Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 λεπτά πριν, Adrianosmk είπε

Προστέθηκε τώρα η σημείωση ότι αναμένουν την παραγγελία μου από αποθήκες. Έχω παραλαβή από το κατάστημα στην Πάτρα.

IMG_0825.jpeg

Και εμένα σήμερα παραγγελία 13/9

ασδ.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, dimpia είπε

Είχε γίνει η παρουσίαση στις 10/9 ή παραγγείλατε τυχαία?

9/9 η παρουσιαση και δυνατοτητα προπαραγγελιας απο 10/9 σε παγκοσμια πρωτοτυπια στην Ελλαδα.

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

9/9 η παρουσιαση και δυνατοτητα προπαραγγελιας απο 10/9 σε παγκοσμια πρωτοτυπια στην Ελλαδα.

Παλι καλα που ειχαν παρουσιαστει και τα χρωματα!!. Του χρονου θα παραγγειλω απ'την Κυριακή εγω αμα ειναι. Και θα πάρω πχ μαύρο που βγαίνει στανταρ

Καλη φαση

Στον παραδεισο ζουμε που εχουν και και παραπονο ορισμενοι

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, SpyrosJDM said:

Υπάρχει κόσμος που μπορεί το παλιό κινητό του να χάλασε και με την ευκαιρία να πήρε το 16 και όσο περιμένει να έχει μείνει χωρίς κινητό. Όταν ένα προϊόν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και εφόσον το έχεις προπαραγγείλει θα πρέπει να το έχεις στα χέρια σου την ίδια μέρα, άντε 2-3 μέρες μετά το πολύ.

Το ποσοστο αυτων που ετρεξαν να το προπαραγγειλουν επειδη εχει χαλασει το τωρινο τους κινητο δεν νομιζω να ξεπερναει το 1%. Ας ειμαστε ειλικρινεις μεταξυ μας. Ολοι οι υπολοιποι ηταν με το δαχτυλο στο πληκτρολογιο γιατι το θελουν day one και οχι μετα απο 1-1.5 μηνα.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, oumtt είπε

Οπαα ερχεταιι😄

«σε ενδοδιακίνηση»

τελικα σωστα είπε ο αλλος παραλαβες για σημερα

Παπατζιλικια ελεγε, το μεγαλο προβλημα ειναι στο pro max. Παραδοσεις στο Pro μοντελο εχουν ηδη γινει αρκετες, ρολοαρει πολυ καλυτερα η διαθεσιμοτητας σε αυτο

3 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Το ποσοστο αυτων που ετρεξαν να το προπαραγγειλουν επειδη εχει χαλασει το τωρινο τους κινητο δεν νομιζω να ξεπερναει το 1%. Ας ειμαστε ειλικρινεις μεταξυ μας. Ολοι οι υπολοιποι ηταν με το δαχτυλο στο πληκτρολογιο γιατι το θελουν day one και οχι μετα απο 1-1.5 μηνα.

Συμφωνω σε αυτα που γραφεις αλλα οπως και να εχει  για τις day one προπαραγγελιες ειναι αστειο να μην εχουν εξυπηρετηθει ακομη σχεδον 20 μερες μετα, μαλιστα το ακομη πιο αστειο ειναι οτι ακριβως το ιδιο γινετε καθε χρονο τετοια εποχη😅

Επεξ/σία από Pwpwpw

1 ώρα πριν, Adrianosmk είπε

Προστέθηκε τώρα η σημείωση ότι αναμένουν την παραγγελία μου από αποθήκες. Έχω παραλαβή από το κατάστημα στην Πάτρα.

IMG_0825.jpeg

Παρήγγειλα το ίδιο Αθήνα τη περασμένη Πέμπτη και μου το λέει και εμένα εξ αρχής, οπότε λογικά δεν παίζει κάποιο ρόλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...