αποστόλης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Istorm αποφορολογηση τι παίζει? Δε βλέπω κάτι στο site.
NiomodeV2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 4 λεπτά πριν, dimpia είπε Εμφανίστηκε ενας παπατζής Κυριακη βραδυ εδω και μας έλεγε οτι ερχεται το βαπόρι της apple και οτι από Δευτερα θα πεπρατουσαμε στο δρομο και θα σκονταφταμε πανω σε κουτες. Ουτε τον ξεραμε, ουτε ειχε ξαναμιλησει ποτε στο φορουμ, ουτε ξαναεμφανιστηκε απο τοτε και ο αλλος που κανει refresh 5 λεπτα τη μερα και του πεφτουν 4-5 pro max στο κεφαλι Μην ακους πολλα, μην ακους τιποτα βασικα. για μενα αυτο που αξιζει εδω ειναι 1ον που τα παιδια που παραλαμβανουν μας λενε λεπτομερειες, μερα, ωρα, χρωμα, κλπ, για να υπολογιζουμε περιπου ποσο κοντα ειναι και οι υπολοιποι και 2ον που οσοι εχουν διπλες παραδοσεις ενημερωνουν και βοηθουν και αλλους ολα τα υπολοιπα.... πολυ παπας Εκτός απ'αυτόν φάνηκε κι άλλος ένας τύπος να γράφει ότι θα γίνει παραλαβή αποθέματος στις 2/10 κλπ κλπ. Ναι γενικά δεν πιστεύω καθόλου όσα γράφουν αλλά ο συγκεκριμένος που έλεγε ότι του το πάνε στον Κωτσόβολο δεν θυμάμαι ακριβώς που φαινόταν πειστικός.
Costaskokk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MixMasteR είπε Φαντάσου να είσαι official Apple partner και να έχεις την χειρότερη εξυπηρέτηση προ-παραγγελιών. Τουλάχιστον αισχος. Συγκριτικά πάντα , χειρότερα δεν πήγε ακόμα και φέτος.... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2024 από Costaskokk
Klaudio_97 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Εγω εκανα τα συγκεκριμενα παραγγελια απο amazon.de. Ποια ειναι η γνωμη σας; Καλη επιλογη; 1
spyrossss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 19 λεπτά πριν, αποστόλης είπε Istorm αποφορολογηση τι παίζει? Δε βλέπω κάτι στο site. Την ίδια απορία είχα και εγώ.Οταν πήγα να τα δω από κοντά τους ρώτησα και μου είπαν ότι γίνεται στο ταμείο επιτόπου δίνοντας μόνο το ΑΦΜ 1
dimpia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Συγκριτικά πάντα , χειρότερα δεν πήγε ακόμα και φέτος.... Οσο υπαρχει το Πλαισιο, κανεις δεν μπορει να παει χειροτερα. Εγω εκανα συγκριση σε σχεση με τους ιδιους, πως τα πηγαν περισυ πχ Και η istorm δυστυχως πατωσε... χειροτερα απο ποτε 1
anthonykleis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 η πλάκα είναι οτι μου ερχεται mail απο istorm για προπαραγγελια λέω αστο μωρέ κρατήσου , μετά απο κωτσόβολο το ίδιο απο public το ίδιο ε στο e-maiλ του πλαισιου λέω θα προ-παραγγείλω. και απο 13/9 ούτε ενα γειά τι κάνεις δε στείλανε οι άτιμοι
Costaskokk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimpia είπε Οσο υπαρχει το Πλαισιο, κανεις δεν μπορει να παει χειροτερα. Εγω εκανα συγκριση σε σχεση με τους ιδιους, πως τα πηγαν περισυ πχ Και η istorm δυστυχως πατωσε... χειροτερα απο ποτε Αν την συγκρίνεις την ίδια, με άλλες χρονιές, θα συμφωνήσω... Φέτος δεν ξέρω αν φταίει η ίδια ή ο Προμηθευτής.... Ακόμα χειρότερα που ακούστηκαν και διάφορα περίεργα περι ανοίγματος της πλατφόρμας νωρίτερα... Οι υπόλοιποι κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα (sic)....😁 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2024 από Costaskokk
dimpia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Αν την συγκρίνεις την ίδια, με άλλες χρονιές, θα συμφωνήσω... Φέτος δεν ξέρω αν φταίει η ίδια ή ο Προμηθευτής.... Ακόμα χειρότερα που ακούστηκαν και διάφορα περίεργα περι ανοίγματος της πλατφόρμας νωρίτερα... Οι υπόλοιποι κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα (sic)....😁 Δεν ακούστηκαν απλώς Ειναι γεγονος και ειναι οτι πιο σιχαμένο έχω συναντήσει οσα χρονια ασχολούμαι με το iphone
kinitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ρωτησα istoρm για 16 προ μαξ πριν λιγο ρωτησα αν κανω παραγγελια ποτε περιπου θα εχουν για παραλαβη και μου ειπε 1 με 2 μηνες . δηλαδη παιζει αλλου να ειναι συντομ,οτερο η το ιδιο παει παντου? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2024 από kinitos
clGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Παντως κωτσοβολος το desert pm 512 μ αφηνει να τ αγορασω κανονικα αλλα μονο μεσω αποστολης σπιτι.
spyrossss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Εχουμε και αυτούς που τα παίρνουν πέντε πέντε από το πλαίσιο και εμείς παίρνουμε το τρίτο το μακρύτερο 😅😅 1 1
MixMasteR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Πάντως όποιος δεν θέλει να παραλάβει 16 pro max 256 ανεξάρτητου χρώματος σε οποιοδήποτε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, να μου στείλει μήνυμα να πάω εγώ.
josuts Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, kinitos είπε ρωτησα istoρm για 16 προ μαξ πριν λιγο ρωτησα αν κανω παραγγελια ποτε περιπου θα εχουν για παραλαβη και μου ειπε 1 με 2 μηνες . δηλαδη παιζει αλλου να ειναι συντομ,οτερο η το ιδιο παει παντου? Ωχ!!!! απο 17/9 εχω προπαραγγειλει απο εκει κ προπληρωσει για 16 προ μαξ κ παραλαβη σπιτι μου.Αν παει ετσι με βλεπω για Χριστουγεννα!
Costaskokk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Klaudio_97 είπε Εγω εκανα τα συγκεκριμενα παραγγελια απο amazon.de. Ποια ειναι η γνωμη σας; Καλη επιλογη; Μια χαρά είσαι, επώνυμα και τα 2 και amazon... Καλές παραλαβές... . 1 ώρα πριν, kinitos είπε ρωτησα istoρm για 16 προ μαξ πριν λιγο ρωτησα αν κανω παραγγελια ποτε περιπου θα εχουν για παραλαβη και μου ειπε 1 με 2 μηνες . δηλαδη παιζει αλλου να ειναι συντομ,οτερο η το ιδιο παει παντου? Νομίζω καλά σου είπε, τόσο αναμένεται να είναι, εκτός αν έρθουν καραβιές.... Όπως βλέπεις μέχρι τέλη Οκτώβρη, αναμένεται να παραλάβουν οι ΠΡΟ-παραγγελίες από 13/9..... . Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2024 από Costaskokk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα