Stelaras1993 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, jackal22 είπε Που έχεις βρει ότι η Apple δίνει 2 χρόνια εγγύηση εγγύηση; 1 χρόνο παγκόσμια εγγύηση δίνει. . Αν το έχεις βρει κάπου βάλτο screenshot. Είπα εγώ ότι δίνει η APPLE 2 χρόνια ; Έγραψα επ ακριβώς ότι έχεις 2 έτη εγγύηση κανονικά , καθώς ενα χρόνο σου δίνει η Apple εγγύηση και ο επόμενος χρόνος είναι από το κατάστημα που αγόρασες την συσκευή δηλαδή την Amazon ! Google it απλά πράγματα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannislo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Κανονικά 2 έτη , ένα από την Apple και ο επόμενος χρόνο βάση ευρωπαϊκού νόμου από το κατάστημα δηλαδή την Amazon. παρεξηγηση solved 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Υπνο νωρις σημερα γιατι αυριο ειναι που θα μας παρουν απο istorm για να μας πουν οτι ηρθαν τα κινητα μας 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, oumtt είπε Παρέλαβες ή ακόμα όχι; και αν δεν παρέλαβες τι γράφει στην εξέλιξη; Επίσης είναι πληρωμένο ή μη πληρωμένο ή με προκαταβολή (Όποιος έχει παραγγείλει Pro και Pro Max από public να μας ενημερώσει τι νέα έχουν) Πληρωμή στο κατάστημα, παράδοση από 20/9 έως 7/10, «σε συλλογή» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 40 λεπτά πριν, legbeard89 είπε Πληρωμή στο κατάστημα, παράδοση από 20/9 έως 7/10, «σε συλλογή» Εξέλιξη της παραγγελίας εννοώ εδώ πέρα τι γράφει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran1790 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, oumtt είπε Έχω στείλει e-mail στο iSquare σχετικά με τις παραλαβές για τα iPhone και μου έχουν απαντήσει έτσι: Δεν υπαρχουν χειροτερες απαντησεις απο τις τυποποιημενες/ετοιμες... Καλυτερα μην απαντατε καθολου.... 15 ώρες πριν, karagiannisG είπε Με ενοχλει πολυ που δεν δινουν εστω ενα κατα προσεγγιση ευρος ημερομηνιων Κι ομως, μας ενοχλει ακομα περισσοτερο αν μας ελεγαν ημερομηνια στο περιπου και δεν παραλαμβαναμε τοτε.. κοινως κοροιδια... οποτε καλυτερα ετσι αοριστα και μια μερα τσουπ κουδουνι και στο χερι .. Δεν θα τρελαθουμε και για ενα κινητο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και εγώ μάλλον από τους κουκουρούκου τυχερούς. Κάτι είδα σε αυτό το νήμα χθες για Θεσσαλονίκη Κωτσόβολο, έβαλα μια παραγγελία για 16pro 128 desert, με παραλαβή απο τσιμισκή και όντως ήταν διαθέσιμο σήμερα! Με έπιασε και εμένα μούρλα να το πάρω νωρίς. Αναβάθμιση από 13. Ήδη είμαι μάχιμος. Ελπίζω το ίδιο σύντομα και για όλους τους τρελαμένους! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από noble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, oumtt είπε Εξέλιξη της παραγγελίας εννοώ εδώ πέρα τι γράφει; «Καταχωρήθηκε»🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Έκανα προπαραγγελία στον Κωτσόβολο 13/09 και 19/09 με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι λόγω δικού τους προβλήματος η παραγγελία μου ακυρώθηκε και την κάναμε εκ νέου τηλεφωνικά. Αυτή τη φορά η παραγγελία έχει γίνει κανονικά (πήγα ρώτησα σε κατάστημα) αλλά δεν έχω καμία ενημέρωση για το πότε θα παραλάβω. Μετά από λίγη ενόχληση σε 2 υπαλλήλους, ο ένας μου είπε από 10 μέρες μέχρι ενάμισι μήνα και ο άλλος ένα μήνα στην καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros1993540 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Παιδιά καλημέρα, Εχει παραλαβει κανεις απο Γερμανο pro max? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leftp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, spiros1993540 είπε Παιδιά καλημέρα, Εχει παραλαβει κανεις απο Γερμανο pro max? Ούτε φωνή ούτε ακρόαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costaskokk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Για όποιον ενδιαφέρεται δείχνει τώρα διαθεσιμότητα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ: APPLE iPhone 16 Pro Dual 5G 256GB Desert Titanium . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από Costaskokk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, legbeard89 είπε «Καταχωρήθηκε»🙄 Α καλα τοτε εχεις εσει ακομα δρομο.. Ακόμα δεν ψάχνουν το προϊόν στους προμηθευτές τους😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, Costaskokk said: Για όποιον ενδιαφέρεται δείχνει τώρα διαθεσιμότητα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ: APPLE iPhone 16 Pro Dual 5G 256GB Desert Titanium . Από χθες νωρίς υπάρχει αυτή η ένδειξη στο site και μου κάνει εντύπωση να υπάρχει διαθεσιμότητα και να παραμένει έτσι για 24 σχεδόν ώρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Για όποιον ενδιαφέρεται δείχνει τώρα διαθεσιμότητα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ: APPLE iPhone 16 Pro Dual 5G 256GB Desert Titanium . Τα προ υπάρχουν σχεδόν παντού. Κανείς δεν τα θέλει για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα