Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε

Μια μεγαλη χαρη θα ηθελα να ζητησω και οποιος θελει μπορει να βοηθησει και τον ευχαριστω εκ τον προτερων. Οποιος κανει refresh και δει το pro max διαθεσιμο στην ροδο στα 256 gb θα ηθελα αν μπορει να με κανει tag και να με ενημερωσει! Ευχαριστω.

Παντως αυτό με το refresh μάλλον  δεν δουλεύει πάντα. Το μεσημέρι πέτυχα ένα pro max άμεσα διαθέσιμο και προχώρησα σε παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα. Τα sms επιβεβαίωσης ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή  δεν ήρθαν και μετά από καμιά ώρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν  ότι το η συσκευή δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμη και ότι πρόκειται για εκθεσιακή/ανοιγμενη συσκευή και είναι λάθος η του καταστήματος ή της σελίδας που εμφάνισε άμεση διαθεσιμότητα. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παντως αυτό με το refresh μάλλον  δεν δουλεύει πάντα. Το μεσημέρι πέτυχα ένα pro max άμεσα διαθέσιμο και προχώρησα σε παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα. Τα sms επιβεβαίωσης ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή  δεν ήρθαν και μετά από καμιά ώρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν  ότι το η συσκευή δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμη και ότι πρόκειται για εκθεσιακή/ανοιγμενη συσκευή και είναι λάθος η του καταστήματος ή της σελίδας που εμφάνισε άμεση διαθεσιμότητα. 

Ναι το γνωριζω και αυτο αλλα η προσπαθεια μετραει. Προτιμω να το προσπαθησω και να το παραλαβω παρα να περιμενω μεχρι νοεμβριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Εμένα μου έδωσαν και 100 ευρώ δωροεπιταγή

• Sad 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Εμένα μου έδωσαν και 100 ευρώ δωροεπιταγή

Αν δεν τρολαρεις καλο ειναι αυτο ωστε να τσιμπησεις ενα καλο τζαμακι και θηκη ετσι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, wh1t3r0se είπε

Οτι;

Ότι περιμένουν την άλλη εβδομάδα παραλαβή και μέχρι 10 Οκτώβρη θα το έχω. Θα το δούμε αν ισχύει αυτό ή όχι..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManosAgg είπε

Με ειδοποίησαν κι εμένα σήμερα που you.gr για 16 pro max desert titanium 256gb. Παραγγελία 13.09

ΠΑραδοση με κουριερ; Ωρα παραγγελιας;

Δημοσ.

Δυστυχώς τα Max φαίνεται να έχουν πρόβλημα με τις παραδόσεις. 13/09 παραγγελία κι εγώ και δεν ξέρουν ακόμα ημερομήνια παράδοσης. 

Υποθέτω ότι το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, υπομονή μέχρι τότε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...