stefanito83 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Κανονικά πρέπει να υπάρχει προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν πάρει τα περισσότερα iphone, σαν τις Φερράρι ένα πράγμα. Στον αδερφό μου θα έφερναν το 16 pm μαζί με ένα προσχέδιο του 17. 😭
3XOTICA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, NiomodeV2 είπε Εκτός απ'αυτόν φάνηκε κι άλλος ένας τύπος να γράφει ότι θα γίνει παραλαβή αποθέματος στις 2/10 κλπ κλπ. Ναι γενικά δεν πιστεύω καθόλου όσα γράφουν αλλά ο συγκεκριμένος που έλεγε ότι του το πάνε στον Κωτσόβολο δεν θυμάμαι ακριβώς που φαινόταν πειστικός. Σε εμένα το είπε ο υπάλληλος στην καβάλα.Δεν έχω κανένα τρόπο να το επιβεβαιώσω απλά το μετέφερα. 1
DragonScale Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προσωπικά παντός παράγγειλα χτες από το you.gr 1ΤΒ Natural pro max που φαινόταν διαθέσιμο μετά και από τηλεφωνική επιβεβαίωση και όντως το έχω σήμερα στα χέρια μου. Ισώς αξίζει να κοιτάτε και έκει εκτός από τον Κ όσοι έχετε την υπόμονη για τον τρόχο του refresh. Στο μεταξύ από την iStorm που είχα κάνει προπαραγγελία 13/08 γυρώ στις 17.00 ούτε φώνη ούτε άκροαση, μάλιστα μου άκυρωσαν και από μόνοι τους την χρέωση στην πιστοτική "επειδή δεν εξυπηρετήθηκε η παραγγελία" παρότι είχα πληρώσει εφάπαξ για παράδωση στο σπίτι. Ακόμα περιμένω υποτίθετε θα το αφήσω μέχρι να μου τηλεφωνήσουν για να γίνει εκ νέου η πληρωμή όπως μου είπαν ότι πρέπει να γίνει γιατί πραγματικά έχω απορία να δω πόσο καιρό θα πάρει. Νόμιζα ότι ως αντιπρόσωπος η iStorm θα ήταν πιο σόβαρη από το πλαισίο που μου είχαν βγάλει την πιστή με προπαραγγελία για το 13 από τα πρώτα λεπτά που είχα μέχρι τώρα. Πρόφανως γελάστηκα, όλοι έλληνες είναι και όλοι από την InfoQuest/iSquare παίρνουν. Την επόμνη φορά Amazon δαγκωτό. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2024 από DragonScale
SpyrosJDM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Εγώ είμαι στο Τσακ να πάρω τηλέφωνο να την ακυρώσω την παραγγελία και να πάω να πάρω το S24 ultra. Είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα που γίνεται.
clGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 15 λεπτά πριν, DragonScale είπε Προσωπικά παντός παράγγειλα χτες από το you.gr 1ΤΒ Natural pro max που φαινόταν διαθέσιμο μετά και από τηλεφωνική επιβεβαίωση και όντως το έχω σήμερα στα χέρια μου. Ισώς αξίζει να κοιτάτε και έκει εκτός από τον Κ όσοι έχετε την υπόμονη για τον τρόχο του refresh. Στο μεταξύ από την iStorm που είχα κάνει προπαραγγελία 13/08 γυρώ στις 17.00 ούτε φώνη ούτε άκροαση, μάλιστα μου άκυρωσαν και από μόνοι τους την χρέωση στην πιστοτική "επειδή δεν εξυπηρετήθηκε η παραγγελία" παρότι είχα πληρώσει εφάπαξ για παράδωση στο σπίτι. Ακόμα περιμένω υποτίθετε θα το αφήσω μέχρι να μου τηλεφωνήσουν για να γίνει εκ νέου η πληρωμή όπως μου είπαν ότι πρέπει να γίνει γιατί πραγματικά έχω απορία να δω πόσο καιρό θα πάρει. Νόμιζα ότι ως αντιπρόσωπος η iStorm θα ήταν πιο σόβαρη από το πλαισίο που μου είχαν βγάλει την πιστή με προπαραγγελία για το 13 από τα πρώτα λεπτά που είχα μέχρι τώρα. Πρόφανως γελάστηκα, όλοι έλληνες είναι και όλοι από την InfoQuest/iSquare παίρνουν. Την επόμνη φορά Amazon δαγκωτό. Καλη φαση να το χαρεις 😄 αλλα η βλακεια ειναι οτι το you κανει μονο εντοκες δοσεις μεσω καρτας... 1
Costaskokk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Οι χωριτκότητες 1ΤΒ βρίσκεις σχετικά εύκολα, με λίγο υπομονή. Εμένα μου έδινε ο Κotso αν ήθελα 1ΤΒ , ήδη από την 1η εβδομάδα.... .
techon1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν παίρνετε τις μεγάλες χωρητικότητες ρε τσίπηδες; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2024 από techon1 1 1
SidiropoulosPanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, techon1 είπε Γιατί δεν παίρνετε τις μεγάλες χωρηρικότητες ρε τσίπηδες; Φτωχαδάκια είμαστε εμείς όχι τίποτα φορτωμένοι σαν εσένα 1
Digenis20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 παραγγελια 14/9 17:44 σημερα ηρθε..Την Δευτερα αλλαξε και εγραφε οτι ειναι στις αποθηκες πηρα τηλ την Τριτη και μου ειπαν οτι το καταστημα Βεροιας θα παραλαβει την Πεμπτη και ετσι εγινε..στο προηγουμενο ποστ γραφω οτι ειχε γινει η παραγγελια 13/9 αλλα ειχα μπερδευτει
Oxcide92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Εχει κανει κανεις trade in στο public? Αν ναι, την τιμη που δινουν, ισχυει οντως η την κατεβαζουν φουλ οταν δουν το κινητο απο κοντα. (Εχω κανει την ιντερνετικη δοκιμη, που το ψαχνει διεξοδικα το κινητο και δινεις και Imei)
alastor_aea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα, παραγγελία 16 PM Desert 256 από 13/09 15.01 σε Cosmote Λαμίας, παρέλαβα σήμερα. …Για τους συμπάσχοντες.
lecter21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Το στημένο καρτέλ εισαγωγέα - αλυσίδων καλά κρατεί εν έτοι 2024, κάθε χρόνο τα ίδια και χειρότερα. Πρώτα θα ξεστοκάρουμε τα 15άρια Pro και μετά θα στοκάρουμε 16 pro. Στο μετάξυ θα μαζέψουμε προκαταβολές και προπληρώρωμες απο ανυπόμονους ενώ την ίδια ώρα η παρα-είσαγωγη των e-shops εκτός του επίσημου διανομέα πλουτίζει με καπέλα απο +100 εώς 500 και μετά αναρωτιέστε γιατί είμαστε η Κολομβία της Ευρώπης. Για την ιστορία έχω κάνει προ-παραγγελία 19/09 στο Public για 2 16αρια pro max 256gb (για εμένα και την γυναίκα μου) με εκτιμώμενη παράδοση 20/09-25/10 το οποίο άλλαξε σε 30/11. Σε ερώτηση σε εκπρόσωπο γιατί αυτή η αλλαγή η απάντηση ήταν ότι έχουν έλειψη ότι τηρούν αυστήρη σειρά προτεραιότητας, και η διαθεσιμότητα αλλάζει συμφώνα με την ενημέρωση του εισαγώγεα. Το πρόβλημα τώρα στον εισαγωγέα είναι οτί θέλει να αδειάσει τις αποθήκες του μαζί με τις αλυσίδες καρτέλ απο το καταργημένο 15 pro μοντέλο για να φέρει 16άρια, δεν παεί να το έχεις προ-παραγγείλει εσύ θα το πάρεις όποτε θέλουμε εμείς. Στο εξωτερικό παιδιά ΟΛΕΣ οι προ-παραγγελίες μέχρι τις 19/09 ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ στους κατόχους τους την επομένη η εντός 1 εβδομάδας και δεν μιλάω μόνο για τις χώρες που έχουν επίσημο apple store. Αλλά όταν ο εισαγωγέας δεν φέρνει μεγάλη παρτίδα για να καλύψει τις προ-παραγγελίες γιατί τα 15αρια θα του μείνουν στα αζήτητα τι περιμένεις; και καλά άντε να γίνει 1 φορά, 2 φορές εδώ μιλάμε κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Αυτό θα έπρεπε να είναι το νόημα της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και της προπαραγγελίας και όχι το μάζεμα προκαταβολών, παραγγελιών με άγνωστη η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης μετά απο 2 μήνες. Επειδή μου έτυχε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ την άλλη εβδόμαδα θα παώ να τα πάρω απο εκεί τελικά και πιο φθηνά, οπότε θα ενημερώσω αν θέλει κάποιος να παραλάβει απο Public Αργυρούπολης όταν μου στείλουν mail επιβεβαιώσης, αλλίως να τα βάλουνε εκεί που ξέρουνε. 14 λεπτά πριν, Oxcide92 είπε Εχει κανει κανεις trade in στο public? Αν ναι, την τιμη που δινουν, ισχυει οντως η την κατεβαζουν φουλ οταν δουν το κινητο απο κοντα. (Εχω κανει την ιντερνετικη δοκιμη, που το ψαχνει διεξοδικα το κινητο και δινεις και Imei) Απο την τιμή που σου δίνει το site υπολόγισε -100 αν η υγεια της μπαταρίας σου ειναι 80-85% και -150 αν η μπαταρία σου είναι κάτω απο 80%, με βάση βεβαία το τηλ να είναι αγρατζούνιστο αψεγάδιαστο εμφανισίακα και άριστο λειτουργικά. 3
GeoAn7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 4 λεπτά πριν, lecter21 είπε Το στημένο καρτέλ εισαγωγέα - αλυσίδων καλά κρατεί εν έτοι 2024, κάθε χρόνο τα ίδια και χειρότερα. Πρώτα θα ξεστοκάρουμε τα 15άρια Pro και μετά θα στοκάρουμε 16 pro. Στο μετάξυ θα μαζέψουμε προκαταβολές και προπληρώρωμες απο ανυπόμονους ενώ την ίδια ώρα η παρα-είσαγωγη των e-shops εκτός του επίσημου διανομέα πλουτίζει με καπέλα απο +100 εώς 500 και μετά αναρωτιέστε γιατί είμαστε η Κολομβία της Ευρώπης. Για την ιστορία έχω κάνει προ-παραγγελία 19/09 στο Public για 2 16αρια pro max 256gb (για εμένα και την γυναίκα μου) με εκτιμώμενη παράδοση 20/09-25/10 το οποίο άλλαξε σε 30/11. Σε ερώτηση σε εκπρόσωπο γιατί αυτή η αλλαγή η απάντηση ήταν ότι έχουν έλειψη ότι τηρούν αυστήρη σειρά προτεραιότητας, και η διαθεσιμότητα αλλάζει συμφώνα με την ενημέρωση του εισαγώγεα. Το πρόβλημα τώρα στον εισαγωγέα είναι οτί θέλει να αδειάσει τις αποθήκες του μαζί με τις αλυσίδες καρτέλ απο το καταργημένο 15 pro μοντέλο για να φέρει 16άρια, δεν παεί να το έχεις προ-παραγγείλει εσύ θα το πάρεις όποτε θέλουμε εμείς. Στο εξωτερικό παιδιά ΟΛΕΣ οι προ-παραγγελίες μέχρι τις 19/09 ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ στους κατόχους τους την επομένη η εντός 1 εβδομάδας και δεν μιλάω μόνο για τις χώρες που έχουν επίσημο apple store. Αλλά όταν ο εισαγωγέας δεν φέρνει μεγάλη παρτίδα για να καλύψει τις προ-παραγγελίες γιατί τα 15αρια θα του μείνουν στα αζήτητα τι περιμένεις; και καλά άντε να γίνει 1 φορά, 2 φορές εδώ μιλάμε κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Αυτό θα έπρεπε να είναι το νόημα της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και της προπαραγγελίας και όχι το μάζεμα προκαταβολών, παραγγελιών με άγνωστη η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης μετά απο 2 μήνες. Επειδή μου έτυχε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ την άλλη εβδόμαδα θα παώ να τα πάρω απο εκεί τελικά και πιο φθηνά, οπότε θα ενημερώσω αν θέλει κάποιος να παραλάβει απο Public Αργυρούπολης όταν μου στείλουν mail επιβεβαιώσης, αλλίως να τα βάλουνε εκεί που ξέρουνε. Καταλαβαίνω ότι είσαι ταραγμένος που δεν έχει έρθει ακόμα η παραγγελία σου, αλλά λίγο να ψάξεις θα δεις ότι τα PM είναι σε παγκόσμια έλλειψη. Σχετικά με τις προ παραγγελίες 19/9 που λες ότι έχουν εξυπηρετηθεί δεν βλέπω κάτι τέτοιο όσο έχω ψάξει, δεν ξέρω από που παίρνεις τέτοιες πληροφορίες
kinitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 1 hour ago, Costaskokk said: Μια χαρά είσαι, επώνυμα και τα 2 και amazon... Καλές παραλαβές... . Νομίζω καλά σου είπε, τόσο αναμένεται να είναι, εκτός αν έρθουν καραβιές.... Όπως βλέπεις μέχρι τέλη Οκτώβρη, αναμένεται να παραλάβουν οι ΠΡΟ-παραγγελίες από 13/9..... . Οκ απλά η ερώτηση ήταν δίπλα αν παντού είναι το ίδιο ή εχει διαφορετικές παραλαβές μιλάω πάντα σε κλασικά μαγαζιά οχι παραεισαγωγη
lecter21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, GeoAn7 είπε Καταλαβαίνω ότι είσαι ταραγμένος που δεν έχει έρθει ακόμα η παραγγελία σου, αλλά λίγο να ψάξεις θα δεις ότι τα PM είναι σε παγκόσμια έλλειψη. Σχετικά με τις προ παραγγελίες 19/9 που λες ότι έχουν εξυπηρετηθεί δεν βλέπω κάτι τέτοιο όσο έχω ψάξει, δεν ξέρω από που παίρνεις τέτοιες πληροφορίες Καθόλου ταραγμένος με την παραγγελία μου, άλλωστε ότι γράφω το γράφω εις γνώση ότι σε 5 μέρες θα τα έχω στα χέρια μου, και επειδή έχω ζήσει εξωτερικό αρκετά χρόνια αυτά τα πράγματα με τις προκαταβολές και τις 2 μηνες διαθεσιμότητες μόνο εδώ γίνονται. Όσο για τις πληροφόριες επετρεψέ μου λόγο ηλικίας, γνωριμιών και επαγγέλματος να γνωρίζω κάτι διαφορετικό απο αυτό που διαβάζετε σε διαφόρα φόρουμ. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα