Adrianosmk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Το βλέπεις στην εικόνα φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Adrianosmk είπε Το βλέπεις στην εικόνα φίλε μου Ναι έχεις δίκιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxcide92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Ποτε το παραγγειλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digenis20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 29 λεπτά πριν, Adrianosmk είπε Προστέθηκε τώρα η σημείωση ότι αναμένουν την παραγγελία μου από αποθήκες. Έχω παραλαβή από το κατάστημα στην Πάτρα. Και εμένα σήμερα παραγγελία 13/9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εμένα ακόμα έτσι είναι με παραγγελία 19/09. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jesakos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου εμένα πάντως με παραγγελία 11/09/2024 16:13 στο pro max 256 natural με παραλαβή στην Λαμία , τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apog9 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι θα παραλάβει η εταιρία μεταφορών αύριο, από Κωτσόβολο Αφορά παραγγελία 10/9 16 pro max 256 Black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Είχε γίνει η παρουσίαση στις 10/9 ή παραγγείλατε τυχαία? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, dimpia είπε Είχε γίνει η παρουσίαση στις 10/9 ή παραγγείλατε τυχαία? 9/9 η παρουσιαση και δυνατοτητα προπαραγγελιας απο 10/9 σε παγκοσμια πρωτοτυπια στην Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jesakos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου εκδήλωση ενδιαφέροντος ειχε γινει και σε καλουσαν απο Κωτσόβολο και σου περναγαν εκεινοι την παραγγελια με προπληρωμη τουλαχιστον 100ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε 9/9 η παρουσιαση και δυνατοτητα προπαραγγελιας απο 10/9 σε παγκοσμια πρωτοτυπια στην Ελλαδα. Παλι καλα που ειχαν παρουσιαστει και τα χρωματα!!. Του χρονου θα παραγγειλω απ'την Κυριακή εγω αμα ειναι. Και θα πάρω πχ μαύρο που βγαίνει στανταρ Καλη φαση Στον παραδεισο ζουμε που εχουν και και παραπονο ορισμενοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Οπαα ερχεταιι😄 «σε ενδοδιακίνηση» τελικα σωστα είπε ο αλλος παραλαβες για σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, SpyrosJDM said: Υπάρχει κόσμος που μπορεί το παλιό κινητό του να χάλασε και με την ευκαιρία να πήρε το 16 και όσο περιμένει να έχει μείνει χωρίς κινητό. Όταν ένα προϊόν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και εφόσον το έχεις προπαραγγείλει θα πρέπει να το έχεις στα χέρια σου την ίδια μέρα, άντε 2-3 μέρες μετά το πολύ. Το ποσοστο αυτων που ετρεξαν να το προπαραγγειλουν επειδη εχει χαλασει το τωρινο τους κινητο δεν νομιζω να ξεπερναει το 1%. Ας ειμαστε ειλικρινεις μεταξυ μας. Ολοι οι υπολοιποι ηταν με το δαχτυλο στο πληκτρολογιο γιατι το θελουν day one και οχι μετα απο 1-1.5 μηνα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από ardi21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, oumtt είπε Οπαα ερχεταιι😄 «σε ενδοδιακίνηση» τελικα σωστα είπε ο αλλος παραλαβες για σημερα Παπατζιλικια ελεγε, το μεγαλο προβλημα ειναι στο pro max. Παραδοσεις στο Pro μοντελο εχουν ηδη γινει αρκετες, ρολοαρει πολυ καλυτερα η διαθεσιμοτητας σε αυτο 3 λεπτά πριν, ardi21 είπε Το ποσοστο αυτων που ετρεξαν να το προπαραγγειλουν επειδη εχει χαλασει το τωρινο τους κινητο δεν νομιζω να ξεπερναει το 1%. Ας ειμαστε ειλικρινεις μεταξυ μας. Ολοι οι υπολοιποι ηταν με το δαχτυλο στο πληκτρολογιο γιατι το θελουν day one και οχι μετα απο 1-1.5 μηνα. Συμφωνω σε αυτα που γραφεις αλλα οπως και να εχει για τις day one προπαραγγελιες ειναι αστειο να μην εχουν εξυπηρετηθει ακομη σχεδον 20 μερες μετα, μαλιστα το ακομη πιο αστειο ειναι οτι ακριβως το ιδιο γινετε καθε χρονο τετοια εποχη😅 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripeat Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Adrianosmk είπε Προστέθηκε τώρα η σημείωση ότι αναμένουν την παραγγελία μου από αποθήκες. Έχω παραλαβή από το κατάστημα στην Πάτρα. Παρήγγειλα το ίδιο Αθήνα τη περασμένη Πέμπτη και μου το λέει και εμένα εξ αρχής, οπότε λογικά δεν παίζει κάποιο ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα