Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, oumtt είπε

Προπαραγγελία απο κατάστημα Public στις 13/09 15:24 με 39α, και προκαταβολή 500€

Ελπίζω να έρθει πιο νωρίς από την εκτιμώμενη ημερομηνία🙏🏼

IMG_2413.jpeg.52d2d4e73516dd6eb81620af43ca8b2f.jpeg

Αναβάθμιση από απλό 12.. νομίζω είναι καλό

Θα δεις μεγάλη διαφορά αδερφέ, θα το ευχαριστηθείς, απλά να ξέρεις θα κάνεις υπομονή από public αν και δεν νομίζω να αργήσει πολύ γιατί είναι το σκέτο Pro.
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα αν το βρείς αλλού πιο νωρίς διαθέσιμο να το πάρεις και να ζητήσεις πίσω την προκαταβολή, με 39α μπορείς να αγοράσεις και από αλλού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, G10rgos είπε

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα αν το βρείς αλλού πιο νωρίς διαθέσιμο να το πάρεις και να ζητήσεις πίσω την προκαταβολή, με 39α μπορείς να αγοράσεις και από αλλού

Αμα βρω κάπου αλλού στην περιοχή μου διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο και χρώμα μπορώ να το κάνω αυτο που λες

Εγώ νόμιζα την προκαταβολή δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω.. αλλά αφου είπες μπορούμε μια χαρά τότε.

Προτιμώ να αγοράσω από κατάστημα για να έχω πιο εύκολη εξυπηρέτηση όταν θα έχω κάποιο βλάβη.. που δε νομιζω να κανουν😂

(Ευτυχώς μου έχουν δώσει απόδειξη για την προκαταβολή)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, oumtt είπε

Αμα βρω κάπου αλλού στην περιοχή μου διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο και χρώμα μπορώ να το κάνω αυτο που λες

Εγώ νόμιζα την προκαταβολή δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω.. αλλά αφου είπες μπορούμε μια χαρά τότε.

Προτιμώ να αγοράσω από κατάστημα για να έχω πιο εύκολη εξυπηρέτηση όταν θα έχω κάποιο βλάβη.. που δε νομιζω να κανουν😂

(Ευτυχώς μου έχουν δώσει απόδειξη για την προκαταβολή)

Εννοείται ότι μπορείς να την πάρεις πίσω ακυρώνοντας την παραγγελία σου, χρήματα σου είναι δεν μπορούν να μην στα δώσουν πίσω! Ναι εννοώ μπορεί να το δεις online διαθέσιμο να το κάνεις κράτηση και να πας από το κατάστημα για να πληρώσεις εκεί και να κανονίσεις τα του 39α. Για θέμα βλάβης έτσι κ αλλιώς αν το έχεις πάρει από τους official resellers, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα, το πας σε εξουσιοδοτημένο ανεξάρτητα από ποιον το έχεις πάρει, αν πας να βγάλεις άκρη με το ίδιο το κατάστημα χ€σ€ ψηλά κ αγνάντευε, εννοώντας ότι πολλοί από αυτούς κ αυτοί στα εξουσιοδοτημένα το στέλνουν (isystem, document, istorm κλπ).

Επεξ/σία από G10rgos

ερωτηση.. εγω σκεφτομαι απο 13 pro max 256gb να παω σε 16 pro max 256 gb.. οσοι κανατε μεταβαση απο αυτο το μοντελο, αξιζει? γιατι σκεφτομαι να παω στο 15 αντι για 16.

10 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Εννοείται ότι μπορείς να την πάρεις πίσω ακυρώνοντας την παραγγελία σου, χρήματα σου είναι δεν μπορούν να μην στα δώσουν πίσω! Ναι εννοώ μπορεί να το δεις online διαθέσιμο να το κάνεις κράτηση και να πας από το κατάστημα για να πληρώσεις εκεί και να κανονίσεις τα του 39α. Για θέμα βλάβης έτσι κ αλλιώς αν το έχεις πάρει από τους official resellers, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα, το πας σε εξουσιοδοτημένο ανεξάρτητα από ποιον το έχεις πάρει, αν πας να βγάλεις άκρη με το ίδιο το κατάστημα χ€σ€ ψηλά κ αγνάντευε, εννοώντας ότι πολλοί από αυτούς κ αυτοί στα εξουσιοδοτημένα το στέλνουν (isystem, document, istorm κλπ).

Ναι το ξέρω ένας φίλος μου έχει αγοράσει από public 14 PM μέσα σε 6 μήνες υπήρχε πρόβλημα στην πλακέτα έδωσε στο public που αγόρασε μετά από 2-3 εβδομάδες έστειλαν καινούργιο συσκευή και το χαρτί ήταν από το I-system.

Τελοσπάντων την ημέρα που έκανα προπαραγγελία απο Public το 16 P μετα είδα ότι ο Γερμανός έχει προσφορά + 1 εγγύηση..

Τωρα ως κατάστημα στις προπαραγγελίες ποιο είναι καλύτερο δεν ξέρω.

3 λεπτά πριν, MixMasteR είπε

ερωτηση.. εγω σκεφτομαι απο 13 pro max 256gb να παω σε 16 pro max 256 gb.. οσοι κανατε μεταβαση απο αυτο το μοντελο, αξιζει? γιατι σκεφτομαι να παω στο 15 αντι για 16.

Αν δεν έχεις πρόβλημα αυτή τη στιγμή με το 13 PM περιμενε το 17 (αν θες) δικο μου άποψη είναι έτσι.

17 λεπτά πριν, oumtt είπε

Αν δεν έχεις πρόβλημα αυτή τη στιγμή με το 13 PM περιμενε το 17 (αν θες) δικο μου άποψη είναι έτσι.

η μπαταρια ειναι 86% και δεν θελω να μπαινω σε διαδικασιες σερβις αλλαγης κτλπ. ασε που του χρονου θα πεσει η αξια του κ αλλο.

9 ώρες πριν, phil2375 είπε

δικό σου ή στο σάιτ?

γιατί στο σάιτ δεν λέει κάτι διαθέσιμο σε pro max

Στην σελίδα του Γερμανού οι διαθεσιμότητες που δείχνει είναι ενδεικτικές & πολλές φορές δεν ισχύουν. Τα καταστήματα Γερμανός σε όλη την Ελλάδα είναι franchise και δεν έχουν ολοκληρωμένη εικόνα στα κεντρικά. Άρα μόνο από τα καταστήματα δια ζώσης μπορείς να μάθεις την πραγματική διαθεσιμότητα των προϊόντων…

• Like 1

11 ώρες πριν, Uropitionud83 είπε

Μάγκες όποιος προλάβει, Γερμανός κατάστημα Θησέως Καλλιθέα (Αθήνα) έχει ένα διαθέσιμο Iphone 16 Pro Max 512 σε Dessert.

Καλημέρα.Πήγα μόλις και με ενημέρωσαν πώς δεν υπάρχει τίποτα καθώς ακόμα εξυπηρετούνται μόνο προπαραγγελίες…

1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Εν το μεταξύ σε disassemble video το pro max δεν έχει την νέα μπαταρία με το μεταλλικό κάλυμμα!!! Μόνο το Pro μοντέλο την έχει !!!

για τα pro max εελγαν θα το ειχαν!

• Haha 1

1 ώρα πριν, ToProkopio είπε

Καλημέρα.Πήγα μόλις και με ενημέρωσαν πώς δεν υπάρχει τίποτα καθώς ακόμα εξυπηρετούνται μόνο προπαραγγελίες…

Εχθές το βράδυ πριν το κλείσιμο εμένα πήγε να μου το πουλήσει η κοπέλα απλά δεν μαρεσε σαν χρώμα..

Updated: Δαβάκης όχι Θησέως, δικό μου λάθος, κάλεσε μήπως το έχουν ακομα για να πας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...