Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, oKoBoko είπε

θα έχει πλάκα να έρθει πρώτα το Ps5 pro πριν τα κινητά...

Την ίδια κουβέντα είχα με άλλους δύο φίλους εχθές που όλοι περιμένουμε 16 Pro Max και PS5 Pro.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, MrVOID said:

Την ίδια κουβέντα είχα με άλλους δύο φίλους εχθές που όλοι περιμένουμε 16 Pro Max και PS5 Pro.

φέτος θα περάσουμε ωραία παιδικά χριστούγεννα

Επεξ/σία από oKoBoko
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, TukoRip είπε

Amazon.de αυτή την στιγμή έχει 256αρια σε όλα τα χρώματα. 

Για να μην τα εχει σε stock ουτε το αμαζον και να δινει estimated delivery 30-31 Οκτωμβρη στα ελληνικα καταστηματα βλεπω να ερχονται Χριστουγενα

Επεξ/σία από Pwpwpw

3 λεπτά πριν, oKoBoko είπε

φέτος θα περάσουμε ωραία παιδικά χριστούγεννα

Να πω την αλήθεια μου; Ναι, θέλω να παραλάβω, duh! Αλλά όσο και αργήσει, κάποια στιγμή θα έρθει, δεν εξαρτάται η ζωή μας από το ρημάδι — πόσο μάλλον όσοι είστε με iPhone εδώ και καιρό, εγώ είμαι με ένα Xiaomi εταιρικό και πάω πρώτη φορά σε Apple.

5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Για να μην τα εχει σε stock ουτε το αμαζον και να δινει estimated delivery 30-31 Οκτωμβρη στα ελληνικα καταστηματα βλεπω να ερχονται Χριστουγενα

Να μην πάρω κάποιον στο λαιμο μου αλλά εγώ παρήγγειλα 26 του μήνα και έλεγε est. delivery 11 Οκτωβρίου αλλά το κινητό είναι ήδη Ελλάδα, άρα λογικά είναι σε στοκ. 

Εστάλη την επόμενη μέρα παραγγελίας. 

Για θετικό εγώ το βλέπω για εσάς που περιμένετε. 

Καλημέρα. 

Μολις μου το αλλαξε από αναμονή σε εξέλιξη σε εμενα! Αν μπορει να μου απαντήσει ποσο ακομα περίμενε οταν εγινε αυτή η αλλαγή κάποιος.

Screenshot_2024-10-02-11-45-50-30_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

2 ώρες πριν, Pathorious είπε

Οταν εκανα την προπαραγγελια απο το Isystems 13/9 καπου πηρε το ματι μου να λεει εκτιμωμενος χρονος παραδοσης 18/10 τοτε ειπα 'μπα αποκλειεται τοσο μακρια' αλλα τελικα το κοβω πολυ πιθανο σεναριο 😁.Οπως κ να εχει δεν το βιαζομαι οταν ερθει με το καλο ας ερθει.

Χθες σε τηλεφώνημα που τους έκανα αυτό ακριβώς μου είπαν,οτι υπολογίζουν γύρω στα μέσα Οκτώβρη να ομαλοποιηθεί η κατάσταση 😅

• Haha 1

1 λεπτό πριν, Klaudio_97 είπε

Καλημέρα. 

Μολις μου το αλλαξε από αναμονή σε εξέλιξη σε εμενα! Αν μπορει να μου απαντήσει ποσο ακομα περίμενε οταν εγινε αυτή η αλλαγή κάποιος.

Screenshot_2024-10-02-11-45-50-30_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

φιλε απο περιέργια ποτε εκανες παραγγελια και ποιο?

εγώ τους καλεσα εχθες 1η φορά και μου ειπαν οτι θα το λαβω συντομα γιατι και καλα εκανα παραγγελια 11/9 με προκαταβολη.. αλλα δεν το βλεπω.. νομιζω απλα ολοι με προσπερνανε.. και δεν τους εχω ενοχλησει τηλεφωνικα 

4 λεπτά πριν, TukoRip είπε

Να μην πάρω κάποιον στο λαιμο μου αλλά εγώ παρήγγειλα 26 του μήνα και έλεγε est. delivery 11 Οκτωβρίου αλλά το κινητό είναι ήδη Ελλάδα, άρα λογικά είναι σε στοκ. 

Εστάλη την επόμενη μέρα παραγγελίας. 

Για θετικό εγώ το βλέπω για εσάς που περιμένετε. 

Παντως όταν κάτι είναι σε στοκ στο αμαζον γράφει in stock με πράσινα γράμματα, στα συγκεκριμένα δεν το γράφει. 

10 λεπτά πριν, Jesakos είπε

φιλε απο περιέργια ποτε εκανες παραγγελια και ποιο?

εγώ τους καλεσα εχθες 1η φορά και μου ειπαν οτι θα το λαβω συντομα γιατι και καλα εκανα παραγγελια 11/9 με προκαταβολη.. αλλα δεν το βλεπω.. νομιζω απλα ολοι με προσπερνανε.. και δεν τους εχω ενοχλησει τηλεφωνικα 

256 pm μαυρο με τηλεφωνικη προπαραγγελια απο 12/9! Τους εστειλα εχθες στο live chat να μαθω μια ενημερωση και δεν γνωριζαν τιποτα.

10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παντως όταν κάτι είναι σε στοκ στο αμαζον γράφει in stock με πράσινα γράμματα, στα συγκεκριμένα δεν το γράφει. 

Να σου πω την αλήθεια, μέσα στον πανικό να το κλείσω πριν μου το φάνε δεν πρόσεξα αν έλεγε In stock

2 ώρες πριν, oumtt είπε

Για να δούμε εμείς που είμαστε από public σε κατάσταση «Σε ενδοδιακίνηση» πότε θα παραλάβουμε..🫠

Αδερφέ εγώ παρέλαβα σήμερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...