karagiannisG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, malelis1 είπε 10 λεπτά αφότου σχολίασα εδώ, μου έστειλε η istorm και πήγα να το πάρω. Καληνύχτα παπατζή Καλοριζικο. Ωρα παραγγελιας και μοντελο; ακυρο. Ειδα το προηγουμενο σχολιο Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από karagiannisG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ενημέρωση από κοτσοβολο ότι τα μαξ τελείωσαν και αναμένεται νέα παρτίδα τέλος Οκτωβρίου ή Νοέμβρη… μην στενοχωριέστε όσοι δεν το πήρατε ή apple πουλάει φέτος το ίδιο τηλέφωνο με ένα κουμπί παραπάνω που είναι gimmick και εντελώς άβολο και αργό. Δεν έχει καμία διαφορά στην οθόνη και στις φωτό. άντε λίγο καλύτερη μπαταρία και μικρόφωνα. Ίδιο με το περσινό είναι και ίδια εμπειρία χρήσης. Πρώτη φορά νομίζω ότι έχω το ίδιο τηλέφωνο με πέρυσι.. Αν δεν βρείτε πάρτε ένα 15 max να γλιτώσετε και λεφτά . Και αν το πάρετε και σε τιτάνιο ή άσπρο είναι εντελώς ίδιο με το 16 μαξ. Κατεβάστε από δω και τα wallpapers. https://9to5mac.com/2024/09/18/iphone-16-and-16-pro-wallpapers/ 2 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gz205 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, avacan23 είπε Ενημέρωση από κοτσοβολο ότι τα μαξ τελείωσαν και αναμένεται νέα παρτίδα τέλος Οκτωβρίου ή Νοέμβρη… μην στενοχωριέστε όσοι δεν το πήρατε ή apple πουλάει φέτος το ίδιο τηλέφωνο με ένα κουμπί παραπάνω που είναι gimmick και εντελώς άβολο και αργό. Δεν έχει καμία διαφορά στην οθόνη και στις φωτό. άντε λίγο καλύτερη μπαταρία και μικρόφωνα. Ίδιο με το περσινό είναι και ίδια εμπειρία χρήσης. Πρώτη φορά νομίζω ότι έχω το ίδιο τηλέφωνο με πέρυσι.. Αν δεν βρείτε πάρτε ένα 15 max να γλιτώσετε και λεφτά . Και αν το πάρετε και σε τιτάνιο ή άσπρο είναι εντελώς ίδιο με το 16 μαξ. Κατεβάστε από δω και τα wallpapers. https://9to5mac.com/2024/09/18/iphone-16-and-16-pro-wallpapers/ LOLTroll, δεν βαριεσαι να τα γραφεις αυτα; 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matt87 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, avacan23 είπε Ενημέρωση από κοτσοβολο ότι τα μαξ τελείωσαν και αναμένεται νέα παρτίδα τέλος Οκτωβρίου ή Νοέμβρη… μην στενοχωριέστε όσοι δεν το πήρατε ή apple πουλάει φέτος το ίδιο τηλέφωνο με ένα κουμπί παραπάνω που είναι gimmick και εντελώς άβολο και αργό. Δεν έχει καμία διαφορά στην οθόνη και στις φωτό. άντε λίγο καλύτερη μπαταρία και μικρόφωνα. Ίδιο με το περσινό είναι και ίδια εμπειρία χρήσης. Πρώτη φορά νομίζω ότι έχω το ίδιο τηλέφωνο με πέρυσι.. Αν δεν βρείτε πάρτε ένα 15 max να γλιτώσετε και λεφτά . Και αν το πάρετε και σε τιτάνιο ή άσπρο είναι εντελώς ίδιο με το 16 μαξ. Κατεβάστε από δω και τα wallpapers. https://9to5mac.com/2024/09/18/iphone-16-and-16-pro-wallpapers/ Ευτυχώς που αγοράζω απο τα καταστήματα 'Κωτσόβολος' και οχι κοτσοβολο Θα μας κάνεις και κουμάντο στα λεφτά μας 😂 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από Matt87 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου iphone 16 plus 128gb αγοραστηκε στα 964 απο amazon uk.Για καποιο λογο αμα πληρωσεις σε λιρες με revolute +προχωρισεις την παραγγελεια βαζοντας address απο amazon uk υπάρχει μειωση στην τιμη σε σχεση με την αρχική τιμη που γραφει.To ιδιο συμβαινει και στο ipad M2 που δοκιμασα. Απο amazon uk βγαινει φθηνοτερα απο amazon de και σιγουρα πολυ φθηνοτερα απο Ελλαδα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Με κάλεσαν από Κωτσόβολο στις 18:30 για παραλαβή iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium στο κατάστημα της Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη) 😎 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costaskokk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, avacan23 είπε Ενημέρωση από κοτσοβολο ότι τα μαξ τελείωσαν και αναμένεται νέα παρτίδα τέλος Οκτωβρίου ή Νοέμβρη… μην στενοχωριέστε όσοι δεν το πήρατε ή apple πουλάει φέτος το ίδιο τηλέφωνο με ένα κουμπί παραπάνω που είναι gimmick και εντελώς άβολο και αργό. Δεν έχει καμία διαφορά στην οθόνη και στις φωτό. άντε λίγο καλύτερη μπαταρία και μικρόφωνα. Ίδιο με το περσινό είναι και ίδια εμπειρία χρήσης. Πρώτη φορά νομίζω ότι έχω το ίδιο τηλέφωνο με πέρυσι.. Αν δεν βρείτε πάρτε ένα 15 max να γλιτώσετε και λεφτά . Και αν το πάρετε και σε τιτάνιο ή άσπρο είναι εντελώς ίδιο με το 16 μαξ. Κατεβάστε από δω και τα wallpapers. https://9to5mac.com/2024/09/18/iphone-16-and-16-pro-wallpapers/ Εγώ άκουσα ότι δεν θα ξαναφέρουν max....😐 Όσοι πήραν πήραν, οι υπόλοιποι του χρόνου...🥴🥴 . Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από Costaskokk 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adrianosmk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, panoozz είπε Με κάλεσαν από Κωτσόβολο στις 18:30 για παραλαβή iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium στο κατάστημα της Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη) 😎 Καλησπέρα, πότε έγινε η προπαραγγελία σου φίλε μου; Να το χαρείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Adrianosmk είπε Καλησπέρα, πότε έγινε η προπαραγγελία σου φίλε μου; Να το χαρείς! Καλησπέρα! 10/09 στις 18:49. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 55 λεπτά πριν, HatTrick είπε iphone 16 plus 128gb αγοραστηκε στα 964 απο amazon uk.Για καποιο λογο αμα πληρωσεις σε λιρες με revolute +προχωρισεις την παραγγελεια βαζοντας address απο amazon uk υπάρχει μειωση στην τιμη σε σχεση με την αρχική τιμη που γραφει.To ιδιο συμβαινει και στο ipad M2 που δοκιμασα. Απο amazon uk βγαινει φθηνοτερα απο amazon de και σιγουρα πολυ φθηνοτερα απο Ελλαδα Τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drolgbas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Από istorm κανείς έχει λάβει ενημέρωση για pro max? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Drolgbas είπε Από istorm κανείς έχει λάβει ενημέρωση για pro max? Δεν ειδα καποιον να αναφερει κατι σημερα. Και εγω περιμενω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Σε εβδομαδιαία βάση θα έρχονται νέες συσκευές οπότε μην τρελένεστε. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε τόσο πολύ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolastas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, HatTrick είπε iphone 16 plus 128gb αγοραστηκε στα 964 απο amazon uk.Για καποιο λογο αμα πληρωσεις σε λιρες με revolute +προχωρισεις την παραγγελεια βαζοντας address απο amazon uk υπάρχει μειωση στην τιμη σε σχεση με την αρχική τιμη που γραφει.To ιδιο συμβαινει και στο ipad M2 που δοκιμασα. Απο amazon uk βγαινει φθηνοτερα απο amazon de και σιγουρα πολυ φθηνοτερα απο Ελλαδα δεν καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Έχει παραγγείλει κανείς ultra 2 Milanese και έχει παράλαβει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα