Drolgbas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 28 λεπτά πριν, karagiannisG είπε Καλημερα, εχουμε κανενα νεο για προ μαξ απο istorm; Απολύτως τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Χθες πέρασα από istorm Θεσσαλονίκη που ήταν στον δρόμο μου, να δω και τι κινητό αγόρασα 😁😁, και με την ευκαιρία να ρωτήσω τι παίζει. Η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν και πότε θα εξυπηρετηθούν οι παραγγελίες. Οπότε περιμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Προετοιμασμένος από τώρα😅 Από public έχει κάποιος ενημέρωση για Pro μοντέλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 40 λεπτά πριν, oumtt είπε Προετοιμασμένος από τώρα😅 Από public έχει κάποιος ενημέρωση για Pro μοντέλα; Από Ali να φανταστώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, prototypegr είπε Από Ali να φανταστώ? Απο shein είναι αυτα, αλλα αύριο θα έρθει και απο Ali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToProkopio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Uropitionud83 είπε Εχθές το βράδυ πριν το κλείσιμο εμένα πήγε να μου το πουλήσει η κοπέλα απλά δεν μαρεσε σαν χρώμα.. Updated: Δαβάκης όχι Θησέως, δικό μου λάθος, κάλεσε μήπως το έχουν ακομα για να πας Πήρα τηλ δεν υπήρχε τίποτα σε 16 pro max... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apple_fannatic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Έχει λάβει κανείς σήμερα ενημέρωση από iStorm για παραλαβή?? ** Εάν ναι ενημερώστε μας για μοντέλο κ τοποθεσία…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drolgbas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, Apple_fannatic said: Έχει λάβει κανείς σήμερα ενημέρωση από iStorm για παραλαβή?? ** Εάν ναι ενημερώστε μας για μοντέλο κ τοποθεσία…. Τους πήρα τηλέφωνο πριν από 5’ μου είπαν δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθουν, θα σας ενημερώσουμε όταν έρθει η σειρά σας να παραλάβετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Εγω με προπαραγγελια τηλεφωνικος απο κοτσοβολο στης 12 σεπτεμβριου 16:36 pro max black 256gb λετε να παραλαβω μεχρι τελος αυτου του μηνα; Μενω ροδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στις 13/9/2024 στις 3:59 ΜΜ, legbeard89 είπε Public παραλαβή από 20/9. Για να δούμε.. Παρέλαβες ή ακόμα όχι; και αν δεν παρέλαβες τι γράφει στην εξέλιξη; Επίσης είναι πληρωμένο ή μη πληρωμένο ή με προκαταβολή (Όποιος έχει παραγγείλει Pro και Pro Max από public να μας ενημερώσει τι νέα έχουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apple_fannatic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, Drolgbas είπε Τους πήρα τηλέφωνο πριν από 5’ μου είπαν δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθουν, θα σας ενημερώσουμε όταν έρθει η σειρά σας να παραλάβετε. Κλασική απάντηση… δεν δίνουν κανένα χρονοδιάγραμμα..!! Συνήθως οι απαντήσεις μέσα στην αγένεια.! Αναμονή λοιπόν… 37 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Εγω με προπαραγγελια τηλεφωνικος απο κοτσοβολο στης 12 σεπτεμβριου 16:36 pro max black 256gb λετε να παραλαβω μεχρι τελος αυτου του μηνα; Μενω ροδο. Μακάρι να παραλάβεις αλλά το βλέπω κ δύσκολο…!! Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι εάν μένεις εκτός μεγάλων αστικών κέντρων (Αθήνα - Θεσσαλονικη) έχει μεγαλύτερη αναμονή…!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskiato7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 42 λεπτά πριν, oumtt είπε Παρέλαβες ή ακόμα όχι; και αν δεν παρέλαβες τι γράφει στην εξέλιξη; Επίσης είναι πληρωμένο ή μη πληρωμένο ή με προκαταβολή (Όποιος έχει παραγγείλει Pro και Pro Max από public να μας ενημερώσει τι νέα έχουν) Προπαραγγελία 13/9/24 ώρα 15.03 με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα στο mall. Βέβαια μετά με πήρε μια υπάλληλος στα public έκανα άλλη μια την εξόφλησα στις 13/9 στις 15.30 γιατί μου είπαν αν πληρώσω θα δοθεί προτεραιότητα αλλα κατά λάθος μου την ακύρωσαν οπότε μένουμε στην εικόνα που βλέπεις. Χθες που πήρα τηλ μου είπαν μπορεί και μέσα στην εβδομάδα, για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, panoskiato7 είπε Προπαραγγελία 13/9/24 ώρα 15.03 με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα στο mall. Βέβαια μετά με πήρε μια υπάλληλος στα public έκανα άλλη μια την εξόφλησα στις 13/9 στις 15.30 γιατί μου είπαν αν πληρώσω θα δοθεί προτεραιότητα αλλα κατά λάθος μου την ακύρωσαν οπότε μένουμε στην εικόνα που βλέπεις. Χθες που πήρα τηλ μου είπαν μπορεί και μέσα στην εβδομάδα, για να δούμε Νομίζω εσύ έχεις ακόμα δρόμο σε μένα γράφει «Σε αναμονή από προμηθευτή».. δεν έχω επικοινωνήσει με το public αλλά αύριο θα περάσω από το κατάστημα για να ρωτήσω τι γίνεται Προπαραγγελία 13/09 στις 15:24 απο καταστημα με προκαταβολη 500€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koulaouzidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα iPhone 16 pro max 256 προπαραγγελία από Κωτσόβολο 13/9 14:50 πήγα από το κατάστημα και μου είπαν πως πιθανόν να έρθουν από 30/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, Koulaouzidis είπε πιθανόν να έρθουν από 30/9 Θα το δουμε τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα