Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, wh1t3r0se είπε

FYI: Μετα απο επικοινωνια που ειχα με iStorm (Ηρακλειο) με ενημερωσαν οτι ειμαι ο 2ος στην σειρα για iPhone 16 Pro Max Black 256GB.
Παραγγελια: 13/9 15:22
Αρ. Παραγγελιας: ***50000

Άρα εγώ που είμαι ***52500 έχω δρόμο ακόμη. Βέβαια σε αυτά τα ~2.500 θα έχει και απλά 16άρια που παραδόθηκαν ήδη κι ενδεχομένως κι άλλες παραγγελίες άσχετες με. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Τα έχουμε γράψει 500 φορές , κανονικά το παίρνεις με αποφορολογηση και απο Amazon Γερμανίας και φυσικά έχεις και 2’χρονοα εγγύηση μετά. 1 από Apple και 1 από Amazon. 

Δε με βοηθας τοτε ρε λεβεντη μου να το κανω; Πως θα κανω παραγγελια με αποφορολογηση στο αμαζον; Σε ευχαριστω

1 hour ago, clGR said:

πριν λιγο εβγαζε καποια 512 pm natural Γερμανο! πηγα να κανω την παραγγελια μου μπλοκαραν την πιστωτικη κ μεχρι να την ξεμπλοκαρω το ειχαν παρει.. αν εισαι γκαντεμης θα εισαι 😅😅

Εγώ μόλις έβαλα, παραλαβή απο κατάστημα. Αν υπάρχει καλώς :P

Γιατί απο το πλαίσιο ούτε για δώρο χριστουγέννων δεν το κόβω.

• Like 1

Καλησπέρα σας έχω προπαραγγείλει από πλαίσιο Πάτρας 12/9 pm…..πήγα σήμερα στο κατάστημα να ρωτήσω τι γίνεται ρώτησα αν έχουν δώσει γενικά και μου είπε ελάχιστα….ρωτησα πότε περιμένουν παραλαβή κλασσικά δεν ξέρουν και του λέω κατά την εμπειρία σου πότε πιστεύεις ρεαλιστικά ότι θα έρθουν; Μου είπε από Νοέμβρη μέχρι Χριστούγεννα….κλαμα η κατασταση

• Haha 1

2 ώρες πριν, SpyrosJDM είπε

Εγώ έχω προπαραγγελία στον Κωτσόβολο 19/09 για Pro max desert 256 και δεν έχω καμία ενημέρωση. Η παραγγελία μου είναι ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας.

Μια απο τα ιδια και με προπληρωμη!

• Sad 1

18 minutes ago, deejaygreg said:

Δε με βοηθας τοτε ρε λεβεντη μου να το κανω; Πως θα κανω παραγγελια με αποφορολογηση στο αμαζον; Σε ευχαριστω

https://www.supereverything.gr/2018/12/agores-europaiko-amazon-epagelmatias.html

• Like 1
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, nikos134 είπε

Εγώ μόλις έβαλα, παραλαβή απο κατάστημα. Αν υπάρχει καλώς :P

Γιατί απο το πλαίσιο ούτε για δώρο χριστουγέννων δεν το κόβω.

κ εγω τελικα! παραλαβη απο 5 μεχρι 8 οκτωβριου😅 κ ενα παιδι που δουλευει Γερμανο μου ειπε οτι αυριο μαλλον τους ερθουν καποια 16 pm 😃😃

1 ώρα πριν, deejaygreg είπε

Business account ανοίγεις , είναι σχετικά εύκολο . Σου στείλε συμφορουμιτης link. Ενα απλό Google search και θα είχες βρει τα πάντα λεβεντόπαιδο . 

• Like 1

1 ώρα πριν, chrissfrk είπε

Εγώ το πήρα από amazon μόλις. Θα δώσω ενημέρωση μόλις παραλάβω, να δούμε αν αυτό θα γίνει και νωρίτερα απο την ημερομηνία που λέει

Χρώμα και χωρητικότητα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...