alastor_aea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, 3XOTICA είπε Παρέλαβε μόλις γνωστός μου επαρχία από Γερμανό pro max 256. Σε ποια περιοχή; Αν μπορείς να ρωτήσεις και τι ώρα έκανε προπαραγγελία θα ήμουν υπόχρεος! Εκτός αν ήταν μέσω γνωστού…. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Επειδη καποιοι προσβαλονται να δινουν ανοιχτα τη σειρα τους σε αλλα παιδια του φορουμ οσοι εχουν παραγγελια που δεν θα χρησιμοποιησουν, αν εχει κανεις spare για pro max, να μου στειλει pm κατευθειαν😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3XOTICA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω πότε έκανε προπαραγγελία, από Γερμανό στην Καβαλα παρέλαβε. Επίσης μόλις μίλησα με γνωστό μου στο Κωτσόβολο και μου είπε ότι θα παραλάβουν για όλη την Ελλάδα 1000 συσκευές στα κεντρικά και θα αρχίσουν να δίνουν στις πρώτες 1000 προπαραγγελίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, 3XOTICA είπε Δεν ξέρω πότε έκανε προπαραγγελία, από Γερμανό στην Καβαλα παρέλαβε. Επίσης μόλις μίλησα με γνωστό μου στο Κωτσόβολο και μου είπε ότι θα παραλάβουν για όλη την Ελλάδα 1000 συσκευές στα κεντρικά και θα αρχίσουν να δίνουν στις πρώτες 1000 προπαραγγελίες. Κάποιοι έχουν παραλάβει ήδη από Κωτσόβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, 3XOTICA είπε Επίσης μόλις μίλησα με γνωστό μου στο Κωτσόβολο και μου είπε ότι θα παραλάβουν για όλη την Ελλάδα 1000 συσκευές στα κεντρικά και θα αρχίσουν να δίνουν στις πρώτες 1000 προπαραγγελίες. Την παραλαβή πότε περιμένουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highscore21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Παιδιά από Πλαίσιο, έχει πάρει τίποτα κανείς; Με προπαραγγελία από 11/9 και ακόμα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_ana Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 34 λεπτά πριν, Highscore21 είπε Παιδιά από Πλαίσιο, έχει πάρει τίποτα κανείς; Με προπαραγγελία από 11/9 και ακόμα τίποτα Από πλαίσιο καμία εξέλιξη και από εμένα με προπαραγγελία ομοίως 11/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lef10311 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω παράγγειλα ένα IPhone 16 pro μαύρο 128 στις 20/9 έχουμε κάποια εικόνα από κάποιον που ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω εδώ μέσα για το ποτε στο περίπου να θα το παραλάβω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Lef10311 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω παράγγειλα ένα IPhone 16 pro μαύρο 128 στις 20/9 έχουμε κάποια εικόνα από κάποιον που ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω εδώ μέσα για το ποτε στο περίπου να θα το παραλάβω;; Δεν ξέρει κανείς, γενικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και από ότι καταλαβαίνω είναι και λίγο θέμα τύχης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imarobot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Lef10311 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω παράγγειλα ένα IPhone 16 pro μαύρο 128 στις 20/9 έχουμε κάποια εικόνα από κάποιον που ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω εδώ μέσα για το ποτε στο περίπου να θα το παραλάβω;; Καλησπέρα! Εγώ που παράγγειλα στις 19/09 το 16 Pro 128 σε Desert από Κωτσόβολο ακόμα σε συλογή το εμφανίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, imarobot είπε Καλησπέρα! Εγώ που παράγγειλα στις 19/09 το 16 Pro 128 σε Desert από Κωτσόβολο ακόμα σε συλογή το εμφανίζει. Και εγώ 19/09 και με έχει ακόμα σε επεξεργασία… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3XOTICA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Την παραλαβή την περιμένουν στην μέση της βδομάδας. 1 ώρα πριν, oumtt είπε Την παραλαβή πότε περιμένουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lef10311 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, 3XOTICA είπε Την παραλαβή την περιμένουν στην μέση της βδομάδας. Παιδιά έχει σημασία το κατάστημα; Εγώ πχ το αγόρασα από ηλεκτρονικό κατάστημα που συνεργάζεται με την Σκρουτζ You.gr λέγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisSkg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, Lef10311 είπε Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω παράγγειλα ένα IPhone 16 pro μαύρο 128 στις 20/9 έχουμε κάποια εικόνα από κάποιον που ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω εδώ μέσα για το ποτε στο περίπου να θα το παραλάβω;; Εχω παραγγείλει iPhone 16 pro 256 14/9 20:33μμ αλλά ούτε ίχνος για την παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα