gRim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 19 minutes ago, deejaygreg said: με αποστολη 29 Οκτωβριου ομως.... Έχεις δίκιο sorry! Απλά μέχρι τώρα τα έβγαζε unavailable και υπέθεσα ότι είχαν στοκ
SpyrosJDM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Έχει παραλάβει κανείς με προπαραγγελία στις 19/09;
Uropitionud83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 16 PM Black 1TB Τωρα σε κοτσοβολο δειχνει διαθεσιμο και 16 PM Dessert 256 + 512 GB επισης διαθεσιμο σε κοτσοβολο 7 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε 16 PM Black 1TB Τωρα σε κοτσοβολο δειχνει διαθεσιμο και 16 PM Dessert 256 + 512 GB επισης διαθεσιμο σε κοτσοβολο Guys δεν τα δειχνει τωρα, λογικα τα προλαβανε ηδη
MixMasteR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε 16 PM Black 1TB Τωρα σε κοτσοβολο δειχνει διαθεσιμο και 16 PM Dessert 256 + 512 GB επισης διαθεσιμο σε κοτσοβολο Δεν ισχύουν. Εχω πάρει πολλές φορες τηλέφωνο, και μου λένε ότι παραλαμβάνουν εκθεσιακά, και το σύστημα τα δείχνει ως διαθεσιμα μέχρι να τα ανοίξουν. Οπότε μην ελπίζεις 🥲 1
Uropitionud83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, MixMasteR είπε Δεν ισχύουν. Εχω πάρει πολλές φορες τηλέφωνο, και μου λένε ότι παραλαμβάνουν εκθεσιακά, και το σύστημα τα δείχνει ως διαθεσιμα μέχρι να τα ανοίξουν. Οπότε μην ελπίζεις 🥲 Αρα γενικα 0 ελπιδες με refresh που λεγανε; Αναμενω ακομα απο 11/09 απο πλαισιο κι απο 13/09 15:09 απο istorm 😒
MixMasteR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε Αρα γενικα 0 ελπιδες με refresh που λεγανε; Αναμενω ακομα απο 11/09 απο πλαισιο κι απο 13/09 15:09 απο istorm 😒 Μόλις το βάλεις καλάθι κ πας για πληρωμή, σου λέει μη διαθέσιμο ή αναμένεται σύντομα. Οπότε το refresh δε δουλεύει προς το παρόν. Ίσως προς τέλη του μήνα γιατί εξυπηρετούν ακόμα και καλά τις προπαραγγελίες, αφού εξυπηρετούν πρώτα του γνωστούς τους άσχετα που το αρνούνται.
charakaratza_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 12 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε Αρα γενικα 0 ελπιδες με refresh που λεγανε; Αναμενω ακομα απο 11/09 απο πλαισιο κι απο 13/09 15:09 απο istorm 😒 Τι μοντέλα ;
Uropitionud83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, charakaratza_ είπε Τι μοντέλα ; 16 PM Black 256 gb
Pwpwpw Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, petran1790 είπε Ακριβως. Στα συγκεκριμενα οντως δεν το γραφει και οταν πας να το παραγγειλεις δινει εκτιμωμενη ημερομηνια παραλαβης τελη Οκτωβρη.. Η οταν εχει περιορισμενη διαθεσιμοτητα λεει με κοκκινα πχ Only 4 left in stock.. Βεβαια απο την αλλη μερικα τα εχει μη διαθεσιμα καν για επιλογη παραγγελιας.. Εγώ πάντως έριξα μια παραγγελία ένα 256gb σε white που ήθελα γιατί βαρεθήκαμε τις προπαραγγελίες στην Ελλάδα και άκρη δεν βγαίνει. Όσες φορές έχω παραγγείλει από Amazon πάντα φτάνει νωρίτερα από το estimated delivery.
stefanito83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Περί refresh: Πέρυσι μιλώντας με Κωτσόβολο για την καθυστέρηση παράδοσης του λέω έχετε διαθέσιμο το iphone 15 pro max στο site, μου λέει ναι. Φερτε το στο κατάστημα Περιστερίου να το αγοράσω επί τόπου cash. Δεν ήξερε τι να πει. Αυτά γίνονται για να πέφτουν κάποιες επιπλέον παραγγελίες.. 1
stavrosnaveng Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 11 λεπτά πριν, MixMasteR είπε Μόλις το βάλεις καλάθι κ πας για πληρωμή, σου λέει μη διαθέσιμο ή αναμένεται σύντομα. Οπότε το refresh δε δουλεύει προς το παρόν. Ίσως προς τέλη του μήνα γιατί εξυπηρετούν ακόμα και καλά τις προπαραγγελίες, αφού εξυπηρετούν πρώτα του γνωστούς τους άσχετα που το αρνούνται. Τους γνωστούς εξυπηρετούν, αφού ελάχιστοι που έχουν προπαραγγείλει βλέπω να εξυπηρετούνται και δικοί μου γνωστοί παρέλαβαν με πλάγιους τρόπους.
nikosp97 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 15 λεπτά πριν, stefanito83 είπε Περί refresh: Πέρυσι μιλώντας με Κωτσόβολο για την καθυστέρηση παράδοσης του λέω έχετε διαθέσιμο το iphone 15 pro max στο site, μου λέει ναι. Φερτε το στο κατάστημα Περιστερίου να το αγοράσω επί τόπου cash. Δεν ήξερε τι να πει. Αυτά γίνονται για να πέφτουν κάποιες επιπλέον παραγγελίες.. παρελαβα περυσι 2 προ μαξ με ρεφρεσ και φετοσ 1 day one 25 λεπτά πριν, MixMasteR είπε Μόλις το βάλεις καλάθι κ πας για πληρωμή, σου λέει μη διαθέσιμο ή αναμένεται σύντομα. Οπότε το refresh δε δουλεύει προς το παρόν. Ίσως προς τέλη του μήνα γιατί εξυπηρετούν ακόμα και καλά τις προπαραγγελίες, αφού εξυπηρετούν πρώτα του γνωστούς τους άσχετα που το αρνούνται. παρελαβα day one με ρεφρεσ απο κωτσοβολο
TukoRip Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 19 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εγώ πάντως έριξα μια παραγγελία ένα 256gb σε white που ήθελα γιατί βαρεθήκαμε τις προπαραγγελίες στην Ελλάδα και άκρη δεν βγαίνει. Όσες φορές έχω παραγγείλει από Amazon πάντα φτάνει νωρίτερα από το estimated delivery. Ακριβώς. Και εγώ έτσι έκανα ώστε όποια έρθει νωριτερα να ακυρώσω την άλλη. Με το που έγραψε shipped στο Αμαζον έπεσε ακύρωση istorm που μας έχει στο σκοταδι. Δεν ξέρω αν στο στείλουν άμεσα αλλά θα έρθει σίγουρα πριν την εκτιμώμενη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα