anthonykleis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου απο πλαίσιο πάντως δεν παίζει καμία εξέλιξη με pro max απο 13/9 pre-order Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosnaveng Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Εμαθα πριν λίγο από φίλο μου που είχε παραγγείλει 13/09 από Πλαίσιο pro max 256 black ότι τον πληροφόρησαν ότι τελείωσαν τα αποθέματα και παραλαβή προς Νοέμβρη πλέον.. Ελπίζω να μην ισχύει γιατί όντως μας βλέπω για Χριστούγεννα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, panoskiato7 είπε Αδερφέ εγώ παρέλαβα σήμερα! Τότε και εγώ σε αυτές τις μέρες θα παραλάβω, που είμαι μακριά από την Αθήνα μέχρι να έρθει στο κατάστημα μπορεί να κάνει κάποιες μέρες (Από το απόγευμα της Δευτέρας είναι σε ενδοδιακίνηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, stavrosnaveng είπε Εμαθα πριν λίγο από φίλο μου που είχε παραγγείλει 13/09 από Πλαίσιο pro max 256 black ότι τον πληροφόρησαν ότι τελείωσαν τα αποθέματα και παραλαβή προς Νοέμβρη πλέον.. Ελπίζω να μην ισχύει γιατί όντως μας βλέπω για Χριστούγεννα.. Μπαα δεν πιστευω να ισχυει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiomodeV2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Το Πλαίσιο είναι εκτός μάχης. Έχω την εντύπωση απλά θα φέρει ότι φέρει τα Χριστούγεννα. Μεγάλη απογοήτευση και φέτος οι τύποι. Επίσης εφόσον δεν υπάρχει απόθεμα για κανέναν γιατί δεν τους απαγορεύεται και η διαφήμιση ότι φέρανε τα τηλέφωνα? Μιλάμε για fake news εφόσον το τηλέφωνο με το ζόρι το βρίσκεις ως εκθεσιακό που λέει ο λόγος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosnaveng Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, karagiannisG είπε Μπαα δεν πιστευω να ισχυει αυτο Μακάρι να μην ισχύει και να μην ήξερε ο υπάλληλος ή να το πέταξε έτσι.. Και φίλος στην Κρήτη που προ παράγγειλε από Κωτσόβολο σε μαύρο 256 καμία εξέλιξη.. και είχε δώσει και προκαταβολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι πηγε τοσο λαθος στην istorm φετος και δεν εχουν τιποτα απο pro max Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από karagiannisG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gataros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Κρίμα που το Βέλγικο Amazon δεν στέλνει Ελλάδα, υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα σε όλα τα PM, σε όλες τις χωρητικότητες. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από Gataros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_ana Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μου στείλανε μήνυμα από Κωτσόβολο για παραλαβή 16 pro max 256 white σε παραγγελία που τους την είχα ακυρώσει τηλεφωνικά δύο φορές που με είχαν πάρει για να βάλω προκαταβολή. Παραγγελία 12/9 16.13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, g_ana είπε Μου στείλανε μήνυμα από Κωτσόβολο για παραλαβή 16 pro max 256 white σε παραγγελία που τους την είχα ακυρώσει τηλεφωνικά δύο φορές που με είχαν πάρει για να βάλω προκαταβολή. Παραγγελία 12/9 16.13 Περιοχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToProkopio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, Gataros είπε Κρίμα που το Βέλγικο Amazon δεν στέλνει Ελλάδα, υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα σε όλα τα PM, σε όλες τις χωρητικότητες. Παρομοίως και στο amazon Σουηδίας που είχα ρίξει μία ματιά χθες..αλλά και αυτό δεν στέλνει Ελλάδα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 48 minutes ago, stavrosnaveng said: Εμαθα πριν λίγο από φίλο μου που είχε παραγγείλει 13/09 από Πλαίσιο pro max 256 black ότι τον πληροφόρησαν ότι τελείωσαν τα αποθέματα και παραλαβή προς Νοέμβρη πλέον.. Ελπίζω να μην ισχύει γιατί όντως μας βλέπω για Χριστούγεννα.. Εγώ όσο και να τους πίεσα τηλεφωνικά ποτέ δεν μου είπαν ημερομηνία, ούτε καν εύρος. Εντωμεταξύ ποια αποθέματα? Εδω μέσα παίζει να μην έχει παραλάβει κανένας απο πλαισιο PM. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxcide92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Klaudio_97 είπε Καλημέρα. Μολις μου το αλλαξε από αναμονή σε εξέλιξη σε εμενα! Αν μπορει να μου απαντήσει ποσο ακομα περίμενε οταν εγινε αυτή η αλλαγή κάποιος. Ποτε παραγγειλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a150 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Oxcide92 είπε Ποτε παραγγειλες; και σε μενα το ιδιο γραφει ,12/9 εκανα την αγορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToProkopio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Απ΄ότι καταλαβαίνω όλες αυτές τις μέρες και με βάση αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα, η μεγαλύτερη έλλειψη παρατηρείται στο pro max 256gb. Εγώ προσωπικά είχα κάνει προπαραγγελία από public με αποφορολόγηση και πληρωμή klarna, καθυστερημένα σε σχέση με τους περισσότερους και συγκεκριμένα στις 14/09. Προφανώς δεν είχα καμία ενημέρωση για το πότε θα παραλάβω και αφού μου είχε δεσμευτεί και το 1/3 του ποσού από klarna, δεν μπορούσα να πουλήσω το 15pro που είχα καθώς θα έμενα χωρίς κινητό, αποφάσισα να ακυρώσω την παραγγελία μου και την επόμενη ημέρα μου αποδεσμεύτηκαν τα λεφτά. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει προπαραγγείλει κανείς pro max 512gb και 1tb και αν έχει παραλάβει, καθώς σήμερα μου εμφάνισε ένα pro max 512 gb natural στον Γερμανό διαθέσιμο, με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα με εκτιμώμενη παράδοση αύριο ή μεθαύριο. Οπότε προχώρησα στην παραγγελία και μου δόθηκε εκ νέου η ίδια ημερομηνία παραλαβής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα