Dimkouts01 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Kekkos είπε Με ενημερωσαν απο το iStorm Iωαννινων πως το 16 Pro Max σε Natural Titanium 256GB ειναι διαθεσιμο για παραλαβη αλλα δεν ενδιαφερομαι επειδη το βρηκα απο αλλου , ενδιαφερεται καποιος να το παρει αντι για εμενα(δε ξερω και αμα γινεται). Διαφορετικα θα προχωρησω σε ακυρωση παραγγελιας για να παει στον επομενο στη σειρα. Εγω ενδιαφέρομαι insta @dimitris_koutsoukis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadSurfer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Παρέλαβα και εγώ σήμερα Pro Max 256 Natural με προπαραγγεία istorm 13/09 στις 15:08. Μου έστειλαν email χθες το βράδυ για παραλαβή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, MadSurfer είπε Παρέλαβα και εγώ σήμερα Pro Max 256 Natural με προπαραγγεία istorm 13/09 στις 15:08. Μου έστειλαν email χθες το βράδυ για παραλαβή. Καλοριζικο! Τελικα το μαυρο ειναι που εχει το μεγαλυτερο προβλημα αποθεματος. 15:06 την εκανα εγω και δεν εχω νεα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiomodeV2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Η αναμονή ξεκινάει να δημιουργεί θεωρίες συνομωσίας στο μυαλό μου. Μπας και δεν ζητάνε απόθεμα για τα 16 για να ξεπουλήσουν τα 15 προ προ μαξ επειδή δεν θέλει να περιμένει ο κόσμος μέχρι να υπάρχει κανονική διαθεσιμότητα και να πει δεν παίρνω το 15 προ/προ μαξ να τελειώνουμε? Δεν ξέρω πρώτη φορά είναι να πάρω iPhone την περίοδο που μόλις βγαίνει συνήθως έχω πάρει κάνα εξάμηνο μετά🤣🤣 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από NiomodeV2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimdem582 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Ενημερώθηκα απο Γερμανό οτι παραλαμβάνω το Σάββατο. 16 PM Desert 256GB. Προ-παραγγελία 13/09 15:02. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dan1s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 52 λεπτά πριν, Kekkos είπε Με ενημερωσαν απο το iStorm Iωαννινων πως το 16 Pro Max σε Natural Titanium 256GB ειναι διαθεσιμο για παραλαβη αλλα δεν ενδιαφερομαι επειδη το βρηκα απο αλλου , ενδιαφερεται καποιος να το παρει αντι για εμενα(δε ξερω και αμα γινεται). Διαφορετικα θα προχωρησω σε ακυρωση παραγγελιας για να παει στον επομενο στη σειρα. Καλησπερα ενδιαφερομαι εγω. Θεσσαλονικη ειμαι αν δεν μπορουν να το στειλουν θα ρθω γιαννενα να το παρω! Παρακαλω επικοινωνησε μαζι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kekkos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Καλησπερα σε ολους οσους μου στελνετε μηνυματα , το εδωσα το κινητο στο πρωτο ατομο που μου εστειλε μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros1993540 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 33 λεπτά πριν, jimdem582 είπε Ενημερώθηκα απο Γερμανό οτι παραλαμβάνω το Σάββατο. 16 PM Desert 256GB. Προ-παραγγελία 13/09 15:02. Να υποθέσω ότι είσαι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη? γιατί και εγώ παραγγελία 13/9 από επαρχία καμία ενημέρωση από Γερμανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, spiros1993540 είπε Να υποθέσω ότι είσαι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη? γιατί και εγώ παραγγελία 13/9 από επαρχία καμία ενημέρωση από Γερμανό. Κ εγω απο επαρχια ειμαι κ το παιδι που δουλευει στον Γερμανο της περιοχης μ μ ειπε σημερα οτι μεσα στον Οκτωβριο λογικα θα εξυπηρετηθουν ολες οι προπαραγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Streetspirit Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2024 στις 3:51 ΜΜ, Streetspirit είπε Έχω κρατήσει 16 Pro 128GB Desert Titanium μέχρι τις 27/09 στον Κωτσόβολο Πειραιά αλλά δε θα το πάρω (δε μ'αρέσει το χρώμα). Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει να του δώσω τον αριθμό παραγγελίας να το παραλάβει. Υπενθυμίζω το παραπάνω σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος...αν και δε βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο χρώμα! Είναι μέχρι αύριο. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από Streetspirit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alastor_aea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, jimdem582 είπε Ενημερώθηκα απο Γερμανό οτι παραλαμβάνω το Σάββατο. 16 PM Desert 256GB. Προ-παραγγελία 13/09 15:02. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Είμαι ίδια περίπτωση αλλά δεν με έχουν καλέσει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leyterisdimou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Kekkos είπε Με ενημερωσαν απο το iStorm Iωαννινων πως το 16 Pro Max σε Natural Titanium 256GB ειναι διαθεσιμο για παραλαβη αλλα δεν ενδιαφερομαι επειδη το βρηκα απο αλλου , ενδιαφερεται καποιος να το παρει αντι για εμενα(δε ξερω και αμα γινεται). Διαφορετικα θα προχωρησω σε ακυρωση παραγγελιας για να παει στον επομενο στη σειρα. Καλησπέρα σου αν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο επειδή ενδιαφέρομαι μπορώ να το πάρω άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoNSReR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Να είσαι κ...φαρδος να παραγγέλνεις 20/9 να σου έρχεται 21/9 να έχεις το κινητό που θες και να το στέλνεις πίσω 😅 (Δεν κούμπωσε στην παραγγελία η αποφορολογηση 😭) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, Klaudio_97 said: Εχω μια ερωτηση να κανω. Εχω δει οτι τα 16αρια υποστηριζουν φορτισει μεχρι 45w! Και επειδη προφανως θελω να εχω τουλαχιστον αυτην την φορτιση αν το φορτιζω με τον φορτιστει του oneplus πειραζει; οχι δεν υποστηριζουν 45w. Μουφα ειναι απ οτι φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, MoNSReR είπε Να είσαι κ...φαρδος να παραγγέλνεις 20/9 να σου έρχεται 21/9 να έχεις το κινητό που θες και να το στέλνεις πίσω 😅 (Δεν κούμπωσε στην παραγγελία η αποφορολογηση 😭) Δηλαδη; Εδωσες λαθος αριθο κινητου πχ; Γιατι κ εγω με τιμολογιο εχω προπαραγγειλει.. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα