Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Costaskokk είπε

esr clear black..

ap;o Amazon.

Την ιδια εχω παρει, πολυ ωραια θηκη και ποιοτικη. Δεν εχω βεβαια το κινητο ακομα χαχα

• Haha 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο istorm Κι plaisio ακομα τιποτα απο προπαραγγελιες 13/09 15:09 κι 11/09 12:24 (Για 256 Black)

Μου φαινεται το 17 PM απο κοτσο τον επομενο χρονο κι ας δωσω το 100ρικο που ζητανε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Costaskokk είπε

Παρέλαβα και εγώ χθες το απόγευμα...

Από Istorm από προπαραγγελία 13/9, 16ΡΜ Desert Titanium 256mb...

Ίσως από κάποια ακύρωση....  λόγω χρώματος?, δεν ξέρω...

Με αυτά που διαβάζω είχα αποδεχτεί για παραλαβή τέλος Οκτώβρη....

Το χρώμα δεν είναι κακό, ειδικά με την clear black θήκη...

Καλές παραλαβές σε όλους...

new.jpg

Με γεια, 

Μηπως θα βοηθουσε γενικα να γραφουμε και τον αριθμο παραγγελιας απο iStorm?
Αν ειναι σειριακος, τουλαχιστον να εχουμε μια ιδεα σε τι φαση βρισκονται οι παραδοσεις :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήμερα Παίδες. 

Έχω κάνει παραγγελία στο istorm στις 23/09. Βλέποντας οτι ακόμα δεν έχουν καν παραδοθεί οι προπαραγγελίες το βλέπω να το παίρνω τα χριστούγεννα. Μετά απο χθεσινή παρότρυνση ενός παιδιού σε αυτό το forum, μπήκα και έψαξα και το βρήκα στο amazon.de με μοναδικό έξτρα κόστος 10ευρώ για packaging και delivery fees. Παράδοση λέει 30 με 31 Οκτωβρίου. Το χτυπάω ή έχει κάποιο catch ?

Να σημειωθεί οτι έχει 14day refund policy 

Επεξ/σία από chrissfrk
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chrissfrk είπε

Καλήμερα Παίδες. 

Έχω κάνει παραγγελία στο istorm στις 23/10. Βλέποντας οτι ακόμα δεν έχουν καν παραδοθεί οι προπαραγγελίες το βλέπω να το παίρνω τα χριστούγεννα. Μετά απο χθεσινή παρότρυνση ενός παιδιού σε αυτό το forum, μπήκα και έψαξα και το βρήκα στο amazon.de με μοναδικό έξτρα κόστος 10ευρώ για packaging και delivery fees. Παράδοση λέει 30 με 31 Οκτωβρίου. Το χτυπάω ή έχει κάποιο catch ?

Να σημειωθεί οτι έχει 14day refund policy 

Αν εχεις αποδεχτεί οτι θα κάνεις παρέλαση χωρίς το νεο σου κινητό, το χτυπάς

Αλλιώς ζεις εδω την κάθε μέρα με ένταση και πάθος.

Προσωπικά πιστεύω οτι μεχρι 31 οκτωβρίου θα το έχεις βρει σίγουρα από ελλάδα, μα με refresh, μα με ακύρωση, μα με κάποια αλυσίδα που ξαφνικά θα κάνει το μπαμ...

Μόλις τώρα, dimpia είπε

Αν εχεις αποδεχτεί οτι θα κάνεις παρέλαση χωρίς το νεο σου κινητό, το χτυπάς

Αλλιώς ζεις εδω την κάθε μέρα με ένταση και πάθος.

Προσωπικά πιστεύω οτι μεχρι 31 οκτωβρίου θα το έχεις βρει σίγουρα από ελλάδα, μα με refresh, μα με ακύρωση, μα με κάποια αλυσίδα που ξαφνικά θα κάνει το μπαμ...

(23/09 εννοεις να φανταστω...)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο Plaisio μετα απο επικοινωνια δεν εχουν καμια ενημερωση ακομα απο Apple ποτε θα παραλαβουν τεμαχια, εχουν λαβει ελαχιστα ως τωρα κι ειναι απλα στον κρεμασμενοι στον αερα συμφωνα με τα λεγομενα του υπαλληλου. 

Κι iStorm κλασσικα δεν εχουμε καποια εικονα.

Επεξ/σία από Uropitionud83
Δημοσ.

Καλησπέρα

Εχω ήδη κάνει μια παραγγελία στο public 19/9, κάνω σήμερα ένα refresh και μου λέει διαθέσιμο για το κατάστημα γλυφάδας και λέω λες; Κάνω την παραγγελία μήπως και είμαι τους τυχερούς…. Δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά τα νέα για όσους μάλλον δεν προ παρήγγειλαν 13/9  

IMG_6501.jpeg

Δημοσ.

Για μένα η κατάσταση φέτος είναι:

Πλαίσιο: Πάτος - όπως και πέρισυ (αναμενόμενο)

Public: Φιλότιμες προσπάθειες χωρίς καν να ακουμπήσει - όπως και πέρισυ (αναμενόμενο)

Κωτσοβολος: Κάτι τα μπουρδουκλώματα, κάτι τα refresh, κατι οι παραγγελίες πριν και απο τον Tim Cook, πρωταγωνιστεί - όπως και πέρισυ (αναμενόμενο)

iStorm: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ κάτι πολύ λάθος πήγε φέτος, δεν ξέρω, παει για φουντο? μειώσεις προσωπικού? βρισίδια? δεν ξέρω - καθόλου όπως και πέρισυ (καθόλου αναμενόμενο)

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeoAn7 είπε

Καλησπέρα

Εχω ήδη κάνει μια παραγγελία στο public 19/9, κάνω σήμερα ένα refresh και μου λέει διαθέσιμο για το κατάστημα γλυφάδας και λέω λες; Κάνω την παραγγελία μήπως και είμαι τους τυχερούς…. Δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά τα νέα για όσους μάλλον δεν προ παρήγγειλαν 13/9  

IMG_6501.jpeg

Refresh και στα public??? Ρε το'χετε τερματισει τελείως όμως

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, charakaratza_ είπε

Υπάρχουν τώρα στον Κωτσόβολο διαθεσιμα τα desert !!!

Μετα απο κληση σε κωτσο, τα 256 τα εμφανιζει απλα εικονικα, υπαρχει τωρα 2-3 τμχ σε Dessert 512 κι 1TB NT

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, και γενικά χωρίς να γίνω αδιάκριτος... εσεις με τα refresh, τι επαγγέλεστε? Ρωτάω γιατι αυτή η δουλειά είναι πολύ ...απαιτιτική θα το πω... (όποιος θέλει απαντάει)

Δημοσ.

Τι να κάνω... απελπισμένος και εγώ με αυτά που διαβάζω, δεν ήμουν από τους τυχερούς που το προ παράγγειλαν πριν και απο τον Tim Cook όπως λες 🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dimpia είπε

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, και γενικά χωρίς να γίνω αδιάκριτος... εσεις με τα refresh, τι επαγγέλεστε? Ρωτάω γιατι αυτή η δουλειά είναι πολύ ...απαιτιτική θα το πω... (όποιος θέλει απαντάει)

Τεχνικος σε τηλεπικοινωνιες, εχω αρκετο free time να βλεπω που κι που 😂

Επεξ/σία από Uropitionud83
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimpia είπε

Εγώ έτυχε πρώτη φορά να το δοκιμάσω μπας και κάνει τίποτα. Ούτε εγώ έχω χρόνο να καθίσω να κάνω refresh. Παρ' ολα αυτα δουλεύω σαν PM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...