Oxcide92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Υπαρχει κανεις απο Public που να χει παραλαβει γενικα;
trackbytrack Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Βγάζει διαθέσιμο το μεγάλο στον Κωτσόβολο
Giannislo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) και στο amazon.de, ενα τελευταιο 1ΤΒ Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2024 από Giannislo
Apple_fannatic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, Barbarachios9 είπε Καλησπέρα. Εγώ έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος 12/09. 13/09 με κάλεσε ο Οικονομιδης από τον Κωτσόβολο να μου πει να αφήσω 100 ευρώ στο κατάστημα και ότι εγγυάται ότι θα παραλάβω από τους πρώτους. Σχεδόν κάθε μέρα πάω και ρωτάω τι γίνεται και μου λένε τι θα εξυπηρετηθω με σειρά προτεραιότητας φυσικά. Κάθε φοράω τους ρωτάω, ποσά τεμάχια έχετε παραλάβει?? Πόσες παραγγελίες έχουν εξυπηρετηθεί σε 16PM 256gb black? Για να ξερω ποτε να περιμενω... Καθε φορα η απαντηση ειναι δεν ξερουμε. Αρα ειστε ανοργανωτοι τους λεω. Οχι εξυπηρετουμε βαση προτεραιοτητας. Μπορειτε να μου πειτε σε ποιο νουμερακι ειμαι για παραλαβη απο καταστημα Καβαλας? οχι γιατι δε ξερουμε. Δε ξερω τι να κανω και πραγματικα απο 2/09 δεν εχω κινητο γιατι βασιστηκα στα λογια του. Είναι τραγικοί στον Κωτσόβολο αλλά είναι τραγικό και το δίκτυο διανομής. Στον Κωτσοβολο σαν πρώτη παραλαβή (18/9) στειλανε 100 συσκευές pro & pro max. Στην δεύτερη παραλαβή 150 συσκευές συνολικά σε 16 / 16 plus / 16 pro / 16 pro max. Όλα αυτά σε μια εταιρία που έχει 56 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εσείς τώρα τι περιμένετε ακριβώς…;;; Η κατάσταση είναι τραγική. Έμαθα ωστόσο ότι αυτή την εβδομάδα θα παραλάβω περίπου 1000 συσκευές και οι περισσότερες θα είναι pro / pro max.
stavrosnaveng Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, frix_ath είπε Σε χώρες 'μπανανίες' όπως η Ελλαδα η έλλειψη ειναι τεχνητή....αλλά και όχι μόνο...Σε πολλές χώρες του κόσμου, αν εξαιρέσεις Αμερικη Καναδά και άλλες... κατά 50% από την apple και κατά 50% από τους retailers ή official reselers όπως τους λένε.....Και πληρώνεις 1,5 χιλιάρικο... και παρακαλάς πότε θα στο δώσουν! Ακριβώς όπως τα λες. Και μια συμπεριφορά λες και μας κάνουν χάρη που τα πουλάνε. Μου έστειλαν από istorm μια απάντηση που έστειλα να ρωτήσω που ήταν η πιο γενικόλογη απάντηση του κόσμου.
lawlezz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 53 minutes ago, stavrosnaveng said: Ακριβώς όπως τα λες. Και μια συμπεριφορά λες και μας κάνουν χάρη που τα πουλάνε. Μου έστειλαν από istorm μια απάντηση που έστειλα να ρωτήσω που ήταν η πιο γενικόλογη απάντηση του κόσμου. καλα φετος το istorm ειναι το τελευταιο μαγαζι εκει π ηταν πρωτο.....κ αν τους παρεις δεν ξερουμε θα δουμε ποτε κ τι
petran1790 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Παπατζιλικια ελεγε, το μεγαλο προβλημα ειναι στο pro max. Παραδοσεις στο Pro μοντελο εχουν ηδη γινει αρκετες, ρολοαρει πολυ καλυτερα η διαθεσιμοτητας σε αυτο Συμφωνω σε αυτα που γραφεις αλλα οπως και να εχει για τις day one προπαραγγελιες ειναι αστειο να μην εχουν εξυπηρετηθει ακομη σχεδον 20 μερες μετα, μαλιστα το ακομη πιο αστειο ειναι οτι ακριβως το ιδιο γινετε καθε χρονο τετοια εποχη😅 Το ακομα πιο αστειο ειναι οτι δυστυχως δεν μαθαινουμε...Καθε χρονο κανα 100.000 ανθρωποι περιμενουν να παραλαβουν τις 1.000 συσκευες που θα ερθουν... και δυστυχως το απαιτουν κιολας... Απλα δεν γινεται ρε παιδια... Ειναι σαν τα διοδια... χιλιαδες αυτοκινητα να ερχονται και η διευθυνση να εχει αποφασισει οτι καθε φορα θα ανοιγει 1-2 λωριδες με ταμια.. και οσοι ερχονται καθε φορα μα καθε φορα να βριζουν που εχουν μπροστα τους χιλιομετρα ουρα... αλλα και εκει δυστυχως θα πεταχτουν καμια 100 ανθρωποι να περασουν με e-pass και να χαιρετησουν τους αλλους... Κριμα και δυστυχως φταιμε ολοι... που κανουμε σαν τρελοι... (εγω προσωπικα εχω αποφασισει να μην ξαναασχοληθω με προπαραγγελιες.. χριστουγεννα παιδια.. και σαν δωρακι... και ασε ολα τα μεγαλομαγαζια να κοψουν το σβερκο τους... ζητανε λεφτα χωρις να εξυπηρετουν.. και το αλλο λεει οσο πιο πολυ πληρωσεις τοσο πιο καλα θα εξυπηρετηθεις, ξεφτιλικια πολυτελειας (ουτε στυλο απο το συγκεκριμενο...)...... παρτε απο τους τιμιους παιδια... και τους συνεπεις.. (πχ αμαζον)... 2
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Μια απορία. Η αποφορολόγηση μέσω του άρθρου α39 είναι το ίδιο με το να το πάρω από amazon με ενδοκοινοτική συναλλαγή; Στις ενδοκοινοτικές, αν αγοράσω ένα προϊόν από αμαζον πχ, το ΦΠΑ του προϊόντος το πληρώνω στο τέλος του τριμήνου σωστά; Το ίδιο ισχύει και με την αγορά με αποφορολόγηση μέσω α39;
oumtt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 6 ώρες πριν, Oxcide92 είπε Υπαρχει κανεις απο Public που να χει παραλαβει γενικα Εγω σήμερα ή αυριο θα παραλάβω (iPhone 16 Pro white)
Oxcide92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 3 ώρες πριν, oumtt είπε Εγω σήμερα ή αυριο θα παραλάβω (iPhone 16 Pro white) Ποτε παραγγειλες;
oumtt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Oxcide92 είπε Ποτε παραγγειλες; 13/09 στις 15:24 με προκαταβολή 500€
stavrosnaveng Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 8 ώρες πριν, petran1790 είπε Το ακομα πιο αστειο ειναι οτι δυστυχως δεν μαθαινουμε...Καθε χρονο κανα 100.000 ανθρωποι περιμενουν να παραλαβουν τις 1.000 συσκευες που θα ερθουν... και δυστυχως το απαιτουν κιολας... Απλα δεν γινεται ρε παιδια... Ειναι σαν τα διοδια... χιλιαδες αυτοκινητα να ερχονται και η διευθυνση να εχει αποφασισει οτι καθε φορα θα ανοιγει 1-2 λωριδες με ταμια.. και οσοι ερχονται καθε φορα μα καθε φορα να βριζουν που εχουν μπροστα τους χιλιομετρα ουρα... αλλα και εκει δυστυχως θα πεταχτουν καμια 100 ανθρωποι να περασουν με e-pass και να χαιρετησουν τους αλλους... Κριμα και δυστυχως φταιμε ολοι... που κανουμε σαν τρελοι... (εγω προσωπικα εχω αποφασισει να μην ξαναασχοληθω με προπαραγγελιες.. χριστουγεννα παιδια.. και σαν δωρακι... και ασε ολα τα μεγαλομαγαζια να κοψουν το σβερκο τους... ζητανε λεφτα χωρις να εξυπηρετουν.. και το αλλο λεει οσο πιο πολυ πληρωσεις τοσο πιο καλα θα εξυπηρετηθεις, ξεφτιλικια πολυτελειας (ουτε στυλο απο το συγκεκριμενο...)...... παρτε απο τους τιμιους παιδια... και τους συνεπεις.. (πχ αμαζον)... Εχεις απόλυτο δίκιο, δεν το ήξερα κι εγώ ότι γίνεται τέτοιος χαμός, τώρα που έμαθα θα ξέρω ότι σε επόμενο iPhone θα πάρω πχ Χριστούγεννα και δεν θα ασχοληθώ με τέτοια φάση. Συνεχίζω πάντως να μην μπορώ να καταλάβω αν αυτό το κάνουν τα μαγαζιά επίτηδες, αν παίρνουν λίγες συσκευές ή αν επίτηδες η Apple στελνει λίγες, ενώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ μπορεί να προβλέψει με τεράστια ακρίβεια τους όγκους πωλήσεων. Λες και θα μείνουν απούλητα αν στείλει παραπάνω και περισσέψουν.. Απλα ξέρουν ότι οι «βλάκες» σαν κι εμάς θα περιμένουμε όσους μήνες κι αν χρειαστεί αφού δεν υπάρχει εναλλακτική στο software αυτό. Και φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί γύρω μας που έχουν πάρει πολλές συσκευές είτε με πλάγιο τρόπο είτε τις πουλάνε με καπέλο 200€ και πάνω.. Ασχέτως αν πάρει ή δεν πάρει κανείς, στερούν απόθεμα.
SpyrosJDM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο; Γενικά τι ζόρι τραβάνε όλοι και κράζουν τα iPhones; Ειδικά κάτι έλληνες tech YouTubers δεν έχουν σταματήσει 10 μέρες τώρα. Προσωπικά πήρα iPhone μετά από 3 συσκευές android και βρήκα την υγεία μου.
spiros1993540 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, SpyrosJDM είπε Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο; Γενικά τι ζόρι τραβάνε όλοι και κράζουν τα iPhones; Ειδικά κάτι έλληνες tech YouTubers δεν έχουν σταματήσει 10 μέρες τώρα. Προσωπικά πήρα iPhone μετά από 3 συσκευές android και βρήκα την υγεία μου. Η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση. Κάθε χρόνο όταν βγαίνει iphone κάτι θα πουν. Θυμήσου τι έγινε πέρσι που έλεγαν για θερμοκρασίες ότι σπάει εύκολα και χίλιες δύο παπαριές. Λες και ο μέσος χρήστης άλλη δουλειά δεν έχει να το πιέζει όλη μέρα να δεί αν θα σπάσει. Μόνο καλό κάνουν στην Apple όλα αυτά. Εξάλλου την έχεις δει ποτέ να παίρνει θέση ποτέ σε όλα αυτά που λέγονται? 1
Pwpwpw Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο; Γενικά τι ζόρι τραβάνε όλοι και κράζουν τα iPhones; Ειδικά κάτι έλληνες tech YouTubers δεν έχουν σταματήσει 10 μέρες τώρα. Προσωπικά πήρα iPhone μετά από 3 συσκευές android και βρήκα την υγεία μου. 8 λεπτά πριν, spiros1993540 είπε Η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση. Κάθε χρόνο όταν βγαίνει iphone κάτι θα πουν. Θυμήσου τι έγινε πέρσι που έλεγαν για θερμοκρασίες ότι σπάει εύκολα και χίλιες δύο παπαριές. Λες και ο μέσος χρήστης άλλη δουλειά δεν έχει να το πιέζει όλη μέρα να δεί αν θα σπάσει. Μόνο καλό κάνουν στην Apple όλα αυτά. Εξάλλου την έχεις δει ποτέ να παίρνει θέση ποτέ σε όλα αυτά που λέγονται? Καλο θα είναι παιδιά να μείνει αποκλειστικά η συζήτηση στις παραδόσεις/διαθεσιμοτητες ώστε κάποιος που θέλει να ενημερωθεί να το κάνει εύκολα και να μην βρίσκει μπροστά του σελίδες με άσχετα ποστ κτλ, για οποιαδήποτε διαφορετική συζήτηση ας ανοίξει νέο θέμα🙂 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2024 από Pwpwpw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα