Klaudio_97 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ολοι τυχεροι με τα refresh και τα τσιμπανε. Εμενα εδω που ειμαι ροδο μου φαινεται καλυτερα να περιμενω την "προπαραγγελια" μου Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Klaudio_97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, g_ana said: Από πλαίσιο καμία εξέλιξη και από εμένα με προπαραγγελία ομοίως 11/9 Εγω που είμαι 13/9 με βλέπω καλο 2025 Στα τηλέφωνα πάντως που πήρα, δεν έχουν ιδέα και δεν αναφέρουν καν ημερομηνία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Αν παει οπως περισυ, το Πλαισιο αφου εγινε ρεζιλι και αφου πρωτα ειχε παραλαβει μεχρι και η κουτση μαρια πριν απο αυτο, εκανε ενα μπραφ και καλυψε ολες τις παραγγελιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costaskokk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, dimpia είπε Αν παει οπως περισυ, το Πλαισιο αφου εγινε ρεζιλι και αφου πρωτα ειχε παραλαβει μεχρι και η κουτση μαρια πριν απο αυτο, εκανε ενα μπραφ και καλυψε ολες τις παραγγελιες Αν δεν κάνω λάθος όμως έφτασε τέλη Δεκεμβρίου ..... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippok Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, dimpia είπε Αν παει οπως περισυ, το Πλαισιο αφου εγινε ρεζιλι και αφου πρωτα ειχε παραλαβει μεχρι και η κουτση μαρια πριν απο αυτο, εκανε ενα μπραφ και καλυψε ολες τις παραγγελιες Χωρίς να έχω εμπειρία από πέρυσι για κάτι παρόμοιο το βλέπω και φέτος. 22 λεπτά πριν, nikos134 είπε Εγω που είμαι 13/9 με βλέπω καλο 2025 Στα τηλέφωνα πάντως που πήρα, δεν έχουν ιδέα και δεν αναφέρουν καν ημερομηνία Μια από τα ίδια και εγώ. Απ ότι φαίνεται δεν έχουν πάρει καν αυτοί που έχουν παραγγείλει στις 11/9 (μιλάω για το pro max γιατί pro πήραν στις 20 του μήνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Αν δεν κάνω λάθος όμως έφτασε τέλη Δεκεμβρίου ..... . Ακριβως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Ξέρω κόσμο που έχουν γνωστούς σε μεγάλες αλυσίδες, και έχουν το «βύσμα» να πάρουν νωρίτερα, τρώνε άκυρα γιατί δε ξέρουν πότε θα ξανά έχει μεγάλη παραλαβή. Μάλλον πάμε για τέλη Οκτώβρη αν όχι καλά Χριστούγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Πως γινεται η istorm φετος να μην εφερε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costaskokk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και υπάχουν και αυτά τα δημοσιεύματα: https://appleinsider.com/articles/24/09/25/shorter-lead-times-suggest-iphone-16-is-least-popular-since-the-iphone-12 Το iphone 16, μέχρι στιγμής, δείχνει να είναι το κινητό με την χαμηλότερη ζήτηση.... . Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Costaskokk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran1790 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, karagiannisG είπε Πως γινεται η istorm φετος να μην εφερε τιποτα Μαλλον ηταν πολλαααα τα βυσματα και οι γνωστοι αγνωστοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Ρε πάρτε το χαμπάρι, δεν θα παραλάβουμε ποτέ! Πάλι καλά που άλλαξα μπαταρία στο 11 Pro μου και την παλεύει αλλιώς θα τους είχε πάρει ο διάολος 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Το ότι έχουν κάνει εικονική έλλειψη ενώ είναι 20% κάτω από πέρσυ σε πωλήσεις το έχετε πάρει χαμπάρι ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio2739 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Πλαίσιο καταχωρήσει παραγγελίας 11/9 10:08 το πρωί 16pm nati 256 go είστε από τους πρώτους που το παραγγείλατε και ότι μας φέραν πολύ λίγα κομμάτια λογικά είστε στην επόμενη παραλαβή αλλά κανείς δεν λέει ποτέ θα είναι κάθε χρόνο η ίδια καραμελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου πιο χρωμα 16 pro max 256gb εχει φετος λιγοτερη ζητηση και πιο περισσοτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, gio2739 είπε Πλαίσιο καταχωρήσει παραγγελίας 11/9 10:08 το πρωί 16pm nati 256 go είστε από τους πρώτους που το παραγγείλατε και ότι μας φέραν πολύ λίγα κομμάτια λογικά είστε στην επόμενη παραλαβή αλλά κανείς δεν λέει ποτέ θα είναι κάθε χρόνο η ίδια καραμελα "ειστε στην επομενη παραλαβη" Γιατι ειχατε και προηγουμενη επρεπε να τους πεις Με το ζορι παρελαβαν τα δειγματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα