Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, lecter21 είπε

Καθόλου ταραγμένος με την παραγγελία μου, άλλωστε ότι γράφω το γράφω εις γνώση ότι σε 5 μέρες θα τα έχω στα χέρια μου, και επειδή έχω ζήσει εξωτερικό αρκετά χρόνια αυτά τα πράγματα με τις προκαταβολές και τις 2 μηνες διαθεσιμότητες μόνο εδώ γίνονται. Όσο για τις πληροφόριες επετρεψέ μου λόγο ηλικίας, γνωριμιών και επαγγέλματος να γνωρίζω κάτι διαφορετικό απο αυτό που διαβάζετε σε διαφόρα φόρουμ.

Εγώ έχω προπαραγγελία στον Κωτσόβολο 19/09 για Pro max desert 256 και δεν έχω καμία ενημέρωση. Η παραγγελία μου είναι ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, lecter21 είπε

Καθόλου ταραγμένος με την παραγγελία μου, άλλωστε ότι γράφω το γράφω εις γνώση ότι σε 5 μέρες θα τα έχω στα χέρια μου, και επειδή έχω ζήσει εξωτερικό αρκετά χρόνια αυτά τα πράγματα με τις προκαταβολές και τις 2 μηνες διαθεσιμότητες μόνο εδώ γίνονται. Όσο για τις πληροφόριες επετρεψέ μου λόγο ηλικίας, γνωριμιών και επαγγέλματος να γνωρίζω κάτι διαφορετικό απο αυτό που διαβάζετε σε διαφόρα φόρουμ.

Σεβαστό αυτό που λες, αλλά και εγώ ζούσα χρόνια στην Αγγλία (καθώς γύρισα πρόσφατα) έχω ξαναδεί τέτοιες αναμονές. Στην Αγγλία αυτή την στιγμή γίνετε χαμός με τις ελλείψεις στα PM. Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι για τις προκαταβολές

πριν λιγο εβγαζε καποια 512 pm natural Γερμανο! πηγα να κανω την παραγγελια μου μπλοκαραν την πιστωτικη κ μεχρι να την ξεμπλοκαρω το ειχαν παρει.. αν εισαι γκαντεμης θα εισαι 😅😅

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μόλις κάλεσα στο Πλαίσιο να ρωτήσω πότε θα παραλάβω 19 Σεπτεμβρίου που την έκανα 16 pr max και μου είπε περιμένουμε νέες παραλαβες δεν ξέρουν ποτέ επίσης μου είπε ότι θα με πάρουν τηλ 3 μέρες νωρίτερα για να ξέρω ότι ήρθε. 

Επεξ/σία από mpazoykas

9 λεπτά πριν, Drolgbas είπε

Μου ήρθε μέιλ για παραλαβή 16 PM 256 black από το iStorm στο river. Προπαραγγελία στις 13/9 14:58.

καλές και γρήγορες παραλαβές και στους υπόλοιπους!

Ωραιος φιλε. 8 λεπτα πριν απο εμενα και ολοιδια παραγγελια

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ιστορια και για όσους δεν θέλουν να παίζουν τα παιχνίδια των καρτέλ, σήμερα παρέλαβα προ μαξ 256 από Αμαζον Γερμανία, 1 ακριβώς εβδομάδα απ'την παραγγελία ενώ μου έγραφε εκτιμώμενη παραδοση 11/10.

Αυτήν την στιγμή έχει όλα τα variants διαθέσιμα για παραγγελία με εκτιμώμενη παραδοση 30/10.

Απο απορία έψαξα να δω τα 15αρια που φαίνονται άμεσα διαθέσιμα για εκτιμώμενη παραδοση και τα δίνει σχεδόν μια βδομάδα πριν (21/10)

Αν ήμουν στην θέση,ειδικα αυτών που παραγγείλανε μετά τις 13/9,δεν θα περίμενα και πολυ...

Γνώμη μου, χωρίς να θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου.

Επεξ/σία από TukoRip
  • Like 4

2 λεπτά πριν, TukoRip είπε

Για την ιστορια και για όσους δεν θέλουν να παίζουν τα παιχνίδια των καρτέλ, σήμερα παρέλαβα προ μαξ 256, 1 ακριβώς εβδομάδα απ'την παραγγελία ενώ μου έγραφε εκτιμώμενη παραδοση 11/10.

Αυτήν την στιγμή έχει όλα τα variants διαθέσιμα για παραγγελία με εκτιμώμενη παραδοση 30/10.

Απο απορία έψαξα να δω τα 15αρια που φαίνονται άμεσα διαθέσιμα για εκτιμώμενη παραδοση και τα δίνει σχεδόν μια βδομάδα πριν (21/10)

Αν ήμουν στην θέση,ειδικα αυτών που παραγγείλανε μετά τις 13/9,δεν θα περίμενα και πολυ...

Πρέπει να πέσει αυστηρό τηλεφωνάκι μου φαίνεται…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Πρέπει να πέσει αυστηρό τηλεφωνάκι μου φαίνεται…

Σορρυ φίλε ξέχασα να γράψω απο Αμαζον γερμανιας.

Fixed.

Επεξ/σία από TukoRip
  • Thanks 1

FYI: Μετα απο επικοινωνια που ειχα με iStorm (Ηρακλειο) με ενημερωσαν οτι ειμαι ο 2ος στην σειρα για iPhone 16 Pro Max Black 256GB.
Παραγγελια: 13/9 15:22
Αρ. Παραγγελιας: ***50000

30 λεπτά πριν, deejaygreg είπε

Ναι οκ να παραγγειλουμε απο αμαζον γερμανιας αλλα εμεις που το παιρνουμε με αποφορολογηση τι γινεται;;;

Τα έχουμε γράψει 500 φορές , κανονικά το παίρνεις με αποφορολογηση και απο Amazon Γερμανίας και φυσικά έχεις και 2’χρονοα εγγύηση μετά. 1 από Apple και 1 από Amazon. 

1 ώρα πριν, SpyrosJDM είπε

Εγώ έχω προπαραγγελία στον Κωτσόβολο 19/09 για Pro max desert 256 και δεν έχω καμία ενημέρωση. Η παραγγελία μου είναι ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας.

Eμενα ειναι ετσι απο 12/9 απο κοτσοβολο οποτε.........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...