spiros1993540 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καλο θα είναι παιδιά να μείνει αποκλειστικά η συζήτηση στις παραδόσεις/διαθεσιμοτητες ώστε κάποιος που θέλει να ενημερωθεί να το κάνει εύκολα και να μην βρίσκει μπροστά του σελίδες με άσχετα ποστ κτλ, για οποιαδήποτε διαφορετική συζήτηση ας ανοίξει νέο θέμα🙂 Σωστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ourakot2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Καλημέρα σας. στον Γερμανό στο Χαλάνδρι υπάρχει ένα απλό pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirinipat Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Καλημερα, ηρθε μειλ απο istorm οτι μπορω να παραλάβω απο το καταστημα 512 pro max μαυρο, χωρις ομως να παρουν τηλεφωνο ! Ετσι κανουν ή λέτε να παω τζαμπα και να μη βρω τιποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Eirinipat είπε Καλημερα, ηρθε μειλ απο istorm οτι μπορω να παραλάβω απο το καταστημα 512 pro max μαυρο, χωρις ομως να παρουν τηλεφωνο ! Ετσι κανουν ή λέτε να παω τζαμπα και να μη βρω τιποτα; δεν νομίζω! 99% έχεις νέο iPhone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Eirinipat είπε Καλημερα, ηρθε μειλ απο istorm οτι μπορω να παραλάβω απο το καταστημα 512 pro max μαυρο, χωρις ομως να παρουν τηλεφωνο ! Ετσι κανουν ή λέτε να παω τζαμπα και να μη βρω τιποτα; πες μου ονοματεπώνυμο να πεταχτώ εγώ να δω.. 😄 καλορίζικο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tgousopoulos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, Eirinipat είπε Καλημερα, ηρθε μειλ απο istorm οτι μπορω να παραλάβω απο το καταστημα 512 pro max μαυρο, χωρις ομως να παρουν τηλεφωνο ! Ετσι κανουν ή λέτε να παω τζαμπα και να μη βρω τιποτα; Έτσι κάνουν. Και μένα mail ήρθε πήγα και το παρέλαβα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πήρα τηλέφωνο στην isystem να ρωτήσω τι και πως,μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν γιατί υπάρχει παγκόσμια έλλειψη σε προ και προ μαξ,και ότι έχει λανσαριστεί πρόσφατα και σε άλλες χώρες.Εκτιμούν με επιφύλαξη ότι στα μέσα Οκτώβρη θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση 🙂 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από spyrossss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costaskokk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, Eirinipat είπε Καλημερα, ηρθε μειλ απο istorm οτι μπορω να παραλάβω απο το καταστημα 512 pro max μαυρο, χωρις ομως να παρουν τηλεφωνο ! Ετσι κανουν ή λέτε να παω τζαμπα και να μη βρω τιποτα; Καλορίζικο φίλε. Σε ποιό λεπτό έβαλες την προπαραγγελία? Να υπολογίζουμε και εμείς.. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highscore21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SpyrosJDM είπε Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο; Γενικά τι ζόρι τραβάνε όλοι και κράζουν τα iPhones; Ειδικά κάτι έλληνες tech YouTubers δεν έχουν σταματήσει 10 μέρες τώρα. Προσωπικά πήρα iPhone μετά από 3 συσκευές android και βρήκα την υγεία μου. Ως Youtuber και γω (όχι του αντικειμένου αυτού) θα σου πω, πως παρακολουθούν τα trends. Το hating στην Apple και στα iphone έχει γίνει πολύ της μόδας, τα βίντεο με αυτό το θέμα μαζεύουν views και όλοι οι δικοί μας ακολουθούν. 50 βίντεο έπεσαν προτεινόμενα στην αρχική μου σελίδα με θάψιμο των 16ριών. Και όλοι λένε την ίδια λαλακία "είναι το ίδιο τηλέφωνο με το 15" μπλα μπλα μπλα. Η Samsung έβγαλε το 24 ultra ίδιο με το S23 και δεν μιλάει κανείς. Το 25 θα είναι πάλι σχεδόν το ίδιο με το 24 και πάλι δεν θα μιλήσει κανείς. Σόρι για την off topic απάντηση Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από Highscore21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirinipat Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Καλορίζικο φίλε. Σε ποιό λεπτό έβαλες την προπαραγγελία? Να υπολογίζουμε και εμείς.. . Φιλη😂 6:40 13/9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Η παραγγελία σας βρίσκεται εν αναμονή αποθέματος, ενώ τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής. Για κάθε νεότερο θα ενημερωθείτε στο κινητό σας. Αυτην την απαντηση πηρα απο κωτσοβολο σχετικα με την προπαραγγελια μου απο 12/9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, Highscore21 είπε Ως Youtuber και γω (όχι του αντικειμένου αυτού) θα σου πω, πως παρακολουθούν τα trends. Το hating στην Apple και στα iphone έχει γίνει πολύ της μόδας, τα βίντεο με αυτό το θέμα μαζεύουν views και όλοι οι δικοί μας ακολουθούν. 50 βίντεο έπεσαν προτεινόμενα στην αρχική μου σελίδα με θάψιμο των 16ριών. Και όλοι λένε την ίδια λαλακία "είναι το ίδιο τηλέφωνο με το 15" μπλα μπλα μπλα. Η Samsung έβγαλε το 24 ultra ίδιο με το S23 και δεν μιλάει κανείς. Το 25 θα είναι πάλι σχεδόν το ίδιο με το 24 και πάλι δεν θα μιλήσει κανείς. Αυτό ακριβώς. Έχουν κόμπλεξ με τη συγκεκριμένη εταιρία. 5 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Η παραγγελία σας βρίσκεται εν αναμονή αποθέματος, ενώ τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής. Για κάθε νεότερο θα ενημερωθείτε στο κινητό σας. Αυτην την απαντηση πηρα απο κωτσοβολο σχετικα με την προπαραγγελια μου απο 12/9. Κατάλαβα… δεν θα παραλάβουμε ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου απο πλαίσιο για pro max παρέλαβε κανείς ή δώρο για τα χριστούγεννα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxcide92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Γνωμουλα για εμας που καναμε παραγγελια 23/9 ;;; παραλαβη μαλλον του χρονου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oKoBoko Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 3 minutes ago, anthonykleis said: απο πλαίσιο για pro max παρέλαβε κανείς ή δώρο για τα χριστούγεννα; Περιμένω 2 αιφονια αλλά... βρήκα την παλιά προπαραγγελία για το 12 pro max. Το είχα παραλάβει 23/11/20 κάνουμε υπομονή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα