Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, karagiannisG είπε

"20/9" και "ακομα περιμενω" δεν πανε μαζι😆

Ναι σε καμία περίπτωση 😅😅 άλλοι έχουν παραγγείλει από 13 Σεπτεμβρίου απλά δεν ξέρω τι παίζει με τα απλά προ μπορεί να μας πει κάποιος π γνωρίζει;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Λευτέρης10311 είπε

Ναι σε καμία περίπτωση 😅😅 άλλοι έχουν παραγγείλει από 13 Σεπτεμβρίου απλά δεν ξέρω τι παίζει με τα απλά προ μπορεί να μας πει κάποιος π γνωρίζει;

Οτι παιζει και με τα pro max αλλα σε αρκετα χαμηλοτερο βαθμο. Με υπομονη και refresh σιγουρα στον κωτσο θα πετυχεις καποιο pro διαθεσιμο ειδικα οσο περνανε οι μερες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Λευτέρης10311 είπε

Παιδιά βλέπω όλοι μιλάτε για τα pro max για τα απλά pro τι ακριβώς παιζει έχω παραγγείλει 20/9 και ακόμα περιμένω 

Δυστυχώς εδώ περιμένουμε ακόμη εμείς από 13/09 ή και νωρίτερα κάποιοι..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει τίποτα ούτε με το απλό προ. Μέρα με τη μέρα πιστεύω όλο και περισσότερο πως θέλουν να ξεπουλήσουν πρώτα (ότι γίνεται και όσο τους το επιτρέπει η Apple) ότι έμεινε από τη σειρά 15 προ/προ μαξ εκμεταλλευόμενοι την ανυπομονησία του κόσμου και το γεγονός ότι έπεσε η τιμή τους σε σύγκριση με την αρχική τιμή. Κλασσική λαιμαργία των ελληνικών μεγαλέμπορων και καταστημάτων. Ας ξεκινήσουμε να ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα των 15αριων προ/προ μαξ. Μην εκπλαγείτε που όλως τυχαίως μόλις ξεκινήσει να πέφτει, θα ανέβει εκείνη των 16 προ/προ μαξ...

• Confused 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ripeat είπε

Φίλε μου γράφει το ίδιο για 256 PM Desert και παρήγγειλα από Αθήνα 26/09. Όποτε τζίφος λογικά. Είσαι σίγουρος ότι έλεγε σε αναμονή πριν;

Ναι εκει που ελεγε συλλογη και προετοιμασια ηταν σε αναμονη και ολα τα υπολοιπα ηταν μαυρα.

Δημοσ.

Πήγα χθες στην iStorm για να ρωτήσω για την παραγγελία μου και η υπάλληλος μου είπε ότι ακόμα δεν έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες 13/9 και υπολογίζουν αυτό να γίνει έως τις 11/10

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Drolgbas είπε

Πήγα χθες στην iStorm για να ρωτήσω για την παραγγελία μου και η υπάλληλος μου είπε ότι ακόμα δεν έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες 13/9 και υπολογίζουν αυτό να γίνει έως τις 11/10

Μακάρι να ισχύει για όλα τα καταστήματα αυτό και να προχωρήσει η διαδικασία. Από τα λίγα ευχάριστα νέα αυτό

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Drolgbas είπε

Το θεμα ειναι οτι ειδικα για προ μαξ ζητημα να εχει εξυπηρετηθει το 10% απο τις προπαραγγελιες 13/9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, karagiannisG είπε

Το θεμα ειναι οτι ειδικα για προ μαξ ζητημα να εχει εξυπηρετηθει το 10% απο τις προπαραγγελιες 13/9

Δεν είναι μόνο για τα pro max απ' ότι φαίνεται γιατί και το απλό pro που έχω παραγγείλει 13/9 19:30 δεν έχει εμφανιστεί ακόμα απο iStorm.

Επεξ/σία από Constantinos_L
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ χθες το απόγευμα...

Από Istorm από προπαραγγελία 13/9, 16ΡΜ Desert Titanium 256mb...

Ίσως από κάποια ακύρωση....  λόγω χρώματος?, δεν ξέρω...

Με αυτά που διαβάζω είχα αποδεχτεί για παραλαβή τέλος Οκτώβρη....

Το χρώμα δεν είναι κακό, ειδικά με την clear black θήκη...

Καλές παραλαβές σε όλους...

new.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Costaskokk είπε

new.jpg

Πανεμορφο ειναι.. και αυτη η θηκη του παει απιστευτα πολυ. Αν αλλαζα φετος χαλαρα θα πηγαινα στο Desert...

Καλοριζικο.

Επεξ/σία από petran1790
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Costaskokk είπε

new.jpg

Καλορίζικο!

Η θηκουλα πια είναι; Σου είναι εύκολο να δώσεις ένα λινκ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...