gianniskks Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, nick_gr είπε Πρώτα πρεπει να εξυπηρετηθουν υπουργοί βουλευτές μετα γνωστοι και influencers και μετα η μαρίδα. Υπομονή τι να κάνουμε.. Πρόσθεσε και τους πελάτες που έχουν πολλές εταιρικές συνδέσεις και πάντα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. 1
gskourtis91 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προπαραγγελία από Public 16 PM 256GB BLACK στις 13/09 και 15:08 με παραλαβή απ’ το κατάστημα Συντάγματος μου ήρθε μήνυμα προχθές Παρασκευή 09:00 ακριβώς ότι είναι έτοιμη για παραλαβή. Στις 10:00 είχα ήδη παραλάβει. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2024 από gskourtis91 1
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Εγώ πέρασα κ ρώτησα istorm το σαββατο, να περιμένω είπαν, κανείς δε ξέρει πόσο Πλαίσιο 0 νέα ενώ είχα κάνει κ εκδήλωση ενδιαφέροντος ΚΑΙ προπαραγγελια
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 10 hours ago, margaritagr said: Εγώ πέρασα κ ρώτησα istorm το σαββατο, να περιμένω είπαν, κανείς δε ξέρει πόσο Πλαίσιο 0 νέα ενώ είχα κάνει κ εκδήλωση ενδιαφέροντος ΚΑΙ προπαραγγελια Εγώ επειδή τρέχω για άλλα πιο σοβαρά πράγματα τελευταία, το άφησα στα χέρια της Document το θέμα για να με ενημερώσουν όταν θα το έχουν. Εκτός κι αν πέσω τυχαία πάνω σε κάποιο κομμάτι... 1
DragoticSaen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημέρα παιδιά, έχει πάρει κανείς απο i-system; 16 PM 512GB Desert Titanium, προπαραγγελία 13/9 15:06 και ακόμα τίποτα.
spyrossss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, DragoticSaen είπε Καλημέρα παιδιά, έχει πάρει κανείς απο i-system; 16 PM 512GB Desert Titanium, προπαραγγελία 13/9 15:06 και ακόμα τίποτα. Ουτε φωνή ούτε ακρόαση και σε εμένα και έχω προπαραγγείλει το pro που δεν έχει την ζήτηση του pro max😅 1
vvoicos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 με την μέθοδο του refresh στον κοτσο ..αν μου βγαλει διαθεσιμο στην κρητη και εγω ειμαι Αθηνα να υποθεσω δεν δουλεύει το κολπακι ?εκτος αν παρω καραβι 🤩 παντα για παραλαβη απο το καταστημα μιλαμε γιατι με courier δεν μπλεκω 😎
DragoticSaen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, spyrossss είπε Ουτε φωνή ούτε ακρόαση και σε εμένα και έχω προπαραγγείλει το pro που δεν έχει την ζήτηση του pro max😅 Δεν μπορείς να το βρες από αλλού το Pro και να κάνεις ακύρωση απο isystem;
vvoicos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) φιλε αν σε ενδιαφερει το pro εχει απο ενα ο κοτσο εδω και δεκα λεπτα διαθεσιμο για παραλαβη απο καταστημα αγρινιο και κρητη δεν ξερω αν θα κλεισω εισητηρια ή θα παω με το αμαξι 😀 και εγω το pro ψαχνω πλεον αθηνα , γιατι με το max καλα χριστουγεννα Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2024 από vvoicos
spyrossss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Εγώ δεν πολύ καίγομαι είναι η αλήθεια γιατί σκέφτομαι να πάω σε προ μαξ τελικά. Έριξα και μια παραγγελία σε προμαξ και βλεπουμε…
ToProkopio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Έχει προπαραγγείλει κανείς και παραλάβει pro max από Vodafone; Επίσης στο site σε κάποια μοντέλα του pro max λέει "Διαθέσιμο". Ρώτησα όμως σε καταστήματα και μου είπαν πώς δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα κομμάτια..
jimdem582 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Είχε κανένας ενημέρωση απο Γερμανό ή ακόμα κάνουν τον "Γερμανό;"
Costaskokk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όπως έχει αναφερθεί φέτος ήρθαν λίγα κομάτια Pro max , ειδικά στο μέγεθος των 256, από την εισαγωγική εταιρία. Με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να έχουν λίγα κομμάτια να παραδώσουν. Έχουν παραλάβει μόνο κάποιοι λίγοι , που πρόλαβαν νωρίς την προπαραγγελία. Οι υπόλοιποι περιμένουν τις επόμενες καραβιές... . Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2024 από Costaskokk
clGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, jimdem582 είπε Είχε κανένας ενημέρωση απο Γερμανό ή ακόμα κάνουν τον "Γερμανό;" Τπτ περιμενουμε 🫣😅
Highscore21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Μίλησα μόλις με Πλαίσιο Καλλιθέας, σας μεταφέρω τι ακριβώς μου είπε ο Νίκος που έχει αναλάβει να απαντά στις προπαραγγελίες. "Ήρθαν ελάχιστα κομμάτια τα οποία έφυγαν αμέσως. Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή άλλα, δεν ξέρουμε πότε θα έρθουν, συνήθως έρχονται Τετάρτες. Δεν ξέρουμε επίσης ΠΟΣΑ θα έρθουν. 50; 100; 200; Είμαστε και εμείς στην αναμονή". Αυτά.. *Η προπαραγγελία μου είναι για μαύρο Μάξ 256 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα