Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, dan1s είπε

Με refresh εβγαλε πριν ενα 16 προ μαξ desert 256gb σε κωτσοβολο πατρας και το παρηγγειλα οσο πιο γρηγορα μπορουσα. Ελπιζω να μην εγινε τζαμπα η χρεωση και εγινε λαθος και να ηταν οντως διαθεσιμο κ να μου το στειλουν απο δευτερα.

Αμα δεν ελεγε παραλαβη απο το καταστημα πιθανον τζαμπα να εγινε η χρεωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε

Αμα δεν ελεγε παραλαβη απο το καταστημα πιθανον τζαμπα να εγινε η χρεωση.

Εννοειται οτι ελεγε κανονικά παραλαβή απο καταστημα διαθεσιμο 1/1. Τωρα περιμενω στο τηλεφωνο να τους ρωτησω τι και πως

12 λεπτά πριν, dan1s είπε

Εννοειται οτι ελεγε κανονικά παραλαβή απο καταστημα διαθεσιμο 1/1. Τωρα περιμενω στο τηλεφωνο να τους ρωτησω τι και πως

Και εσυ δεν εισαι πατρα; Αν σου δωσουν το οκ να στο στειλουν και το παραλαβεις ετσι στον χωρο σου ενημερωσε μας.

Μακάρι να παραλάβει το παιδί και να το χαρεί αλλά αν βάζουν ετοιμοπαράδοτα στο site ενώ υπάρχει κόσμος που περιμένει από προπαραγγελίες, είναι τραγικοί.

30 λεπτά πριν, dan1s είπε

Εννοειται οτι ελεγε κανονικά παραλαβή απο καταστημα διαθεσιμο 1/1. Τωρα περιμενω στο τηλεφωνο να τους ρωτησω τι και 

6 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Μακάρι να παραλάβει το παιδί και να το χαρεί αλλά αν βάζουν ετοιμοπαράδοτα στο site ενώ υπάρχει κόσμος που περιμένει από προπαραγγελίες, είναι τραγικοί.

Το ιδιο πραγμα εκαναν και την προηγουμενη χρονια ειδα στο προηγουμενο νημα για της παραγγελιες οποτε απο την στιγμη που δεν το αλλαζει κανεις και συνεχιζουν ετσι, δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.

• Thanks 1

2 ώρες πριν, dan1s είπε

Με refresh εβγαλε πριν ενα 16 προ μαξ desert 256gb σε κωτσοβολο πατρας και το παρηγγειλα οσο πιο γρηγορα μπορουσα. Ελπιζω να μην εγινε τζαμπα η χρεωση και εγινε λαθος και να ηταν οντως διαθεσιμο κ να μου το στειλουν απο δευτερα.

Παρε τηλ τη Δευτέρα να ρωτήσεις αλλά 99% θα σου πουν οτι δεν ισχύει και οτι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dan1s είπε

Το refresh δεν το κάνεις έτσι. Μολις εμφανίζει διαθέσιμη συσκευή κάνεις την παραγγελία και επιλέγεις παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα. Εάν προχώρησες σε εξόφληση και αποστολή στον χώρο σου σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ήταν λανθασμένη θα έχεις δέσμευση  τα χρήματα σου χωρίς να υπάρχει άμεσα διαθέσιμη συσκευή.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 4

5 ώρες πριν, philipkiou είπε

Ελα ντε...και εγω καταλαβαίνω, απο όσα μου λένε, οτι η αναμονή είναι τουλάχιστον 3 εβδομάδες και πάνω. 16 pro έχουν σε απόθεμα, με το max είναι το θέμα

Μπα. Εγώ έχω παραγγείλει 16 pro από πλαίσιο και τα ίδια λένε ότι δεν ξέρουν πότε θα έχουν. 

Καλησπέρα

Κάνοντας μια μικρή αναζήτηση σε ηλεκτρονικά καταστήματα της Γερμανίας η ενημέρωση που έχουν κάποια σχετικά με τη διαθεσιμότητα είναι περίπου 4-6 εβδομάδες.Υποθέτω πως δυστυχώς κάτι ανάλογο θα ισχύσει και εδώ εκτός αν αυτή η διαθεσιμότητα δεν επηρεάζει τις προπαραγγελίες και έχει να κάνει αποκλειστικά με παραγγελίες από εδώ και στο εξής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, NiomodeV2 είπε

Παιδιά όσον αφορά τις ταχύτητες φόρτισης έχω την εντύπωση ότι δεν θέλει η ίδια η Apple να την ανεβάσει για την μακροζωία της μπαταρίας. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει πάνω κάτω με τις μπαταρίες δεν το χω ψάξει το θέμα, αλλά μου βγάζει νόημα μπαταρία που φορτίζεται απίστευτα γρήγορα να έχει μικρότερη μακροζωία στο μέλλον(δέχεται συνέχεια υψηλότερη τάση ρεύματος και πιέζεται πάντα για να φορτίσει γρήγορα?). Αν κάνω λάθος διαψευστε με

Έχω το Realme X2 Pro 5 χρόνια μονίμως με γρήγορη φόρτιση. Του έχω πιει το αίμα και ακόμα κρατάει μια μέρα. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Θα το πάρω το iPhone 16 αλλά αυτό με τη μπαταρία που κάνουν είναι για κλάματα.

Επεξ/σία από theoklis

Πραγματικά γελάω εδώ και μια ώρα με τον τύπο που έχει επαγγελματικό λογαριασμό και πουλά iPhone σε τιμές εκτός πραγματικότητας…..πραγματικά υπάρχουν τόσο κοροϊδία που θα αγοράσουν??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...