taslikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 34 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Μην λες διαφορα φίλε. Προπαραγγελια Κωτσόβολου από την πρώτη ώρα πέρσι παρέλαβε κανονικά την πρώτη μέρα. Εγώ που την έκανα δυο μέρες μετά την πηρα Νοέμβρη. Πέρσι όλοι προ μαξ τιτάνιο θέλαμε… Δεν λέω «διαφορα». Το αν παρέλαβαν 10-20-100 άτομα σε όλη την Ελλάδα δεν μου λέει κάτι. Αν κάποιος αμφισβητεί αυτά που λέω ας πάει να δει το περσινό νήμα που έπαιρναν τηλέφωνα με ανανέωση κάποιοι ενώ άτομα είχαν σκάσει 100€ σε φάση προπαραγγελίας και δεν έπαιρναν. Αν θέλετε εσείς να πάρετε από εκεί go for it. Εγώ αποφάσισα να μην ασχοληθώ ξανά με αυτό το μαγαζί μετά από 12 χρόνια εμπειρίας σε προπαραγγελίες. Τώρα ο καθένας θα βρει μια εξαίρεση στον κανόνα για να γράψει κάτι. 2 1
Dimitrisbud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Με πήραν κι εμένα από το πλαίσιο για τη προπαραγγελια. Η κοπέλα είπε ότι ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος αλλά οι παραδόσεις θα έχουν όπως και πέρσι καθυστέρηση. Αρκετά μεγάλη κιόλας μήνα και πάνω για τα πιο δημοφιλείς χρώματα των Μαξ συσκευών
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Εμένα ρε παιδια κάνεις δε με έχει πάρει τηλ, τι στην ευχή
aler45 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 21 hours ago, bougatsas said: Ναι και εμένα το ίδιο. Δεν στέλνουν κάτι. νομίζω μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στις πωλήσεις και να στο παραγγείλουν;
dimpia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μα τι να παραγγείλεις? αύριο 15:00 δεν ανοιγουν οι παραγγελείες για όλη τη γη? εμείς οι έλληνες δηλαδή θα παραγγείλουμε πριν από όλους? Είμαι πολύ περήφανος!!! 3
giorgos56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Μια ερώτηση σχετικά με την περσινή εμπειρία σας με τα apple watch pre order. Κλασικά έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος, με πήραν την τρίτη από κωτσο και έβαλα τηλεφωνική παραγγελία (δεν εμαθα το μαθημα μου απο περσι). Τώρα τσεκάροντας το tracking number μου λέει ότι θα παραδοθεί σήμερα στην μεταφορική. Επειδή πέρσι με το iphone περίμενα 1,5 μήνα μου φαίνεται λίγο αδιανόητο να το στέλνουν τόσο νωρίς. Υπάρχει περίπτωση να το στέλνουν όντως τόσο νωρίς; Υποθέτω ότι δεν θα έχουν παραλάβει καν στις αποθήκες τους τα νέα προϊόντα. Φαντάζομαι είναι κάποιο bug στην σελίδα τους. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από giorgos56
aler45 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται να στο δώσουν πριν τις 20 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, giorgos56 said: Καλησπέρα παιδιά Μια ερώτηση σχετικά με την περσινή εμπειρία σας με τα apple watch pre order. Κλασικά έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος, με πήραν την τρίτη από κωτσο και έβαλα τηλεφωνική παραγγελία (δεν εμαθα το μαθημα μου απο περσι). Τώρα τσεκάροντας το tracking number μου λέει ότι θα παραδοθεί σήμερα στην μεταφορική. Επειδή πέρσι με το iphone περίμενα 1,5 μήνα μου φαίνεται λίγο αδιανόητο να το στέλνουν τόσο νωρίς. Υπάρχει περίπτωση να το στέλνουν όντως τόσο νωρίς; Υποθέτω ότι δεν θα έχουν παραλάβει καν στις αποθήκες τους τα νέα προϊόντα. Φαντάζομαι είναι κάποιο bug στην σελίδα τους.
sleepychris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, giorgos56 said: Υπάρχει περίπτωση να το στέλνουν όντως τόσο νωρίς; να στο στειλουν πριν την επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας, δεν υπαρχει καμια περιπτωση,ακομα και αν το εχουν παραλαβει. ανημερα ειναι το best case scenario. παρε τηλεφωνο και ρωτα.
legbeard89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, wh1t3r0se είπε Οσοι επικοινωνησατε με Κωτσοβολο, μηπως ρωτησατε τι γινεται η προκαταβολη αν δεν γινει η παραλαβη τελικα; Επιστρεφεται πισω; Μου είπαν επιστρέφεται, αλλά περνάνε μέρας για να κατατεθεί το ποσό.
jackal22 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Με πήραν και εμένα τους είπα να βάλουν το κατοστάρι εκεί που ξέρουν. Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπονται μετά από το φιάσκο το οποίο επαναλάμβανεται το οποίο κάθε χρόνο είναι και χειρότερο φέτος ζητάνε και λεφτά; Σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν σου σου ζητάνε λεφτά για να πάρεις σειρά προτεραιότητας μόνο στο Ελλαδιστάν, ζούμε στην ωραιότερη χώρα στο κόσμο!
kazantzidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, jackal22 είπε Με πήραν και εμένα τους είπα να βάλουν το κατοστάρι εκεί που ξέρουν. Ήθελα να ήξερα δεν ντρέπονται μετά από το φιάσκο το οποίο επαναλάμβανεται το οποίο κάθε χρόνο είναι και χειρότερο φέτος ζητάνε και λεφτά; Σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν σου σου ζητάνε λεφτά για να πάρεις σειρά προτεραιότητας μόνο στο Ελλαδιστάν, ζούμε στην ωραιότερη χώρα στο κόσμο! αφου υπαρχουν θυματα (το βλεπεις και απο εδω μεσα) που δινουν 100ρικα, γιατι οχι; 1 3
Lewnidas1995 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Εντωμεταξύ το κατοστάρι το ζητάνε για όσους κάνουν προπαραγγελια πριν ανοίξουν. Οι άλλοι αύριο μπορούν να κάνουν προπαραγγελια κανονικά χωρίς προκαταβολή.
Syngi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Εχει παραγγειλει κανεις απο amazon.de προσφατα κανενα κινητο ή apple watch ? προσπαθω να βαλω προπαραγγελια για το apple watch 10 και δεν αφαιρειται ο φπα οπως εκανα πιο παλια. Amazon business , με ενδοκοινοτικες συναλλαγες. Εχει αλλαξει κατι ?
taslikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, Syngi είπε Εχει παραγγειλει κανεις απο amazon.de προσφατα κανενα κινητο ή apple watch ? προσπαθω να βαλω προπαραγγελια για το apple watch 10 και δεν αφαιρειται ο φπα οπως εκανα πιο παλια. Amazon business , με ενδοκοινοτικες συναλλαγες. Εχει αλλαξει κατι ? δεν έχει αλλάξει κάτι έλεγξε μήπως πρέπει να βάλεις ξανά κάποια στοιχεία
aler45 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, Syngi said: Εχει παραγγειλει κανεις απο amazon.de προσφατα κανενα κινητο ή apple watch ? προσπαθω να βαλω προπαραγγελια για το apple watch 10 και δεν αφαιρειται ο φπα οπως εκανα πιο παλια. Amazon business , με ενδοκοινοτικες συναλλαγες. Εχει αλλαξει κατι ? Μήπως επειδή είναι pre order και όχι κανονικό order, δηλαδή δεν υπάρχει σε απόθεμα στις αποθήκες τους, δεν σε αφήνει να κόψεις τιμολόγιο ;; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από aler45
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα