sleepychris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου On 11/09/2024 at 13:57, aler45 said: Μόλις με κάλεσαν από πλαίσιο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και τους ρώτησα αν πρέπει να πληρώσω και μου ξεκαθάρισαν ότι η σειρά προτεραιότητας είναι μία και δεν υπάρχει θέμα αν δεν πληρώσω και μου έδωσαν έναν κωδικό παραγγελίας και θα με ενημερώσουν όταν υπάρχει διαθέσιμο ώστε να πληρώσω! 9 minutes ago, aler45 said: Με πήραν το πρωί γύρω στις 10 από την you.gr γιατί είχα βάλει εκδήλωση ενδιαφέροντος για το 16. Με ρώτησε ποιο θέλω, της έδωσα στοιχεία κλπ., και μου είπε ότι πιθανότατα θα το έχω την άλλη Παρασκευή γιατί το άσπρο 256 pro max δεν έχει μεγάλη ζήτηση. Αλλά επειδή δεν είναι σίγουρο το απόθεμα, θα μου κάνουν απλά δέσμευση ποσού στην πιστωτική και θα με χρεώσουν μόλις τιμολογηθεί/δηλαδή υπάρξει απόθεμα. Ενώ επίσης μου είπε πως αν δεν έχει αποσταλέι μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα ξεδεσμεύσει το ποσό αλλά θα κρατήσει την παραγγελία σαν προτεραιότητα! σε ποσα μαγαζια εχεις κανει παραγγελια ρε μεγαλε?
aler45 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, sleepychris said: σε ποσα μαγαζια εχεις κανει παραγγελια ρε μεγαλε? you istorm και πλαισιο 1 2
sleepychris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) για ποιο γαμημενο λογο?!? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από sleepychris 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Εξαντλημένο από Κωτσόβολο. Πιθανόν να πάνε καλά τα πράγματα φέτος
aler45 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν πλήρωσα σε όλα πάντως, μόνο στην you.gr καθώς ήταν οι μόνοι που μου είπαν ημερομηνία. Σε άλλα νέα, istorm down στα preorders για άλλη μια χρονιά! Spoiler Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από aler45
Ribopaido Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τι μαλακες ειστε στην istorm ...μαμω τους σερβερς σας 8 λεπτα ολα κατω, ειχε ανοιξει 3 λεπτα πριν και ολα κολλήσανε... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Ribopaido
aler45 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, sleepychris said: για ποιο γαμημενο λογο?!? Το ένα είναι για εμένα και το άλλο είναι για δώρο!
charalampos21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Προπαρήγγειλα μόλις απο istorm με τα 1000 ζόρια. Πρέπει να σταματήσει όμως αυτό που πέφτει η σελίδα τους κάθε χρόνο. 3
taslikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου πάντως δεν έχει ανοίξει το αpple.com store πουθενα ακομα τι φαση..
teol20 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Λέγετε πόσα θέλετε νά σας φέρω από τα Λονδίνα; 15:11 και ακόμα έχει διαθεσιμότητα για Day 1. 😂 1
aler45 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, taslikos said: πάντως δεν έχει ανοίξει το αpple.com store πουθενα ακομα τι φαση.. Η apple με το που μπάινεις να παραγγείλεις το τηλέφωνο, όπως κάθε χρόνο, σε βάζει σε σειρά προτεραιότητας και σου ανόιγει το time slot σου όταν έρθει η σειρά σου Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από aler45 1
SpirosRonto Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Παραγγελία από istorm ή περιμένουμε την ουρά του πλαίσιο; Με πήραν από εκεί χθες το μεσημέρι Τηλέφωνο
alastor_aea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, taslikos είπε istorm down, amazon δεν εχει. Amazon Γαλλίας κάτι έχει ακόμη…
maletianoi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Περασε και η δικη μου στο ιστορμ. Προσθεστε το αντικειμενο στο cart και καντε refresh τη σελιδα του cart θα σας αφησει εν τελει να περασετε τα στοιχεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα