speechless Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, dimpia είπε Ο ενας λεει για ενα λουρακι που γρατζουνιεται μονο του, ο αλλος ψαχνει για σιδερενια θηκη, ο αλλος πουλαει χαρτομαντηλα... ΡΕ, Τι γραφει ο τιτλος του θεματος??? 🤣🤣 Εισαι λιγακι υπερβολικος αδερφε... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Από την μια καλύτερα που ορισμένοι δεν τα πήραμε day one,μπας και γλιτώσουμε καμιά παιδική ασθένεια που θα διορθωθεί στις επόμενες παρτίδες 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran1790 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Υπάρχει κάποια μεταλλική θήκη για το 16 pro? Μέχρι και από έξω, δυσκολεύομαι να βρω... Δεν το λυπασαι μην το γρατσουνισεις στο πλαισιο? οι μεταλλικες ειναι πολυ ακαμπτες.. στο βαλε βγαλε θα το χαραξεις.. Ακομα θυμαμαι εποχη iPhone 11/12 που ακομα και οι σκληρες σιλικονης/πλαστικες το χαραζαν για πλακα.. 8 λεπτά πριν, spyrossss είπε Από την μια καλύτερα που ορισμένοι δεν τα πήραμε day one,μπας και γλιτώσουμε καμιά παιδική ασθένεια που θα διορθωθεί στις επόμενες παρτίδες 😅 Ηδη εχουν αρχισει και αναφερονται δειλα δειλα κατι αρθρα... Εγω πλεον ειμαι της αποψης μετα τον 1 μηνα να παρεις κινητο.. αμα βγει κατι θελει χρονο να το διορθωσουν.. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από petran1790 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackal22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, petran1790 είπε Δεν το λυπασαι μην το γρατσουνισεις στο πλαισιο? οι μεταλλικες ειναι πολυ ακαμπτες.. στο βαλε βγαλε θα το χαραξεις.. Ακομα θυμαμαι εποχη iPhone 11/12 που ακομα και οι σκληρες σιλικονης/πλαστικες το χαραζαν για πλακα.. Ηδη εχουν αρχισει και αναφερονται δειλα δειλα κατι αρθρα... Εγω πλεον ειμαι της αποψης μετα τον 1 μηνα να παρεις κινητο.. αμα βγει κατι θελει χρονο να το διορθωσουν.. Γιαυτο έχεις εγγυηση 2 χρόνια. Αν το έχεις πάρει με τιμολόγιο όμως δεν ξέρω αν ισχύει ο δευτερος χρόνος η iStorm μου έλεγε κατι κουλά οτι μονο με απόδειξη ισχύει ο δεύτερος χρόνος εμένα μου έβγαλε πρόβλημα στον 1,5 χρόνο η πλακέτα και έγινε ολική αντικάτασταση μονο τις κάμερες κράτησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelos522 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, Iliemp είπε Καλησπέρα παιδιά. Επειδή πήρα το iphone 16 pro 256gb Dessert το Σάββατο από Κώτσο, μου έστειλαν σήμερα για παραλαβή από iStorm Κολωνάκι για ένα ίδιο.. αν ενδιαφέρεται κάποιος να μου στείλει για να του δώσω αριθμό παραγγελίας. Γίνεται να στείλεις dm εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliemp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Το πήρε ένας άλλος συμφορουμίτης χτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, 3XOTICA είπε Εγώ το έχω ξοφλημένο αλλά προπαραγγελία 13.9 Κωτσόβολο και καμία ενημέρωση μέχρι σήμερα . Αν το πληρώσεις άλλη μια φορά θα στο φέρουν 2 φορές πιο γρήγορα . 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apple_fannatic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Προ-Παραγγελία 16pm 256 natural σε iStorm για παραλαβή από κατάστημα Λάρισας (13/9 15:53) Καμία ενημέρωση… έχουν άγνοια πότε θα παραλάβουν έστω… Άσε που δεν έχω δει κ κανέναν εδώ μέσα να παραλαμβάνει από επαρχία… μόνο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Στον επόμενο μήνα μας βλέπω… Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Apple_fannatic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosPis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Παρέλαβα σήμερα από Γερμανό 16 Pro max 256, προπαραγγελία 13/09. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Άρχισαν οι παραδόσεις από Γερμανό, παρέλαβαν και 2 γνωστοί μου! Άντε να αρχίσει ο κόσμος να εξυπηρετείται... Ενημέρωση για Apple iPhone 16 Pro 256GB Desert Titanium έχει αυτή τη στιγμή 1 διαθέσιμο ο Κώτσος για Θεσσαλονίκη αν κάποιος ενδιαφέρεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Παιδι που δουλευει στον Γερμανο της περιοχης μ (μενω επαρχια) μ ειπε οτι αυριο θα τους ερθουν παλι iphone ελπιζω να ναι μεσα κ τ δικο μ 16 προ μαξ 😁😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μάγκες όποιος προλάβει, Γερμανός κατάστημα Θησέως Καλλιθέα (Αθήνα) έχει ένα διαθέσιμο Iphone 16 Pro Max 512 σε Dessert. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phil2375 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε Μάγκες όποιος προλάβει, Γερμανός κατάστημα Θησέως Καλλιθέα (Αθήνα) έχει ένα διαθέσιμο Iphone 16 Pro Max 512 σε Dessert. δικό σου ή στο σάιτ? γιατί στο σάιτ δεν λέει κάτι διαθέσιμο σε pro max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, phil2375 είπε δικό σου ή στο σάιτ? γιατί στο σάιτ δεν λέει κάτι διαθέσιμο σε pro max Απτό κατάστημα το ίδιο πέρασα πριν κλείσει. Όποιος πάει νωρίς το πρωί το προλαβαίνει. Ας καλέσετε να δείτε αν θέλετε αλλά πριν κλείσει το είχανε ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Προπαραγγελία απο κατάστημα Public στις 13/09 15:24 με 39α, και προκαταβολή 500€ Ελπίζω να έρθει πιο νωρίς από την εκτιμώμενη ημερομηνία🙏🏼 Αναβάθμιση από απλό 12.. νομίζω είναι καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα