Highscore21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Είμαι και γω ένας από αυτούς που έκαναν την προπαραγγελία στις 11/9. Απλά να πω πως ΑΥΤΟΙ μας πήραν τηλέφωνο και μας έδωσαν τη δυνατότητα γιατί είχαμε κάνει "εκδήλωση ενδιαφέροντος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsol46 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Οι τιμές των καρτών τότε καθοριζόταν από τις ίδιες τις αντιπροσωπείες και όχι από το κάθε Πλαίσιο... Ποια αντιπροσωπεία?Gigabyte ηταν, 799 η επίσημη τιμή, 1299 σε ολη την ευρώπη, 1999 στο πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Ενημέρωση νέας παρτίδας από κεντρικό προμηθευτή για όλη την Ελλάδα είναι από την άλλη βδομάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, lawlezz είπε Ενημέρωση νέας παρτίδας από κεντρικό προμηθευτή για όλη την Ελλάδα είναι από την άλλη βδομάδα Μακάρι να παραλάβουμε από βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, TukoRip είπε Στο Αμαζον Γερμανίας βάζουν κομμάτια, μόλις παρήγγειλα με παράδοση 14 Οκτωβρίου. Pro max 256. ετυχε για μαξ και pro παντως εχει μονο τις μεγαλες χωρητικότητες (128/256 δυσκολα κ για pro) 17 ώρες πριν, aenaos15 είπε Που τα έβγαλε τα pro max 256 η amazon γερμανιας ;;;; Το παρακολουθω απο τις πρώτες ημέρες και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα pro max. Πρεπει να είχε ελαχιστα μαξ τα οποια ειναι θεμα τυχης νσ τα πετυχεις. Πολυ δυσκολο να εισαι συνεχεια απο πανω. Επομενη παραλαβη γισ ευρωπαικα amazon 2 βδομαδες.(10-15 μερες) Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Πριν λίγο πέρασα από κατάστημα public και ρώτησα και μου είπε ο υπάλληλος ότι έχει έρθει μόνο 2 συσκευές 1 Pro 256GB και 1 Pro Max 256GB για 2 προπαραγγελίες που είχαν.. ρώτησα για το δικό μου και ο υπάλληλος μου ρώτησε πότε έκανα την παραγγελία και αν έχω πληρώσει. Ειπα εχω κανει 13/09 15:24 με προκαταβολη 500€ και υπάλληλος μου είπε ότι την άλλη εβδομάδα θα έχουν νέα παραλαβεί και 90% και το δικό μου θα έρθει με αυτους.. Επίσης μου βεβαίωσε οτι μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη θα το έχω. Άντε να δούμε τι θα γίνει..😀 (Public κατάστημα Κομοτηνής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Εχω μια ερωτηση να κανω. Εχω δει οτι τα 16αρια υποστηριζουν φορτισει μεχρι 45w! Και επειδη προφανως θελω να εχω τουλαχιστον αυτην την φορτιση αν το φορτιζω με τον φορτιστει του oneplus πειραζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Εχω μια ερωτηση να κανω. Εχω δει οτι τα 16αρια υποστηριζουν φορτισει μεχρι 45w! Και επειδη προφανως θελω να εχω τουλαχιστον αυτην την φορτιση αν το φορτιζω με τον φορτιστει του oneplus πειραζει; Οχι δε πειραζει η συσκευη θα δωσει το μεγιστο που μπορει να δωσει για τη φορτιση ακομη και 65w φορτιστη να χρησιμοποιησεις. Η ονομαστικη φορτιση ειναι 45w καποια review δειχνουν χαμηλοτερη/ιδια φορτιση και για τη σειρα 16 https://www.phonearena.com/news/no-iphone-16-not-charging-faster_id162972 σε σχεση με προηγ.σειρες αλλα ειναι ακομη νωρις τι ισχυει τελικα αφου μιλαμε για τα πρωτα review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, oumtt είπε Α καλα τοτε εχεις εσει ακομα δρομο.. Ακόμα δεν ψάχνουν το προϊόν στους προμηθευτές τους😅 Εντάξει δεν τρελαίνομαι. Ας ερθει όποτε θέλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frix_ath Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, billdanos είπε Με αυτά τα καταστήματα που τα έχουν άμεσα διαθέσιμα από 1700 έως 2000 τα pro 256Gb, πρέπει να ασχοληθούμε στα σοβαρά κάποια στιγμή... Πέρα από το "μαύρισμα" από την πλευρά των καταναλωτών, υποθέτω πως θα πρέπει να γίνει και κάποιος φορολογικός έλεγχος! Σε προσωπικό επίπεδο, το θεωρώ ντροπή που φιλοξενούνται από τις διάφορες πλατφόρμες. Σωστός! Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτά τα καταστήματα για να δει αν υπάρχουν φορολογικές παραβάσεις και όχι μόνο.....καρουζέλ.... ασφαλιστικές παραβάσεις κλπ. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από frix_ath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Ενα καλο που θα μπορουσε να γινει πιστευω ειναι ωστε αφου τα καταστημα δεν βοηθανε στην ποτε περιπου μπορει να παραδοθει η παραγγελια ειναι αν μαθαινει κανεις για οποιοδηποτε καταστημα ποσες παραγγελιες εχει το καταστημα και ποσες εχουν εξυπηρετηθει πχ ας πουμε ενα καταστημα μπορει να εχει 1550 παραγγελιες για το pro max και να εχουν δοθει η 150. Ετσι πιστευω θα μπορουμε να δουμε καλυτερα ολοι σε τι φαση βρισκομαστε απο τα καταστηματα που εχουμε παραγγειλει ο καθενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trackbytrack Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Σε γνωστό κατάστημα της πόλης μου.Ο ορισμός της αισχροκέρδιας..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frix_ath Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, trackbytrack είπε Σε γνωστό κατάστημα της πόλης μου.Ο ορισμός της αισχροκέρδιας..... Γιατί δεν γράφεις και ποιο κατάστημα είναι..? Κακό δεν κανει, καλό κάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kekkos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Με ενημερωσαν απο το iStorm Iωαννινων πως το 16 Pro Max σε Natural Titanium 256GB ειναι διαθεσιμο για παραλαβη αλλα δεν ενδιαφερομαι επειδη το βρηκα απο αλλου , ενδιαφερεται καποιος να το παρει αντι για εμενα(δε ξερω και αμα γινεται). Διαφορετικα θα προχωρησω σε ακυρωση παραγγελιας για να παει στον επομενο στη σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Βγάλανε σε «προσφορά» τα 15 pro max. Αν ενδιαφέρεται κανείς… https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/291089-smartphone-iphone-15-pro-max-256gb-c1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα