SpyrosJDM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, lecter21 είπε Καθόλου ταραγμένος με την παραγγελία μου, άλλωστε ότι γράφω το γράφω εις γνώση ότι σε 5 μέρες θα τα έχω στα χέρια μου, και επειδή έχω ζήσει εξωτερικό αρκετά χρόνια αυτά τα πράγματα με τις προκαταβολές και τις 2 μηνες διαθεσιμότητες μόνο εδώ γίνονται. Όσο για τις πληροφόριες επετρεψέ μου λόγο ηλικίας, γνωριμιών και επαγγέλματος να γνωρίζω κάτι διαφορετικό απο αυτό που διαβάζετε σε διαφόρα φόρουμ. Εγώ έχω προπαραγγελία στον Κωτσόβολο 19/09 για Pro max desert 256 και δεν έχω καμία ενημέρωση. Η παραγγελία μου είναι ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoAn7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, lecter21 είπε Καθόλου ταραγμένος με την παραγγελία μου, άλλωστε ότι γράφω το γράφω εις γνώση ότι σε 5 μέρες θα τα έχω στα χέρια μου, και επειδή έχω ζήσει εξωτερικό αρκετά χρόνια αυτά τα πράγματα με τις προκαταβολές και τις 2 μηνες διαθεσιμότητες μόνο εδώ γίνονται. Όσο για τις πληροφόριες επετρεψέ μου λόγο ηλικίας, γνωριμιών και επαγγέλματος να γνωρίζω κάτι διαφορετικό απο αυτό που διαβάζετε σε διαφόρα φόρουμ. Σεβαστό αυτό που λες, αλλά και εγώ ζούσα χρόνια στην Αγγλία (καθώς γύρισα πρόσφατα) έχω ξαναδεί τέτοιες αναμονές. Στην Αγγλία αυτή την στιγμή γίνετε χαμός με τις ελλείψεις στα PM. Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι για τις προκαταβολές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου πριν λιγο εβγαζε καποια 512 pm natural Γερμανο! πηγα να κανω την παραγγελια μου μπλοκαραν την πιστωτικη κ μεχρι να την ξεμπλοκαρω το ειχαν παρει.. αν εισαι γκαντεμης θα εισαι 😅😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Φετος το μαυρο 16 pm οριακα παει να γινει συλλεκτικο😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drolgbas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μου ήρθε μέιλ για παραλαβή 16 PM 256 black από το iStorm στο river. Προπαραγγελία στις 13/9 14:58. καλές και γρήγορες παραλαβές και στους υπόλοιπους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpazoykas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μόλις κάλεσα στο Πλαίσιο να ρωτήσω πότε θα παραλάβω 19 Σεπτεμβρίου που την έκανα 16 pr max και μου είπε περιμένουμε νέες παραλαβες δεν ξέρουν ποτέ επίσης μου είπε ότι θα με πάρουν τηλ 3 μέρες νωρίτερα για να ξέρω ότι ήρθε. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από mpazoykas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Drolgbas είπε Μου ήρθε μέιλ για παραλαβή 16 PM 256 black από το iStorm στο river. Προπαραγγελία στις 13/9 14:58. καλές και γρήγορες παραλαβές και στους υπόλοιπους! Ωραιος φιλε. 8 λεπτα πριν απο εμενα και ολοιδια παραγγελια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TukoRip Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Για την ιστορια και για όσους δεν θέλουν να παίζουν τα παιχνίδια των καρτέλ, σήμερα παρέλαβα προ μαξ 256 από Αμαζον Γερμανία, 1 ακριβώς εβδομάδα απ'την παραγγελία ενώ μου έγραφε εκτιμώμενη παραδοση 11/10. Αυτήν την στιγμή έχει όλα τα variants διαθέσιμα για παραγγελία με εκτιμώμενη παραδοση 30/10. Απο απορία έψαξα να δω τα 15αρια που φαίνονται άμεσα διαθέσιμα για εκτιμώμενη παραδοση και τα δίνει σχεδόν μια βδομάδα πριν (21/10) Αν ήμουν στην θέση,ειδικα αυτών που παραγγείλανε μετά τις 13/9,δεν θα περίμενα και πολυ... Γνώμη μου, χωρίς να θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από TukoRip 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, TukoRip είπε Για την ιστορια και για όσους δεν θέλουν να παίζουν τα παιχνίδια των καρτέλ, σήμερα παρέλαβα προ μαξ 256, 1 ακριβώς εβδομάδα απ'την παραγγελία ενώ μου έγραφε εκτιμώμενη παραδοση 11/10. Αυτήν την στιγμή έχει όλα τα variants διαθέσιμα για παραγγελία με εκτιμώμενη παραδοση 30/10. Απο απορία έψαξα να δω τα 15αρια που φαίνονται άμεσα διαθέσιμα για εκτιμώμενη παραδοση και τα δίνει σχεδόν μια βδομάδα πριν (21/10) Αν ήμουν στην θέση,ειδικα αυτών που παραγγείλανε μετά τις 13/9,δεν θα περίμενα και πολυ... Πρέπει να πέσει αυστηρό τηλεφωνάκι μου φαίνεται… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TukoRip Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Πρέπει να πέσει αυστηρό τηλεφωνάκι μου φαίνεται… Σορρυ φίλε ξέχασα να γράψω απο Αμαζον γερμανιας. Fixed. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από TukoRip 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μολις παραγγειλα απο Γερμανο 512 pm natural με παραδοση σε καταστημα στης 8/10! Για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deejaygreg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Ναι οκ να παραγγειλουμε απο αμαζον γερμανιας αλλα εμεις που το παιρνουμε με αποφορολογηση τι γινεται;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wh1t3r0se Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου FYI: Μετα απο επικοινωνια που ειχα με iStorm (Ηρακλειο) με ενημερωσαν οτι ειμαι ο 2ος στην σειρα για iPhone 16 Pro Max Black 256GB. Παραγγελια: 13/9 15:22 Αρ. Παραγγελιας: ***50000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 30 λεπτά πριν, deejaygreg είπε Ναι οκ να παραγγειλουμε απο αμαζον γερμανιας αλλα εμεις που το παιρνουμε με αποφορολογηση τι γινεται;;; Τα έχουμε γράψει 500 φορές , κανονικά το παίρνεις με αποφορολογηση και απο Amazon Γερμανίας και φυσικά έχεις και 2’χρονοα εγγύηση μετά. 1 από Apple και 1 από Amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a150 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, SpyrosJDM είπε Εγώ έχω προπαραγγελία στον Κωτσόβολο 19/09 για Pro max desert 256 και δεν έχω καμία ενημέρωση. Η παραγγελία μου είναι ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας. Eμενα ειναι ετσι απο 12/9 απο κοτσοβολο οποτε......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα