MixMasteR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Εμενα δε μου δέχεται τον αριθμό παραγγελίας ξαφνικά στην istorm. Λέει δεν ταιριάζει το mail με τον αριθμό 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskiato7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Νέα ενημέρωση, σε ενδοδιακίνηση, είναι θέμα χρόνου να παραλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charakaratza_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Υπάρχει τώρα στον Κωτσόβολο διαθέσιμο 256 pro desert! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, MixMasteR είπε Εμενα δε μου δέχεται τον αριθμό παραγγελίας ξαφνικά στην istorm. Λέει δεν ταιριάζει το mail με τον αριθμό 😂 Έτσι μου λέει από την πρώτη μέρα που το έκανα. Μόνο αν κάνω log in με τον λογαριασμό μου και πάω στις παραγγελίες μου μπορώ να την δω. Δεν ξέρω γιατί. 39 λεπτά πριν, MixMasteR είπε Εμενα δε μου δέχεται τον αριθμό παραγγελίας ξαφνικά στην istorm. Λέει δεν ταιριάζει το mail με τον αριθμό 😂 Πλάκα έχει να μην έχει πιάσει την παραγγελία και να περιμένουμε τσάμπα ένα 20ημερο τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosnaveng Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, MoNSReR είπε Προς ενημέρωση Έφτασε και με περιμένει... Προ-Παραγγελία 13/9 15:04 για PM 256 black από istorm patras Άντε σύντομα να το παραλάβετε όλοι!!! Με το καλό να το πάρεις! Αντε εγώ προ παραγγελία στις 13/09 17:00. Αντε να δούμε πότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Βγαζει σε χαμηλη διαθεσιμοτητα 16 προ 128 Γερμανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Oxcide92 είπε Φαντασου αν δεις απο κατω δεν λεει ουτε επεξεργασια ουτε τιποτα. Απλα «καταχωρηθηκε». Σε εμένα λέει επεξεργασία μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, panoskiato7 είπε Εμένα μου λέει αυτό, μέχρι χθες ήταν καταχωρήθηκε , παραγγελία 13/9, 15:04 public παραλαβή από mall Κατά 80% θα παραλάβεις την επόμενη παρτίδα που θα έρθει 3 ώρες πριν, panoskiato7 είπε Νέα ενημέρωση, σε ενδοδιακίνηση, είναι θέμα χρόνου να παραλάβω Σ’ αυτή την περίπτωση τώρα που έχεις σαν εμένα πιστεύω το Max σε 1 εβδομάδα θα έχουμε ή μέχρι το Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskiato7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, oumtt είπε Κατά 80% θα παραλάβεις την επόμενη παρτίδα που θα έρθει Σ’ αυτή την περίπτωση τώρα που έχεις σαν εμένα πιστεύω το Max σε 1 εβδομάδα θα έχουμε ή μέχρι το Παρασκευή Πιστεύω μέχρι τέλος της εβδομάδας θα το έχουμε!! Εγώ έχω παραλαβή από mall Athens εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Για οσους βιαζονται να παραλαβουν τα Ευρωπαικα Amazon (Ιταλικο και Ισπανικο) μεχρι και πριν 10 λεπτα τα 256αρια PRO MAX τα εχουν σε stock. Μονο το Γαλλικο δεν εχει. Το Γερμανικο ειχε το πρωι και αυτο σε stock μαζι με θηκες και με δωρεαν τα μεταφορικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, panoskiato7 είπε Πιστεύω μέχρι τέλος της εβδομάδας θα το έχουμε!! Εγώ έχω παραλαβή από mall Athens εσύ; Απο κομοτηνή κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas15 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Public 13/09 προ Μαξ μαύρο μου το στείλανε σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, leonidas15 είπε Public 13/09 προ Μαξ μαύρο μου το στείλανε σήμερα. Καλοριζικο, ποσα gb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas15 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, karagiannisG είπε Καλοριζικο, ποσα gb; 256 δεν έχω παραλάβει ακόμα αλλά μου δώσανε κωδικό αποστολής acs είμαι σε νησί Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από leonidas15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, leonidas15 είπε 256 Τελεια τωρα εχω περισσοτερες ελπιδες για παραλαβη😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα