Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρώτη φορά φέτος πήγα σε παραγγελία του νέου release. Pro Max από Κωτσο Αθήνα τη περασμενη εβδομάδα. Κρίνοντας από τα ποστ εδώ μέσα με βλέπω για Νοέμβρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 hours ago, nikos134 said:

IMG_8956.jpeg

οχι οχι εχουμε τα κονε μας εγω προσωπικα μπορω να σ δειξω κ αυριο 3-4 ενεργοποιησεις εμεις μιλαμε με αποδειξεις κρινοντας απο την μια μοναδικη αξιολογηση που εχεις μαλλον θα εισαι ο φαφλατας της παρεας

• Haha 1

23 λεπτά πριν, lawlezz είπε

οχι οχι εχουμε τα κονε μας εγω προσωπικα μπορω να σ δειξω κ αυριο 3-4 ενεργοποιησεις εμεις μιλαμε με αποδειξεις κρινοντας απο την μια μοναδικη αξιολογηση που εχεις μαλλον θα εισαι ο φαφλατας της παρεας

Αντε μακαρι οτι λες να ισχυει και εγω ροδο βρισκομαι με παραγγελια απο κοτσο στης 12 σεπτεμβρη.

31 minutes ago, lawlezz said:

Αστείο ήταν…χαλάρωσε 

16 minutes ago, Klaudio_97 said:

Αντε μακαρι οτι λες να ισχυει και εγω ροδο βρισκομαι με παραγγελια απο κοτσο στης 12 σεπτεμβρη.

ροδο ειμαι κ εγω φιλε αυριο εχει παραλαβει κ το istorm 

Καλησπέρα. Εγώ έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος 12/09. 13/09 με κάλεσε ο Οικονομιδης από τον Κωτσόβολο να μου πει να αφήσω 100 ευρώ στο κατάστημα και ότι εγγυάται ότι θα παραλάβω από τους πρώτους. Σχεδόν κάθε μέρα πάω και ρωτάω τι γίνεται και μου λένε τι θα εξυπηρετηθω με σειρά προτεραιότητας φυσικά. Κάθε φοράω τους ρωτάω, ποσά τεμάχια έχετε παραλάβει?? Πόσες παραγγελίες έχουν εξυπηρετηθεί σε 16PM 256gb black? Για να ξερω ποτε να περιμενω... Καθε φορα η απαντηση ειναι δεν ξερουμε. Αρα ειστε ανοργανωτοι τους λεω. Οχι εξυπηρετουμε βαση προτεραιοτητας. Μπορειτε να μου πειτε σε ποιο νουμερακι ειμαι για παραλαβη απο καταστημα Καβαλας? οχι γιατι δε ξερουμε. Δε ξερω τι να κανω και πραγματικα απο 2/09 δεν εχω κινητο γιατι βασιστηκα στα λογια του.

• Sad 1

2 minutes ago, Barbarachios9 said:

Καλησπέρα. Εγώ έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος 12/09. 13/09 με κάλεσε ο Οικονομιδης από τον Κωτσόβολο να μου πει να αφήσω 100 ευρώ στο κατάστημα και ότι εγγυάται ότι θα παραλάβω από τους πρώτους. Σχεδόν κάθε μέρα πάω και ρωτάω τι γίνεται και μου λένε τι θα εξυπηρετηθω με σειρά προτεραιότητας φυσικά. Κάθε φοράω τους ρωτάω, ποσά τεμάχια έχετε παραλάβει?? Πόσες παραγγελίες έχουν εξυπηρετηθεί σε 16PM 256gb black? Για να ξερω ποτε να περιμενω... Καθε φορα η απαντηση ειναι δεν ξερουμε. Αρα ειστε ανοργανωτοι τους λεω. Οχι εξυπηρετουμε βαση προτεραιοτητας. Μπορειτε να μου πειτε σε ποιο νουμερακι ειμαι για παραλαβη απο καταστημα Καβαλας? οχι γιατι δε ξερουμε. Δε ξερω τι να κανω και πραγματικα απο 2/09 δεν εχω κινητο γιατι βασιστηκα στα λογια του.

αυτο με το 100αρικακι δεν θα το εκανα ποτε 

Μόλις τώρα, lawlezz είπε

αυτο με το 100αρικακι δεν θα το εκανα ποτε 

Να σας πω την αλήθεια το έκανα πρώτη φορά μόνο και μόνο επειδή μου είπε ότι όσοι πληρώνουν σημαίνει ότι πραγματικά ενδιαφέρονται και πραγματικά εξυπηρετούνται.

1 minute ago, Barbarachios9 said:

Να σας πω την αλήθεια το έκανα πρώτη φορά μόνο και μόνο επειδή μου είπε ότι όσοι πληρώνουν σημαίνει ότι πραγματικά ενδιαφέρονται και πραγματικά εξυπηρετούνται.

κ εμεινες χωρις κινητο....κ χωρις 100αρικακι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...