lawlezz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, karagiannisG said: Για καθε Δευτερα τα ιδια ακουω ε θα δεις αυριο οι επομενοι σχεδον 2-5 χιλιαδες αυριο θα παραλαβουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου εντωμεταξυ παραδοσιακα οι παραλαβες γινονται τεταρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, oumtt said: Απο που το έμαθες; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Τα κινητά βρίσκονται κοντά στη Λαμία γύρω στα 15 χιλιόμετρα. Έχει πρόβλημα το φορτηγό στη επίθεση σομπρέρο. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripeat Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Πρώτη φορά φέτος πήγα σε παραγγελία του νέου release. Pro Max από Κωτσο Αθήνα τη περασμενη εβδομάδα. Κρίνοντας από τα ποστ εδώ μέσα με βλέπω για Νοέμβρη :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, nikos134 said: οχι οχι εχουμε τα κονε μας εγω προσωπικα μπορω να σ δειξω κ αυριο 3-4 ενεργοποιησεις εμεις μιλαμε με αποδειξεις κρινοντας απο την μια μοναδικη αξιολογηση που εχεις μαλλον θα εισαι ο φαφλατας της παρεας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, lawlezz είπε οχι οχι εχουμε τα κονε μας εγω προσωπικα μπορω να σ δειξω κ αυριο 3-4 ενεργοποιησεις εμεις μιλαμε με αποδειξεις κρινοντας απο την μια μοναδικη αξιολογηση που εχεις μαλλον θα εισαι ο φαφλατας της παρεας Αντε μακαρι οτι λες να ισχυει και εγω ροδο βρισκομαι με παραγγελια απο κοτσο στης 12 σεπτεμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 31 minutes ago, lawlezz said: οχι οχι εχουμε τα κονε μας εγω προσωπικα μπορω να σ δειξω κ αυριο 3-4 ενεργοποιησεις εμεις μιλαμε με αποδειξεις κρινοντας απο την μια μοναδικη αξιολογηση που εχεις μαλλον θα εισαι ο φαφλατας της παρεας Αστείο ήταν…χαλάρωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 16 minutes ago, Klaudio_97 said: Αντε μακαρι οτι λες να ισχυει και εγω ροδο βρισκομαι με παραγγελια απο κοτσο στης 12 σεπτεμβρη. ροδο ειμαι κ εγω φιλε αυριο εχει παραλαβει κ το istorm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oKoBoko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Από πλαίσιο παρέλαβε κανείς; Περιμένω 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbarachios9 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Εγώ έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος 12/09. 13/09 με κάλεσε ο Οικονομιδης από τον Κωτσόβολο να μου πει να αφήσω 100 ευρώ στο κατάστημα και ότι εγγυάται ότι θα παραλάβω από τους πρώτους. Σχεδόν κάθε μέρα πάω και ρωτάω τι γίνεται και μου λένε τι θα εξυπηρετηθω με σειρά προτεραιότητας φυσικά. Κάθε φοράω τους ρωτάω, ποσά τεμάχια έχετε παραλάβει?? Πόσες παραγγελίες έχουν εξυπηρετηθεί σε 16PM 256gb black? Για να ξερω ποτε να περιμενω... Καθε φορα η απαντηση ειναι δεν ξερουμε. Αρα ειστε ανοργανωτοι τους λεω. Οχι εξυπηρετουμε βαση προτεραιοτητας. Μπορειτε να μου πειτε σε ποιο νουμερακι ειμαι για παραλαβη απο καταστημα Καβαλας? οχι γιατι δε ξερουμε. Δε ξερω τι να κανω και πραγματικα απο 2/09 δεν εχω κινητο γιατι βασιστηκα στα λογια του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Barbarachios9 said: Καλησπέρα. Εγώ έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος 12/09. 13/09 με κάλεσε ο Οικονομιδης από τον Κωτσόβολο να μου πει να αφήσω 100 ευρώ στο κατάστημα και ότι εγγυάται ότι θα παραλάβω από τους πρώτους. Σχεδόν κάθε μέρα πάω και ρωτάω τι γίνεται και μου λένε τι θα εξυπηρετηθω με σειρά προτεραιότητας φυσικά. Κάθε φοράω τους ρωτάω, ποσά τεμάχια έχετε παραλάβει?? Πόσες παραγγελίες έχουν εξυπηρετηθεί σε 16PM 256gb black? Για να ξερω ποτε να περιμενω... Καθε φορα η απαντηση ειναι δεν ξερουμε. Αρα ειστε ανοργανωτοι τους λεω. Οχι εξυπηρετουμε βαση προτεραιοτητας. Μπορειτε να μου πειτε σε ποιο νουμερακι ειμαι για παραλαβη απο καταστημα Καβαλας? οχι γιατι δε ξερουμε. Δε ξερω τι να κανω και πραγματικα απο 2/09 δεν εχω κινητο γιατι βασιστηκα στα λογια του. αυτο με το 100αρικακι δεν θα το εκανα ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbarachios9 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, lawlezz είπε αυτο με το 100αρικακι δεν θα το εκανα ποτε Να σας πω την αλήθεια το έκανα πρώτη φορά μόνο και μόνο επειδή μου είπε ότι όσοι πληρώνουν σημαίνει ότι πραγματικά ενδιαφέρονται και πραγματικά εξυπηρετούνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, Barbarachios9 said: Να σας πω την αλήθεια το έκανα πρώτη φορά μόνο και μόνο επειδή μου είπε ότι όσοι πληρώνουν σημαίνει ότι πραγματικά ενδιαφέρονται και πραγματικά εξυπηρετούνται. κ εμεινες χωρις κινητο....κ χωρις 100αρικακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, lawlezz είπε Παιδιά αύριο Δευτέρα θα έρθουν πολλααααααα Μηπως και για Γερμανο; 😅🫣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα