φπα;

το αποκλείω

Οι παραγγελίες που γίνονται πλέον σε iphones είναι 3% με φπα και 97% χωρίς

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, g_ana είπε

Πλαισιο και εγω .. 11/9 .. καμια ενημερωση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...