MoNSReR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, clGR είπε Δηλαδη; Εδωσες λαθος αριθο κινητου πχ; Γιατι κ εγω με τιμολογιο εχω προπαραγγειλει.. 😅 Όχι κόπηκε τιμολόγιο αλλά δεν είχε περασμένη την αποφορολογηση γτ στις online παραγγελίες πρέπει να κάνεις και μια ταυτοποίηση-να σου έρθει κάποιος κωδικός επαλήθευσης να τον βάλεις κλπ που δεν το έκανα. Επίσης με ενημέρωσαν ότι για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν σου εμφανιζόταν αυτή η επιλογή όταν έκανες την παραγγελία, ότι να ναι. Μπορούσα να το δώσω και έτσι στον λογιστή αλλά επειδή ήταν σε άλλου το όνομα δεν ήθελα. Το έχω παραγγείλει από istorm που με το αφμ μόνο πέρασε την αποφορολογηση, ελπίζω σε αυτούς 😅 1
TukoRip Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Apple iPhone 16 Pro Max 256 GB - Titanium Black + Clear Case with MagSafe Αμαζον Γερμανια, ορματε οποιος προλαβει. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2024 από TukoRip
lawlezz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 6 hours ago, trackbytrack said: Σε γνωστό κατάστημα της πόλης μου.Ο ορισμός της αισχροκέρδιας..... δεν σε υποχρεωνει κανενας φιλε αλλιως περιμενε
MixMasteR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Περιμένετε εσείς… 1800€ iphone 16 pro max 256gb.. γιατί έτσι μπορούν 1
Klaudio_97 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Επειδη ταυτόχρονα παρακακολουθω και το περσινο θεμα με της προπαραγγελιας απο περιέργεια. Εγω ηθελα να ρωτησω σε σχεση με την προηγούμενη χρονιά, πως τα βλεπετε τα πράγματα; Καλύτερα; Ρωταω απο περιέργεια γιατι πρωτη φορα κανω προπαραγγελια στο οτιδήποτε και γενικά πρώτη φορα πάω για iphone και δεν εχω ξαναδει τέτοιο χαμο!
trackbytrack Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, lawlezz είπε δεν σε υποχρεωνει κανενας φιλε αλλιως περιμενε Καλά έτσι και αλλιώς δεν θα αγόραζα με τπτ σε τέεοια τιμή απλά το ανέβασα για να δείτε μέχρι που φτάνει η αισχροκέρδια.Και να φανταστείτε είναι απο τα πιο παλιά και αξιόπιστα καταστήματα στο Σκρουτζ.Έχω πάρει και εγώ κινητό και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος
malamis1996 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Ειδοποιήθηκα για παραλαβή iPhone 15 pro 128 dessert είμαι από Πάτρα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το πάρει . Δεν θα το χρειαστώ εγώ
SpyrosJDM Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Αυτό το πράγμα που πάτε και κάνετε 5 παραγγελίες σε διαφορετικά καταστήματα είναι αηδία. Για να πάρετε εσείς γρήγορα το κινητό γ@μ#τε εμάς τους υπόλοιπους που έχουμε κάνει μια και περιμένουμε. 3
dimpia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Αυτό το πράγμα που πάτε και κάνετε 5 παραγγελίες σε διαφορετικά καταστήματα είναι αηδία. Για να πάρετε εσείς γρήγορα το κινητό γ@μ#τε εμάς τους υπόλοιπους που έχουμε κάνει μια και περιμένουμε. Αρχικα εχεις δικιο σ’αυτο που λες, κι εγω μια εχω κανει και περιμενω Απ’την αλλη το βρισκω εξαιρετικο, εφοσον εγιναν πολλές παραγγελίες, να ποστάρουν εδω οσες δεν χρειάζονται ωστε καποιος συμφορουμιτης να το εκμεταλλευτεί και να παρει συσκευη
tsol46 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, dimpia είπε Αρχικα εχεις δικιο σ’αυτο που λες, κι εγω μια εχω κανει και περιμενω Απ’την αλλη το βρισκω εξαιρετικο, εφοσον εγιναν πολλές παραγγελίες, να ποστάρουν εδω οσες δεν χρειάζονται ωστε καποιος συμφορουμιτης να το εκμεταλλευτεί και να παρει συσκευη Πως μπορείς και βρίσκεις εξαιρετικό κάτι που στερεί το δίκαιο?Δεν θα έπρεπε να ποστάρεται τίποτα, απλά να ακυρώνεται η παραγγελία ώστε να την παραλαμβάνει ο επόμενος στην σειρά στο συγκεκριμένο κατάστημα και οχι κάποιος συμφορουμίτης που εκμεταλλεύεται την κατάσταση και προσπερνά έμμεσα την σειρά. Αυτό θα ήταν το εξαιρετικό. 1 1
SpyrosJDM Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsol46 είπε Πως μπορείς και βρίσκεις εξαιρετικό κάτι που στερεί το δίκαιο?Δεν θα έπρεπε να ποστάρεται τίποτα, απλά να ακυρώνεται η παραγγελία ώστε να την παραλαμβάνει ο επόμενος στην σειρά στο συγκεκριμένο κατάστημα και οχι κάποιος συμφορουμίτης που εκμεταλλεύεται την κατάσταση και προσπερνά έμμεσα την σειρά. Αυτό θα ήταν το εξαιρετικό. Θα έπρεπε με κάθε παραγγελία που έχει εξόφληση στο κατάστημα να ζητούν 100€ προκαταβολή τα οποία σε περίπτωση ακύρωσης θα είναι αγύριστα. Θα βλέπαμε μετά αν θα συνέχιζαν να κάνουν παραγγελίες από δω και από εκεί. Εγώ έχω κάνει προπαραγγελία και το έχω βάλει με πλάνο δόσεων, σε λίγο θα πληρώσω την πρώτη δόση και κινητό στα χέρια μου δεν θα έχω. Το ίδιο και κάποιος που το έχει πληρωσει ντούκου και περιμένει στη σειρά. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2024 από SpyrosJDM 1
malamis1996 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Είναι από amazon Και πληρωμένο ευχαριστώ.
spiros1993540 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Φετος μπορει να κλεισουν το νημα πιο νωρις τελικα 🤣 Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2024 από spiros1993540 1
3XOTICA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Παρέλαβε μόλις γνωστός μου επαρχία από Γερμανό pro max 256.
SpyrosJDM Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, 3XOTICA είπε Παρέλαβε μόλις γνωστός μου επαρχία από Γερμανό pro max 256. Ξέρεις πότε έκανε την προπαραγγελία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα