Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Ειχα κανει και εγω εκδηλωση ενδιαφεροντος για 16 pro max στον kotsovolo και με πηραν σημερα για να προχωρησει η προπαραγγελια η οποια και εγινε και μου ζητησαν 100ε προκαταβολη.. τα οποια τα εδωσα.. ελπιζω να μην το παρουμε του χρονου.. δεν μαθανε απο το κραξιμο περσυ? :p

• Sad 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, Jesakos είπε

Καλησπερα,

Ειχα κανει και εγω εκδηλωση ενδιαφεροντος για 16 pro max στον kotsovolo και με πηραν σημερα για να προχωρησει η προπαραγγελια η οποια και εγινε και μου ζητησαν 100ε προκαταβολη.. τα οποια τα εδωσα.. ελπιζω να μην το παρουμε του χρονου.. δεν μαθανε απο το κραξιμο περσυ? 😛

καλορίζικο φίλε , από ποιο μοντέλο αναβαθμίζεις 

13 λεπτά πριν, Jesakos είπε

Ευχαριστω, ειμαι σε samsung s21 ultra 5g μετα απο καποια χρονια επιατρεφω!!

Ωραίος , πωωω τι μου θύμισες , s21 u το καλύτερο android των τελευταίων ετών 

Και εμένα με πήρε ο Κωτσόβολος να δώσω ένα 100αρικο αλλά τελικά δε θα το κάνω. Από pixel 6 pro θα πάω σε pro max και ρολογακι 46αρι. Δε ξέρω αν αξίζει να πάρω και airpods pro 2 γιατί έχω τα Sony wf1000 xm5 τα οποία είναι καταπληκτικά! 

25 λεπτά πριν, αποστόλης είπε

Και εμένα με πήρε ο Κωτσόβολος να δώσω ένα 100αρικο αλλά τελικά δε θα το κάνω. Από pixel 6 pro θα πάω σε pro max και ρολογακι 46αρι. Δε ξέρω αν αξίζει να πάρω και airpods pro 2 γιατί έχω τα Sony wf1000 xm5 τα οποία είναι καταπληκτικά! 

Καλά και χρυσά τα Sony αλλά μόνο και μόνο για τη διασύνδεση με το "οικοσύστημα" θα έλεγα ότι αξίζει να πάρεις και airpods.

• Like 1

38 minutes ago, CarbonFibre said:

Καλά και χρυσά τα Sony αλλά μόνο και μόνο για τη διασύνδεση με το "οικοσύστημα" θα έλεγα ότι αξίζει να πάρεις και airpods.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ! Ότι το integration με airpods θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερο. Από τον παραπάνω μήνα γιατί τώρα έχουμε ελαστικά στο αμάξι 😄😄

• Like 1

Για trade in,  μίλησα με πλαίσιο και πρέπει να πας στο κατάστημα που θα επιλέξεις και από εκεί να γίνει η προπαραγγελια. Τηλεφωνικά δεν γίνεται 

Μιλησα με Κοτσόβολο αφού έβαλα την προκαταβολή των 100 €. Μου είπαν δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν, αλλά ο υπάλληλος που μου μιλούσε μου είπε υποθέτει τέλη του μήνα.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από amazon.de εμένα μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι θα γίνει από αύριο και αν θα ανοίξουν προπαραγγελίε(για Ελλάδα). καλύτερα να μπω να ελέγξω μου είπαν. μάλλον θα ανοίξουν αλλά δεν το λένε ακόμα επίσημα. πάντως πέρυσι δεν είχαν νομίζω. περίμενες να βγει ένα σε στοκ και έπαιρνες. 

παιδιά ήρεμα το λέω αλλά μην δίνετε Κωτσόβολο 100αρικα γιατί πάλι τα ίδια θα κάνει και φέτος. δεν θα το δίνει με σειρά προτεραιότητας. στο ενδιάμεσο από πέρυσι τον εξαγόρασε η ΔΕΗ δεν νομίζω να έγινε καλύτερος. 😅

πέρυσι στην Ελλάδα κινητά πήραν σωστά μόνο όσοι πήραν από document και istorm (μόνο πρωτεύουσας στην επαρχία μας είχαν χ********). 

για τον Κωτσόβολο το λέω με εμπειρία από εποχές iPhone 5. 

Επεξ/σία από taslikos

3 hours ago, taslikos said:

από amazon.de εμένα μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι θα γίνει από αύριο και αν θα ανοίξουν προπαραγγελίε(για Ελλάδα). καλύτερα να μπω να ελέγξω μου είπαν. μάλλον θα ανοίξουν αλλά δεν το λένε ακόμα επίσημα. πάντως πέρυσι δεν είχαν νομίζω. περίμενες να βγει ένα σε στοκ και έπαιρνες. 

παιδιά ήρεμα το λέω αλλά μην δίνετε Κωτσόβολο 100αρικα γιατί πάλι τα ίδια θα κάνει και φέτος. δεν θα το δίνει με σειρά προτεραιότητας. στο ενδιάμεσο από πέρυσι τον εξαγόρασε η ΔΕΗ δεν νομίζω να έγινε καλύτερος. 😅

πέρυσι στην Ελλάδα κινητά πήραν σωστά μόνο όσοι πήραν από document και istorm (μόνο πρωτεύουσας στην επαρχία μας είχαν χ********). 

για τον Κωτσόβολο το λέω με εμπειρία από εποχές iPhone 5. 

Μην λες διαφορα φίλε. Προπαραγγελια Κωτσόβολου από την πρώτη ώρα πέρσι παρέλαβε κανονικά την πρώτη μέρα. Εγώ που την έκανα δυο μέρες μετά την πηρα Νοέμβρη. Πέρσι όλοι προ μαξ τιτάνιο θέλαμε…

14 ώρες πριν, wh1t3r0se είπε

Οσοι επικοινωνησατε με Κωτσοβολο, μηπως ρωτησατε τι γινεται η προκαταβολη αν δεν γινει η παραλαβη τελικα; Επιστρεφεται πισω;

Φυσικά μπορείς να ζητήσεις ακύρωση της παραγγελίας και να σου επιστραφεί η προκαταβολή με τον τρόπο που την έδωσες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...