lawlezz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου ερχοναι γενικα στην ελλαδα δυστυχως δεν ξερω πως τα μοιραζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbarachios9 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, lawlezz είπε κ εμεινες χωρις κινητο....κ χωρις 100αρικακι Επιβεβαιωμένα τα παίρνεις πίσω αλλά οκ, η κοροϊδία είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimdem582 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 38 λεπτά πριν, clGR είπε Μηπως και για Γερμανο; 😅🫣 Ο Γερμανός θα αρχίσει απο αύριο ως 4/10 να εξυπηρετεί και τις υπόλοιπες προπαραγγελίες που έμειναν. Απ'όσο ξέρω όσοι πρόλαβαν και έβαλαν προπαραγγελία 13/09 μέχρι 15:15 θα παραλάβουν σε αυτή τη φουρνιά. Οι υπόλοιποι άγνωστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lef10311 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δηλαδή για μας που παραγγείλαμε το pro στις 20/9 δεν υπάρχει σωτηρία έτσι;😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Lef10311 είπε Δηλαδή για μας που παραγγείλαμε το pro στις 20/9 δεν υπάρχει σωτηρία έτσι;😂😂 Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι η διαθεσιμότητα του pro είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα συγκριτικά με τις διαθεσιμότητες του pro max. Στο pro max είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoggersMaDoggers Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Istorm παρελαβα iphone pro max προηγουμενη Παρασκευη με παραγγελια 13/9 μετα τις 15:30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charakaratza_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, PoggersMaDoggers είπε Istorm παρελαβα iphone pro max προηγουμενη Παρασκευη με παραγγελια 13/9 μετα τις 15:30 Μπορώ να ρωτήσω χρώμα και GB; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoggersMaDoggers Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, charakaratza_ είπε Μπορώ να ρωτήσω χρώμα και GB; Ευχαριστώ Μαυρο 512gb Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από PoggersMaDoggers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highscore21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Αύριο με το καλό θα έχω το μαξ στα χέρια μου που μου το φέρνει φίλος από τη Γερμανία. Κατά συνέπεια, η προπαραγγελία μου από Πλαίσιο στις 11/9 δεν θα μου χρειαστεί. Αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται να την παραλάβει όταν με ειδοποιήσουν πολύ ευχαρίστως να τον εξυπηρετήσω. Μου στέλνετε ένα μήνυμα και όταν με ειδοποιήσουν για παραλαβή πηγαίνετε να το πάρετε. Η παραλαβή (όποτε γίνει) θα γίνει από Πλαίσιο Καλλιθέας EDIT: Αστραπιαία καβατζώθηκε Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Highscore21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosp97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Barbarachios9 είπε Καλησπέρα. Εγώ έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος 12/09. 13/09 με κάλεσε ο Οικονομιδης από τον Κωτσόβολο να μου πει να αφήσω 100 ευρώ στο κατάστημα και ότι εγγυάται ότι θα παραλάβω από τους πρώτους. Σχεδόν κάθε μέρα πάω και ρωτάω τι γίνεται και μου λένε τι θα εξυπηρετηθω με σειρά προτεραιότητας φυσικά. Κάθε φοράω τους ρωτάω, ποσά τεμάχια έχετε παραλάβει?? Πόσες παραγγελίες έχουν εξυπηρετηθεί σε 16PM 256gb black? Για να ξερω ποτε να περιμενω... Καθε φορα η απαντηση ειναι δεν ξερουμε. Αρα ειστε ανοργανωτοι τους λεω. Οχι εξυπηρετουμε βαση προτεραιοτητας. Μπορειτε να μου πειτε σε ποιο νουμερακι ειμαι για παραλαβη απο καταστημα Καβαλας? οχι γιατι δε ξερουμε. Δε ξερω τι να κανω και πραγματικα απο 2/09 δεν εχω κινητο γιατι βασιστηκα στα λογια του. αν κρινω απο την δικη μου περιπτωση θα αργησεισ πολυ να παραλαβεισ, εχω προπαραγγελια κωτσοβολο απο 10/9 11:30 το πρωι για ενα pro max 256 nati και ενα black, το nati με καλεσαν και το παρελαβα day one, το μαυρο εχει τρομερη ελλειψη και δεν εχουν καμια εικονα ακομα γιατι δεν εχουν παραλαβει κανενα 256 μαυρο προ μαξ μεχρι τωρα, αλλα αν κρινω απ την διαφορα μασ στισ ημερομηνιες αργεισ πολυ, ελπιζω να γινει ενα θαυμα και να παραλαβουμε. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από nikosp97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxcide92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καλησπερα ομαδα. Εκανα παραγγελια ενα iphone 16 pro max 512 gb στο public. Με ενημερωσαν οτι αναλογα την προκαταβολη που θα δωσει η αν το αποπληρωσεις ολο, θα εισαι στο top tier της διαθεσιμοτητας. Με το 25% προκαταβολη μπαινεις στην δευτερη βαθμιδα, με αποπληρωμη εισαι πρωτος για να παραλαβεις, με ξερη παραγγελια χωρις τιποτα, περιμενε τα χριστουγεννα. και ολα αυτα ειναι δεκτα, το καταλαβαινω. Το να μην εχουν απολυτως καμια εικονα, ολοι οι επισημοι αντιπροσωποι ποτε και ποια θα ερθουν θεωρω οτι ειναι ξεκαθαρα ελληνικο φαινομενο. Ειδικα σε ατομα που το πληρωνουν απευθειας ολο, νομιζω ωφειλουν να ξερουν ποτε θα παραλαβουν εφοσον δωσαν εφπαξ 1,5Κ στην καλυτερη. εγω εδωσα το 25% και πολυ φοβαμαι οτι νοεμβρη θα γινει η δουλεια . παραγγελια 23/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Θέλουν να πας από εκεί να τους αρχίσεις στα καντήλια. Όταν βγάζεις προπαραγγελίες θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να εξυπηρετήσεις τον κόσμο που παραγγέλνει. Αν είναι να κάνω προπαραγγελία και να το λάβω όταν κοντεύει να βγει το 17 άστο καλύτερα. Εγώ σε λίγο κοντεύω να πληρώσω την πρώτη δόση και κινητό στα χέρια μου δεν έχω. Τους είπα ότι αν δεν λάβω συσκευή, λεφτά από εμένα δεν βλέπουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 45 minutes ago, Oxcide92 said: Καλησπερα ομαδα. Εκανα παραγγελια ενα iphone 16 pro max 512 gb στο public. Με ενημερωσαν οτι αναλογα την προκαταβολη που θα δωσει η αν το αποπληρωσεις ολο, θα εισαι στο top tier της διαθεσιμοτητας. Με το 25% προκαταβολη μπαινεις στην δευτερη βαθμιδα, με αποπληρωμη εισαι πρωτος για να παραλαβεις, με ξερη παραγγελια χωρις τιποτα, περιμενε τα χριστουγεννα. και ολα αυτα ειναι δεκτα, το καταλαβαινω. Το να μην εχουν απολυτως καμια εικονα, ολοι οι επισημοι αντιπροσωποι ποτε και ποια θα ερθουν θεωρω οτι ειναι ξεκαθαρα ελληνικο φαινομενο. Ειδικα σε ατομα που το πληρωνουν απευθειας ολο, νομιζω ωφειλουν να ξερουν ποτε θα παραλαβουν εφοσον δωσαν εφπαξ 1,5Κ στην καλυτερη. εγω εδωσα το 25% και πολυ φοβαμαι οτι νοεμβρη θα γινει η δουλεια . παραγγελια 23/9 Κοίτα είναι καλή φάση να είσαι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Αποφεύγεις Μπαρτσελονα - Ρεάλ και έχεις πιθανότητες να πας ημιτελικό. Χριστέ μου τι άλλο θα ακούσουμε από αυτούς. Ρε σεις σταματήστε κάθε χρόνο να κάνετε σαν τρελοί για το iPhone και θα δείτε για ποτέ τα καταστήματα θα σοβαρευτούν. Εμείς φταίμε όχι αυτοί. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 50 minutes ago, Oxcide92 said: Καλησπερα ομαδα. Εκανα παραγγελια ενα iphone 16 pro max 512 gb στο public. Με ενημερωσαν οτι αναλογα την προκαταβολη που θα δωσει η αν το αποπληρωσεις ολο, θα εισαι στο top tier της διαθεσιμοτητας. Με το 25% προκαταβολη μπαινεις στην δευτερη βαθμιδα, με αποπληρωμη εισαι πρωτος για να παραλαβεις, με ξερη παραγγελια χωρις τιποτα, περιμενε τα χριστουγεννα. και ολα αυτα ειναι δεκτα, το καταλαβαινω. Το να μην εχουν απολυτως καμια εικονα, ολοι οι επισημοι αντιπροσωποι ποτε και ποια θα ερθουν θεωρω οτι ειναι ξεκαθαρα ελληνικο φαινομενο. Ειδικα σε ατομα που το πληρωνουν απευθειας ολο, νομιζω ωφειλουν να ξερουν ποτε θα παραλαβουν εφοσον δωσαν εφπαξ 1,5Κ στην καλυτερη. εγω εδωσα το 25% και πολυ φοβαμαι οτι νοεμβρη θα γινει η δουλεια . παραγγελια 23/9 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο ν ξέρεις σε δουλεύουν όλοι πάνε με αριθμό προτεραιότητα δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxcide92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, ardi21 είπε Κοίτα είναι καλή φάση να είσαι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Αποφεύγεις Μπαρτσελονα - Ρεάλ και έχεις πιθανότητες να πας ημιτελικό. Χριστέ μου τι άλλο θα ακούσουμε από αυτούς. Ρε σεις σταματήστε κάθε χρόνο να κάνετε σαν τρελοί για το iPhone και θα δείτε για ποτέ τα καταστήματα θα σοβαρευτούν. Εμείς φταίμε όχι αυτοί. Οταν πληρωνεις για ενα προιον, το οποιο αναμενεται και δεν εχεις ουτε μια γενικη εικονα ποτε θα ρθει, ποσο μαλλον ειδικη, εχεις δικαιωμα να ξενερωνεις.γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα