nikosp97 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Klaudio_97 είπε Εγω με προπαραγγελια τηλεφωνικος απο κοτσοβολο στης 12 σεπτεμβριου 16:36 pro max black 256gb λετε να παραλαβω μεχρι τελος αυτου του μηνα; Μενω ροδο. αδυνατο θα ελεγα, παρελαβα day one απο κωτσο 16 προ μαξ 256 νατι με παραγγελια 10/9 11:35 και το μαυρο που ειναι στην ιδια παραγγελια το περιμενω ακομα μου ειπαν οτι δεν εχουν καμια απολυτωσ εικονα φετοσ το μαυρο εκανε χαμο δεν τουσ ηρθε ουτε ενα. Μου ειπαν οτι λογικα θα ερθει φουρνια με λιγα μαυρα μεχρι τελοσ του μηνα και με το που ερθει ειμαι πρωτοσ που θα παραλαβω αλλα γενικα η επομενη παρτιδα που θα στειλει η αππλ ειπαν οτι ειναι 20 οκτωβρη
Streetspirit Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Έχω κρατήσει 16 Pro 128GB Desert Titanium μέχρι τις 27/09 στον Κωτσόβολο Πειραιά αλλά δε θα το πάρω (δε μ'αρέσει το χρώμα). Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει να του δώσω τον αριθμό παραγγελίας να το παραλάβει.
oumtt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Έχω στείλει e-mail στο iSquare σχετικά με τις παραλαβές για τα iPhone και μου έχουν απαντήσει έτσι:
SofosLykos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Παραγγελία σε βονταφον 13/9 μαύρο προ μαξ 256. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μετά βίας την βγάζει το 5 χρόνων 11 προ μαξ μου
karagiannisG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, oumtt είπε Έχω στείλει e-mail στο iSquare σχετικά με τις παραλαβές για τα iPhone και μου έχουν απαντήσει έτσι: Με ενοχλει πολυ που δεν δινουν εστω ενα κατα προσεγγιση ευρος ημερομηνιων
TukoRip Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στο Αμαζον Γερμανίας βάζουν κομμάτια, μόλις παρήγγειλα με παράδοση 14 Οκτωβρίου. Pro max 256. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2024 από TukoRip 1
aenaos15 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, TukoRip είπε Στο Αμαζον Γερμανίας βάζουν κομμάτια, μόλις παρήγγειλα με παράδοση 14 Οκτωβρίου. Pro max 256. Που τα έβγαλε τα pro max 256 η amazon γερμανιας ;;;; Το παρακολουθω απο τις πρώτες ημέρες και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα pro max.
TukoRip Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν ποσταρω το πήρα, μετά από λίγο έβγαλε κι ένα μαύρο που έγινε καπνός στο δευτερόλεπτο και είχε καμία 15αρια 512gb.
panosfyd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Που τα έβγαλε τα pro max 256 η amazon γερμανιας ;;;; Το παρακολουθω απο τις πρώτες ημέρες και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα pro max. 20 του μηνός έβγαλε κάποια τα οποία έγιναν καπνός σε χρόνο ντετε εννοειτε τσιμπησα ενα κ δευτερα ειναι εδω! οχι θα περιμένω τα λαμογια τους εδώ δικούς μας. 1
jackal22 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panosfyd είπε 20 του μηνός έβγαλε κάποια τα οποία έγιναν καπνός σε χρόνο ντετε εννοειτε τσιμπησα ενα κ δευτερα ειναι εδω! οχι θα περιμένω τα λαμογια τους εδώ δικούς μας. Προσοχη με το Amazon γιατι ισχυει μονο ο 1ος χρονος εγγυησης αν συμβει κατι μετα τον χρόνο δεν ξέρω τι γίνεται. Και εγώ πήρα φέτος αλλα το έπαιξα κορώνα γράμματα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2024 από jackal22
aler45 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, jackal22 said: Προσοχη με το Amazon γιατι ισχυει μονο ο 1ος χρονος εγγυησης αν συμβει κατι μετα τον χρόνο δεν ξέρω τι γίνεται. Και εγώ πήρα φέτος αλλα το έπαιξα κορώνα γράμματα. Ισχύουν κανονικά και τα 2 χρόνια εγγύησης. Εκτός των 2 χρόνων εγγύησης που δίνει η amazon σαν amazon ισχύει και ο 1 χρόνος global warranty της apple. Αν πάθει κάτι εντός των 2 χρόνων απο τότε που το έχεις πάρει το επιστρέφεις δωρεάν στο amazon, αφού επικοινωνήσεις με το chat τους, και σου επιστρέφουν όλο το ποσό που είχες πληρώσει Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2024 από aler45 5 1
jackal22 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, aler45 είπε Ισχύουν κανονικά και τα 2 χρόνια εγγύησης. Εκτός των 2 χρόνων που δίνει η amazon σαν amazon ισχύει και ο 1 χρόνος global warranty της apple. Αν πάθει κάτι εντός των 2 χρόνων απο τότε που το έχεις πάρει το επιστρέφεις δωρεάν στο amazon, μετά απο επικοινωνία με το chat τους, και σου επιστρέφουν όλο το ποσό που είχες πληρώσει Μακαρι γιατι έχω καει ήδη μια φορα με καμμενη πλακετα στον 1μισι χρόνο. 1
panosfyd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 AMAZON 1 λεπτό πριν, jackal22 είπε Μακαρι γιατι έχω καει ήδη μια φορα με καμμενη πλακετα στον 1μισι χρόνο. Από εδώ τους δικούς μας; γιατί από Αμαζόν εγγύηση σε όλα τους!! 1
Stelaras1993 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, jackal22 είπε Προσοχη με το Amazon γιατι ισχυει μονο ο 1ος χρονος εγγυησης αν συμβει κατι μετα τον χρόνο δεν ξέρω τι γίνεται. Και εγώ πήρα φέτος αλλα το έπαιξα κορώνα γράμματα. Κανονικά 2 έτη εγγύησης έχεις , ο πρώτος χρόνος από την Apple και ο δεύτερος χρόνος βάση ευρωπαϊκού νόμου από το κατάστημα δηλαδή την Amazon. ( ΚΑΙ καλύπτεσαι τον 2ο χρόνο και στο τιμολόγιο) όχι σαν την Ελλάδα που επειδή δεν είσαι φυσικό πρόσωπο και καλά σου καλύπτουν μόνο το πρώτο χρόνο . 6
jackal22 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Κανονικά 2 έτη ένα από την Apple και ο επόμενος χρόνο βάση ευρωπαϊκού νόμου από το κατάστημα δηλαδή την Amazon. ( και καλύπτεσαι και στο τιμολόγιο) όχι σαν την Ελλάδα. Που έχεις βρει ότι η Apple δίνει 2 χρόνια εγγύηση εγγύηση; 1 χρόνο παγκόσμια εγγύηση δίνει. Αν το έχεις βρει κάπου βάλτο screenshot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα