Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, karagiannisG είπε

Η istorm φετος ειναι απογοητευση

Το θέμα μου με την istorm δεν είναι ότι έλουσαν το όλο θέμα διαχείρισης των παραγγελιών αλλά ότι τους παίρνεις τηλέφωνο για να ενημερωθείς και οριακά δεν σε βρίζουν κιόλας. Δεν έχω θέμα να περιμένω 10-20 μέρες το θέμα είναι ότι αντιμετωπίζουν τον πελάτη τους σαν σκουπίδι 

Επεξ/σία από Drolgbas
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, αποστόλης είπε

Τελικά τι παίζει με την ταχύτητα φόρτισης του pro max? 45watt λένε στα ίντερνετς

Σύμφωνα με τεστ reviews η Ενσύρματη φόρτιση παραμένει η ίδια.

Δυνητικά έχει την δυνατότητα να ανέβει σχεδόν στα 40 watt , όταν οι απαιτήσεις λειτουργίας ανεβαίνουν δραματικά π.χ παίζοντας παιχνίδι, σταματώντας το παιχνίδι πανέρχεται η φόρτιση στα 30w..

Σε κανονικές συνθήκες όμως δεν ξεπερνάνε τα 30w....

.

Επεξ/σία από Costaskokk
  • Like 2

Παιδιά όσον αφορά τις ταχύτητες φόρτισης έχω την εντύπωση ότι δεν θέλει η ίδια η Apple να την ανεβάσει για την μακροζωία της μπαταρίας. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι παίζει πάνω κάτω με τις μπαταρίες δεν το χω ψάξει το θέμα, αλλά μου βγάζει νόημα μπαταρία που φορτίζεται απίστευτα γρήγορα να έχει μικρότερη μακροζωία στο μέλλον(δέχεται συνέχεια υψηλότερη τάση ρεύματος και πιέζεται πάντα για να φορτίσει γρήγορα?). Αν κάνω λάθος διαψευστε με

Πήρα Πλαίσιο για να δω τι περίπου παίζει. Με προπαραγγελία 11/9 μαξ 512 μαύρο, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω τη χρώμα σε λευκό καθώς δεν καίγομαι για το μαύρο. Καταρχάς με ενημέρωσε πως αν θέλω να αλλάξω το χρώμα χάνω την σειρά προτεραιότητας και μετά ήρθε το κορυφαίο: Τον ρωτάω "το βλέπεις να παραλαμβάνω μέσα στον Οκτώβρη; Ήμουν από τους πρώτους που παρήγγειλαν" για να πάρω την απάντηση "δεν ξέρω, ΠΙΘΑΝΟΝ".

Τέλος, σταματάω να ασχολούμαι με τους τύπους. Ας το φέρουν το Πάσχα. Δεν υπάρχει σωτηρία :)

• Thanks 1

3 ώρες πριν, Highscore21 είπε

Πήρα Πλαίσιο για να δω τι περίπου παίζει. Με προπαραγγελία 11/9 μαξ 512 μαύρο, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω τη χρώμα σε λευκό καθώς δεν καίγομαι για το μαύρο. Καταρχάς με ενημέρωσε πως αν θέλω να αλλάξω το χρώμα χάνω την σειρά προτεραιότητας και μετά ήρθε το κορυφαίο: Τον ρωτάω "το βλέπεις να παραλαμβάνω μέσα στον Οκτώβρη; Ήμουν από τους πρώτους που παρήγγειλαν" για να πάρω την απάντηση "δεν ξέρω, ΠΙΘΑΝΟΝ".

Τέλος, σταματάω να ασχολούμαι με τους τύπους. Ας το φέρουν το Πάσχα. Δεν υπάρχει σωτηρία :)

Εγώ λέω ας παραγγείλω το 16 PM τώρα που το παλιό μου 11 Pro έχει καινούργια μπαταρία για να το πουλήσω και με 100% να πιάσει και τίποτα. Μέχρι να έρθει το 16 το βλέπω να έχει πάει 95😂.

• Thanks 1
  • Haha 1

Στις 26/9/2024 στις 12:13 ΜΜ, lawlezz είπε

Ενημέρωση νέας παρτίδας από κεντρικό προμηθευτή για όλη την Ελλάδα είναι από την άλλη βδομάδα 

Απο κωτσόβολο μου είπαν σήμερα οτι δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν 16promax.....δεν υπάρχει κανένα σε καμία περιοχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, philipkiou είπε

Απο κωτσόβολο μου είπαν σήμερα οτι δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν 16promax.....δεν υπάρχει κανένα σε καμία περιοχή.

Τι την ήθελα τη παντόφλα, αν είχα πάρει το απλό pro παίζει να είχα τελειώσει τώρα 😂

Πάντως και εγώ που είχα ρωτήσει στον Κωτσόβολο, κάθε υπάλληλος μου τα έλεγε αλλιώς. Ο ένας μου είπε σε 10 μέρες με ενα μηνα, ο άλλος σε ένα μήνα στην καλύτερη και ο άλλος μου είπε ότι τα έχουν στα κεντρικά και είναι θέμα χρόνου μέχρι να γίνει η διαλογή και να τα στείλουν.

Επεξ/σία από SpyrosJDM

11 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Τι την ήθελα τη παντόφλα, αν είχα πάρει το απλό pro παίζει να είχα τελειώσει τώρα 😂

Πάντως και εγώ που είχα ρωτήσει στον Κωτσόβολο, κάθε υπάλληλος μου τα έλεγε αλλιώς. Ο ένας μου είπε σε 10 μέρες με ενα μηνα, ο άλλος σε ένα μήνα στην καλύτερη και ο άλλος μου είπε ότι τα έχουν στα κεντρικά και είναι θέμα χρόνου μέχρι να γίνει η διαλογή και να τα στείλουν.

Ελα ντε...και εγω καταλαβαίνω, απο όσα μου λένε, οτι η αναμονή είναι τουλάχιστον 3 εβδομάδες και πάνω. 16 pro έχουν σε απόθεμα, με το max είναι το θέμα

Με refresh εβγαλε πριν ενα 16 προ μαξ desert 256gb σε κωτσοβολο πατρας και το παρηγγειλα οσο πιο γρηγορα μπορουσα. Ελπιζω να μην εγινε τζαμπα η χρεωση και εγινε λαθος και να ηταν οντως διαθεσιμο κ να μου το στειλουν απο δευτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...