Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, Kekkos είπε

Με ενημερωσαν απο το iStorm Iωαννινων πως το 16 Pro Max σε Natural Titanium 256GB ειναι διαθεσιμο για παραλαβη αλλα δεν ενδιαφερομαι επειδη το βρηκα απο αλλου , ενδιαφερεται καποιος να το παρει αντι για εμενα(δε ξερω και αμα γινεται). Διαφορετικα θα προχωρησω σε ακυρωση παραγγελιας για να παει στον επομενο στη σειρα.

Εγω ενδιαφέρομαι insta @dimitris_koutsoukis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, MadSurfer είπε

Παρέλαβα και εγώ σήμερα Pro Max 256 Natural με προπαραγγεία istorm 13/09 στις 15:08. Μου έστειλαν email χθες το βράδυ για παραλαβή.

Καλοριζικο! Τελικα το μαυρο ειναι που εχει το μεγαλυτερο προβλημα αποθεματος. 15:06 την εκανα εγω και δεν εχω νεα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αναμονή ξεκινάει να δημιουργεί θεωρίες συνομωσίας στο μυαλό μου. Μπας και δεν ζητάνε απόθεμα για τα 16 για να ξεπουλήσουν τα 15 προ προ μαξ επειδή δεν θέλει να περιμένει ο κόσμος μέχρι να υπάρχει κανονική διαθεσιμότητα και να πει δεν παίρνω το 15 προ/προ μαξ να τελειώνουμε? Δεν ξέρω πρώτη φορά είναι να πάρω iPhone την περίοδο που μόλις βγαίνει συνήθως έχω πάρει κάνα εξάμηνο μετά🤣🤣

Επεξ/σία από NiomodeV2
  • Like 1

52 λεπτά πριν, Kekkos είπε

Με ενημερωσαν απο το iStorm Iωαννινων πως το 16 Pro Max σε Natural Titanium 256GB ειναι διαθεσιμο για παραλαβη αλλα δεν ενδιαφερομαι επειδη το βρηκα απο αλλου , ενδιαφερεται καποιος να το παρει αντι για εμενα(δε ξερω και αμα γινεται). Διαφορετικα θα προχωρησω σε ακυρωση παραγγελιας για να παει στον επομενο στη σειρα.

Καλησπερα ενδιαφερομαι εγω. Θεσσαλονικη ειμαι αν δεν μπορουν να το στειλουν θα ρθω γιαννενα να το παρω! Παρακαλω επικοινωνησε μαζι μου. 

33 λεπτά πριν, jimdem582 είπε

Ενημερώθηκα απο Γερμανό οτι παραλαμβάνω το Σάββατο. 16 PM Desert 256GB. Προ-παραγγελία 13/09 15:02.

Να υποθέσω ότι είσαι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη? γιατί και εγώ παραγγελία 13/9 από επαρχία καμία ενημέρωση από Γερμανό.

16 λεπτά πριν, spiros1993540 είπε

Να υποθέσω ότι είσαι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη? γιατί και εγώ παραγγελία 13/9 από επαρχία καμία ενημέρωση από Γερμανό.

Κ εγω απο επαρχια ειμαι κ το παιδι που δουλευει στον Γερμανο της περιοχης μ μ ειπε σημερα οτι μεσα στον Οκτωβριο λογικα θα εξυπηρετηθουν ολες οι προπαραγγελιες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/9/2024 στις 3:51 ΜΜ, Streetspirit είπε

Έχω κρατήσει 16 Pro 128GB Desert Titanium μέχρι τις 27/09 στον Κωτσόβολο Πειραιά αλλά δε θα το πάρω (δε μ'αρέσει το χρώμα). Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει να του δώσω τον αριθμό παραγγελίας να το παραλάβει.

Υπενθυμίζω το παραπάνω σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος...αν και δε βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο χρώμα! Είναι μέχρι αύριο.

Επεξ/σία από Streetspirit

2 ώρες πριν, jimdem582 είπε

Ενημερώθηκα απο Γερμανό οτι παραλαμβάνω το Σάββατο. 16 PM Desert 256GB. Προ-παραγγελία 13/09 15:02.

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Είμαι ίδια περίπτωση αλλά δεν με έχουν καλέσει…

3 ώρες πριν, Kekkos είπε

Καλησπέρα σου αν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο επειδή ενδιαφέρομαι μπορώ να το πάρω άμεσα 

Να είσαι κ...φαρδος να παραγγέλνεις 20/9 να σου έρχεται 21/9 να έχεις το κινητό που θες και να το στέλνεις πίσω 😅

(Δεν κούμπωσε στην παραγγελία η αποφορολογηση 😭)

Screenshot_2024-09-26-19-16-00-317_com.miui.gallery-edit.jpg

• Sad 2

6 hours ago, Klaudio_97 said:

Εχω μια ερωτηση να κανω. Εχω δει οτι τα 16αρια υποστηριζουν φορτισει μεχρι 45w! Και επειδη προφανως θελω να εχω τουλαχιστον αυτην την φορτιση αν το φορτιζω με τον φορτιστει του oneplus πειραζει;

οχι δεν υποστηριζουν 45w. Μουφα ειναι απ οτι φαινεται

7 λεπτά πριν, MoNSReR είπε

Να είσαι κ...φαρδος να παραγγέλνεις 20/9 να σου έρχεται 21/9 να έχεις το κινητό που θες και να το στέλνεις πίσω 😅

(Δεν κούμπωσε στην παραγγελία η αποφορολογηση 😭)

Screenshot_2024-09-26-19-16-00-317_com.miui.gallery-edit.jpg

Δηλαδη; Εδωσες λαθος αριθο κινητου πχ; Γιατι κ εγω με τιμολογιο εχω προπαραγγειλει.. 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...