MixMasteR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, nikosp97 είπε παρελαβα περυσι 2 προ μαξ με ρεφρεσ και φετοσ 1 day one παρελαβα day one με ρεφρεσ απο κωτσοβολο Και εγώ τότε το 13 pro max με refresh το πήρα ενώ υπήρχε τρομερό πρόβλημα με την διαθεσιμότητα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanito83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, nikosp97 είπε παρελαβα περυσι 2 προ μαξ με ρεφρεσ και φετοσ 1 day one παρελαβα day one με ρεφρεσ απο κωτσοβολο Δεν αντιλέγω,αλλα λειτουργούν έτσι όπως γράφω.τωρα day one... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adrianosmk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Παρέλαβα 16 pro max desert 256 πριν 1 ώρα από Κωτσόβολο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanito83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Adrianosmk είπε Παρέλαβα 16 pro max desert 256 πριν 1 ώρα από Κωτσόβολο. Ωραίος με γεια και στα δικά μας οι ελεύθεροι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Πάντως βλέπω περισσότερες διαθεσιμότητες στην Πάτρα… 9 λεπτά πριν, Adrianosmk είπε Παρέλαβα 16 pro max desert 256 πριν 1 ώρα από Κωτσόβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, MixMasteR είπε Πάντως βλέπω περισσότερες διαθεσιμότητες στην Πάτρα… Ημερομηνία παραγγελίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adrianosmk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, SpyrosJDM είπε Ημερομηνία παραγγελίας; 11/09 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Adrianosmk είπε 11/09 Βλέπω αυτή τη βδομάδα παραλαμβάνουν οι 10-14. Οπότε εγώ θα είμαι στο επόμενο κύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanito83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Βλέπω αυτή τη βδομάδα παραλαμβάνουν οι 10-14. Οπότε εγώ θα είμαι στο επόμενο κύμα. Ποιοι εννοείς 10-14; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonScale Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Όποιος ενδιαφέρεται φαίνεται διαθέσιμο 500GB dessert pro max στο you.gr (InfoQuest όπως και το iStorm αλλά ίσως έχουν διαφορετικό απόθεμα ως "brands"). Εγώ ρώτησα και στο τηλέφωνο για 1tb naturalπου φαινόταν επίσης διαθέσιμο νωρίτερα και μου είπαν ότι όντως υπάρχει κανονικά στην αποθήκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, stefanito83 είπε Ποιοι εννοείς 10-14; Οι περισσότεροι που είπαν ότι παρέλαβαν είναι με παραγγελίες από 10-14 Σεπτεμβρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charakaratza_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, DragonScale είπε Όποιος ενδιαφέρεται φαίνεται διαθέσιμο 500GB dessert pro max στο you.gr (InfoQuest όπως και το iStorm αλλά ίσως έχουν διαφορετικό απόθεμα ως "brands"). Εγώ ρώτησα και στο τηλέφωνο για 1tb naturalπου φαινόταν επίσης διαθέσιμο νωρίτερα και μου είπαν ότι όντως υπάρχει κανονικά στην αποθήκη. Δεν ισχύει δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, DragonScale είπε Όποιος ενδιαφέρεται φαίνεται διαθέσιμο 500GB dessert pro max στο you.gr (InfoQuest όπως και το iStorm αλλά ίσως έχουν διαφορετικό απόθεμα ως "brands"). Εγώ ρώτησα και στο τηλέφωνο για 1tb naturalπου φαινόταν επίσης διαθέσιμο νωρίτερα και μου είπαν ότι όντως υπάρχει κανονικά στην αποθήκη. Είναι εικονικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charakaratza_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Υπάρχει στο site του Κωτσόβολου διαθέσιμο desert PM! Υπάρχει περίπτωση να ισχύει ή θα πληρώσω τζάμπα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΧΡΗΣΤΟΣ1992 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Ενδιαφερεται κανεις απο Ηρακλειο κρητης για iphone 16 pro max desert 512gb ? Μου ηρθε μυνημα τωρα οτι ειναι ετοιμο για παραλαβη απο istorm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα