SpyrosJDM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Oxcide92 είπε Γνωμουλα για εμας που καναμε παραγγελια 23/9 ;;; παραλαβη μαλλον του χρονου Εγώ έχω 19/09 και όπως όλοι καμία ενημέρωση από Κωτσόβολο. Τουλάχιστον εσύ στα public έχεις μια εκτίμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxcide92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Εγώ έχω 19/09 και όπως όλοι καμία ενημέρωση από Κωτσόβολο. Τουλάχιστον εσύ στα public έχεις μια εκτίμηση. Ρε εκτιμηση δεν ειναι απο 30 οκτωβρη, μεχρι 4 δεκεμβρη. Αυτο ειναι ο ορισμος της γενικολογιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, Oxcide92 είπε Ρε εκτιμηση δεν ειναι απο 30 οκτωβρη, μεχρι 4 δεκεμβρη. Αυτο ειναι ο ορισμος της γενικολογιας. Στον Κωτσόβολο δεν έχουμε ούτε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxcide92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Στον Κωτσόβολο δεν έχουμε ούτε αυτό Φαντασου αν δεις απο κατω δεν λεει ουτε επεξεργασια ουτε τιποτα. Απλα «καταχωρηθηκε». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskiato7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Εμένα μου λέει αυτό, μέχρι χθες ήταν καταχωρήθηκε , παραγγελία 13/9, 15:04 public παραλαβή από mall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 46 λεπτά πριν, anthonykleis είπε απο πλαίσιο για pro max παρέλαβε κανείς ή δώρο για τα χριστούγεννα; Ετσι οπως την κοβω την δουλεια. Οχι Χριστουγεννα. Μαλλον στην παρελαση της 25ης Μαρτιου θα εχουμε το καινουριο μας κινητο 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosfyd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 16 pro max 256 απο amazon.de πληρωμή 20 του μηνός πρωί μόλις παρέλαβα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoNSReR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Προς ενημέρωση Έφτασε και με περιμένει... Προ-Παραγγελία 13/9 15:04 για PM 256 black από istorm patras Άντε σύντομα να το παραλάβετε όλοι!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, MoNSReR είπε Προς ενημέρωση Έφτασε και με περιμένει... Προ-Παραγγελία 13/9 15:04 για PM 256 black από istorm patras Άντε σύντομα να το παραλάβετε όλοι!!! 2 λεπτα μετα απο εσενα εκανα την παραγγελια. Για να δουμε😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
josuts Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, Uropitionud83 είπε guys, Παραγγελια απο πλαισιο στις 11/09/2024 12:24 κι απο istorm 13/09 15:09, ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ. Τραγικοι τουλαχιστον. Βλεπω ατομα απο Κοτσο παραλαμβανουν πολυ αργοτερα απο 13/09 κι τα παραπανω καταστηματα ουτε για αστειο απτις πρωτες προπαραγγελιες. Τελικα επρεπε να δωσω το 100αρικο που μου λεγανε στις 11/09 απο κοτσο. ++Δεν εχω δει κανεναν στο post εδω να λεει οτι πηρε απο πλαισιο η istorm (ισως 1-2 ατομα για istorm). εχω προ παραγγειλει κ προ πληρωσει το 16 προ μαξ απο το ι στορμ στις 17/9.Αλλα με παραλαβη σπιτι μου καθως ειμαι σε νησι.Μια εβδομαδα μετα απλα τους καλεσα για πληροφοριες περισοτερο κ το παιδι μου ειπε δεν ξερει ποτε κ ισως παραλαβω σε 1 η 2 μηνες! οκ,ελπιζω να προλαβουμε την παρελαση!😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drolgbas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, MoNSReR είπε Προς ενημέρωση Έφτασε και με περιμένει... Προ-Παραγγελία 13/9 15:04 για PM 256 black από istorm patras Άντε σύντομα να το παραλάβετε όλοι!!! Και εγώ 13/9 14:58 για PM 256 black από κατάστημα istorm river west, εξοφλημένο και δεν έχω καμία ενημέρωση. Φαίνεται η istorm δίνει με σειρά προτεραιότητας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costaskokk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, MoNSReR είπε Προς ενημέρωση Έφτασε και με περιμένει... Προ-Παραγγελία 13/9 15:04 για PM 256 black από istorm patras Άντε σύντομα να το παραλάβετε όλοι!!! Καλορίζικο.. Πάντως εγώ πέρσι σε αυτό το λεπτό προ-προπαραγγελίας 15ΡΜ, παρέλαβα Day 1...... Δεν ξέρω τι έχει συμβεί φέτος τόσο με την istorm, όσο και με τα ΡΜ... . Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από Costaskokk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio2739 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, anthonykleis είπε απο πλαίσιο για pro max παρέλαβε κανείς ή δώρο για τα χριστούγεννα; Για Πάσχα λογικά μαζί με την λαμπάδα θα το παρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charakaratza_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, karagiannisG είπε 2 λεπτα μετα απο εσενα εκανα την παραγγελια. Για να δουμε😆 Για istorm Πάτρας μαύρο και 256; Πες μου όταν παραλάβεις !! Είμαι τρίτη στη σειρά 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, charakaratza_ είπε Για istorm Πάτρας μαύρο και 256; Πες μου όταν παραλάβεις !! Είμαι τρίτη στη σειρά 😂😂 Μαυρο 256 αλλα για istorm river west Αθηνα. Καλυτερα ομως να το ειχα παραγγειλει για της Πατρας😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα