gerrybezhani Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Παραγγελια απο Κοτσόβολο Ζακύνθου στις 25/09 από 16 pro 256 χρυσό με full προπληρωμή. Παραλαβή χθες 2/10 Γενικά απότι μου είπε η κοπέλα δίνουν προτεραιότητα στις παραγγελίες που έχουν προπληρωθεί
Costaskokk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 35 λεπτά πριν, dimpia είπε Για μένα η κατάσταση φέτος είναι: Πλαίσιο: Πάτος - όπως και πέρισυ (αναμενόμενο) Public: Φιλότιμες προσπάθειες χωρίς καν να ακουμπήσει - όπως και πέρισυ (αναμενόμενο) Κωτσοβολος: Κάτι τα μπουρδουκλώματα, κάτι τα refresh, κατι οι παραγγελίες πριν και απο τον Tim Cook, πρωταγωνιστεί - όπως και πέρισυ (αναμενόμενο) iStorm: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ κάτι πολύ λάθος πήγε φέτος, δεν ξέρω, παει για φουντο? μειώσεις προσωπικού? βρισίδια? δεν ξέρω - καθόλου όπως και πέρισυ (καθόλου αναμενόμενο) Συμφωνώ , για τους παραπάνω, έτσι γίνεται κάθε χρόνο. Για την ιστορμ νομίζω φέτος κάτι έπαιξε με τον προμηθευτή ειδικά στα pro ...
MixMasteR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Φαντάσου να είσαι official Apple partner και να έχεις την χειρότερη εξυπηρέτηση προ-παραγγελιών. Τουλάχιστον αισχος. 3
malamis1996 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά με κάλεσαν σήμερα από I storm για παραλαβή iPhone 16 pro max 256 dessert .θα το παραλάβω μέσα στην ημέρα αν ενδιαφέρεται κάποιος θα το δώσω . μπορεί να με ενημερώσει έχω παραλάβει από amazon εγώ.εννοείται στην τιμή αγοράς χωρίς καπέλο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2024 από malamis1996 1
Uropitionud83 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, malamis1996 είπε Καλησπέρα παιδιά με κάλεσαν σήμερα από I storm για παραλαβή θα το παραλάβω μέσα στην ημέρα αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να με ενημερώσει έχω παραλάβει από amazon εγώ.εννοείται στην τιμή αγοράς χωρίς καπέλο. Χρωμα μεγεθος;
malamis1996 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, Uropitionud83 είπε Χρωμα μεγεθος; 265gb dessert
gianniskks Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Είναι ιδέα μου ή μόνον τα Dessert εξυπηρετούνται; 1
MixMasteR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 15 λεπτά πριν, malamis1996 είπε Καλησπέρα παιδιά με κάλεσαν σήμερα από I storm για παραλαβή iPhone 16 pro max 256 dessert .θα το παραλάβω μέσα στην ημέρα αν ενδιαφέρεται κάποιος θα το δώσω . μπορεί να με ενημερώσει έχω παραλάβει από amazon εγώ.εννοείται στην τιμή αγοράς χωρίς καπέλο. Περιοχή;
equi1908 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 γερμανικό Amazon έχει βγάλει διαθέσιμα τεμάχια πάλι σε διάφορους συνδιασμούς
malamis1996 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, equi1908 είπε γερμανικό Amazon έχει βγάλει διαθέσιμα τεμάχια πάλι σε διάφορους συνδιασμούς Παραδώσει σε ένα μήνα
numlore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ έχω κάνει παραγγελία από Kotso 20/09 PM 256 dessert το έχω πληρώσει κιόλας. Σαν άσχετος που διαβάζω εδώ το refresh πως δουλεύει; Δηλαδή κάνετε refresh μέχρι να φανεί κάποιο άμεσα διαθέσιμο και το κλείνετε; Εγώ που ήδη έχω πληρώσει αξίζει να το κάνω και πχ να ακυρώσω μετά την άλλη παραγγελία; Ευχαριστώ
equi1908 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, malamis1996 είπε Παραδώσει σε ένα μήνα Ξέρεις πότε θα το πάρεις όμως.. Επίσης πολλές φορές έρχονται νωρίτερα από Amazon
NiomodeV2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτό που ήταν να παραλάβουν συσκευές χτες μύθος ήταν τελικά ε?(τα καταστήματα στις αποθήκες εννοώ) Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2024 από NiomodeV2 1
dimpia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 8 λεπτά πριν, NiomodeV2 είπε Αυτό που ήταν να παραλάβουν συσκευές χτες μύθος ήταν τελικά ε?(τα καταστήματα στις αποθήκες εννοώ) Εμφανίστηκε ενας παπατζής Κυριακη βραδυ εδω και μας έλεγε οτι ερχεται το βαπόρι της apple και οτι από Δευτερα θα πεπρατουσαμε στο δρομο και θα σκονταφταμε πανω σε κουτες. Ουτε τον ξεραμε, ουτε ειχε ξαναμιλησει ποτε στο φορουμ, ουτε ξαναεμφανιστηκε απο τοτε και ο αλλος που κανει refresh 5 λεπτα τη μερα και του πεφτουν 4-5 pro max στο κεφαλι Μην ακους πολλα, μην ακους τιποτα βασικα. για μενα αυτο που αξιζει εδω ειναι 1ον που τα παιδια που παραλαμβανουν μας λενε λεπτομερειες, μερα, ωρα, χρωμα, κλπ, για να υπολογιζουμε περιπου ποσο κοντα ειναι και οι υπολοιποι και 2ον που οσοι εχουν διπλες παραδοσεις ενημερωνουν και βοηθουν και αλλους ολα τα υπολοιπα.... πολυ παπας 5 2
oKoBoko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Εγώ το πλαίσιο δεν το αλλάζω από τότε που με βόλεψαν με 3080rtx. Σαν φύλακας άγγελος το παιδί μου έλεγε ότι δεν έχουν την asus rog αλλά έχουν δυστυχώς μία evga τηλεφωνικά... Και με έφτιαξε τα χριστούγενα του covid και για κάτι χρονάκια όταν δεν υπήρχε κάρτα γραφικών rtx να μυρίσεις, σε τιμή λιανικής. boom headshot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα