Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν για αγορά με απαλλαγή χρειάζεται να δώσω τα στοιχεία της εταιρείας κατά την προ παραγγελία ή η διαδικασία γίνεται με την παραλαβή και την πληρωμή του (με την εταιρική κάρτα προφανώς)? Η’ χρειάζεται να το αναφέρω κάπου στην προ παραγγελία? Για παράδειγμα από το istorm.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, aler45 είπε

Έγινε και η προπαραγγελία στο istorm!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.8dc789f56565220a9cb8755c3597da86.png

Πως το έκανες? Εμένα δεν το βγάζει. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάτησα εκεί που λέει Το Θέλω, έβγαλε το pop up για να βάλω τα στοιχεία μου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αλλά ταυτόχρονα μπήκε το τηλέφωνο στο καλάθι μου.

Επεξ/σία από aler45
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, aler45 είπε

Έγινε και η προπαραγγελία στο istorm!

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.8dc789f56565220a9cb8755c3597da86.png

Μα πως; Αύριο 3 η ώρα γράφει ανοίγουν και στην σελίδα δεν αφήνει.

Επεξ/σία από Delas.46
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ξαναγίνει νομίζω και παλιότερα παρόμοιο όπου κάποιος έβαλε preorder πριν ανοίξουν απλά το post είναι απο κάποιον σε άλλο forum και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το βάλω σαν link!

Επεξ/σία από aler45
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgos56 είπε

Καλησπέρα παιδιά

Μια ερώτηση σχετικά με την περσινή εμπειρία σας με τα apple watch pre order.

Κλασικά έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος, με πήραν την τρίτη από κωτσο και έβαλα τηλεφωνική παραγγελία (δεν εμαθα το μαθημα μου απο περσι). Τώρα τσεκάροντας το tracking number μου λέει ότι θα παραδοθεί σήμερα στην μεταφορική. Επειδή πέρσι με το iphone περίμενα 1,5 μήνα μου φαίνεται λίγο αδιανόητο να το στέλνουν τόσο νωρίς.

Υπάρχει περίπτωση να το στέλνουν όντως τόσο νωρίς;

Υποθέτω ότι δεν θα έχουν παραλάβει καν στις αποθήκες τους τα νέα προϊόντα.

Φαντάζομαι είναι κάποιο bug στην σελίδα τους.

image.png.13f5230f627de3d4ffe49e32ef2b7d7d.png

Νομίζω ότι αυτό το μνμ θα σου εμφανίζει για το επόμενο 10ημερο θυμάμαι από πέρυσι κάποια περιστατικά παρόμοια !

Δημοσ.

Τι χρωμα και τι μεγεθος προτιμάτε; Σκεφτομαι για το μαξ αλλα δεν ειχα ποτε τοσο μεγαλο τηλεφωνο και το φοβαμαι..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xgol είπε

Τι χρωμα και τι μεγεθος προτιμάτε; Σκεφτομαι για το μαξ αλλα δεν ειχα ποτε τοσο μεγαλο τηλεφωνο και το φοβαμαι..

Έφυγα από τις 6.6 της xiaomi μετά από πολλά χρόνια και πήγα σε 13 Pro και ησύχασα. Τώρα 16 Pro. Η χρήση με ένα χέρι βολεύει πολύ αν είσαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού/γραφείου. Ειδικά τώρα με τις 6.3 είναι τέλειο.

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρετε εάν από αύριο θα υπάρχουν στα καταστήματα να τα δούμε τα χρώματα ή εάν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους για να τα βγάλουν ; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JackN1fe είπε

Ξέρετε εάν από αύριο θα υπάρχουν στα καταστήματα να τα δούμε τα χρώματα ή εάν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους για να τα βγάλουν ; 

Επίσημη κυκλοφορία!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοιγουν λογικά σήμερα τα ευρωπαικα amazon ;)  για presale λογικα απο το μεσημερι και επειτα? μαζι με amazon.fr amazon.es Οταν θα ανοιξουν θα μπουν και οι τιμες όπως τις εχει στα 15 Pro/Max

https://www.amazon.it/stores/page/6F854011-CC33-46CB-9854-A6D572AED005?ingress=2&visitId=3b6022c0-e4e7-4c92-8253-c27281976c99&ref_=ast_bln

https://www.amazon.de/stores/page/3CA12FDA-85E0-41F8-B952-0F20A97669B4?ingress=2&visitId=96e7aa1e-71c1-4a72-8ab4-d221dd4debce&ref_=ast_bln

11 ώρες πριν, JackN1fe είπε

μετα τις 20 Σεπ θα εχει στις εκθεσεις ισως και τελη του μήνα.....

Δες τα απο εδω που τα εχει ολα τα χρωματα

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Με πήραν το πρωί γύρω στις 10 από την you.gr γιατί είχα βάλει εκδήλωση ενδιαφέροντος για το 16. Με ρώτησε ποιο θέλω, της έδωσα στοιχεία κλπ., και μου είπε ότι πιθανότατα θα το έχω την άλλη Παρασκευή γιατί το άσπρο 256 pro max δεν έχει μεγάλη ζήτηση. Αλλά επειδή δεν είναι σίγουρο το απόθεμα, θα μου κάνουν απλά δέσμευση ποσού στην πιστωτική και θα με χρεώσουν μόλις τιμολογηθεί/δηλαδή υπάρξει απόθεμα. Ενώ επίσης μου είπε πως αν δεν έχει αποσταλέι μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα ξεδεσμεύσει το ποσό αλλά θα κρατήσει την παραγγελία σαν προτεραιότητα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...