Pwpwpw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τα ιδια γινονται καθε χρονο, παντα απο Νοεμβρη και μετα αρχιζουν καπως να στρωνουν οι διαθεσιμοτητες. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gzaf21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Απο πλαισιο εχει παραλαβει κανεις pro max εν τελη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gz205 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, gzaf21 είπε Απο πλαισιο εχει παραλαβει κανεις pro max εν τελη; 512 μαυρο δεν εχω παραλαβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highscore21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, gzaf21 είπε Απο πλαισιο εχει παραλαβει κανεις pro max εν τελη; 256 μαύρο προπαραγγελία 11/9 δεν έχω παραλάβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gzaf21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Highscore21 είπε 256 μαύρο προπαραγγελία 11/9 δεν έχω παραλάβει αντιστοιχα κι εγω 11/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosPis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Να κάνω μια χαζή ερώτηση παιδια ? λετε 11/09 προπαραγγελία ... 13/09 δεν ανοιξαν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, AggelosPis είπε Να κάνω μια χαζή ερώτηση παιδια ? λετε 11/09 προπαραγγελία ... 13/09 δεν ανοιξαν ? Εεε χμμμμ… ναι… ειχαμε πολλους εξυπνους φετος πηξαμε στην εξυπναδα… και καπως ετσι μειναμε με το π…λι στο χερι με παραγγελιες 15:03 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, dimpia είπε Εεε χμμμμ… ναι… ειχαμε πολλους εξυπνους φετος πηξαμε στην εξυπναδα… και καπως ετσι μειναμε με το π…λι στο χερι με παραγγελιες 15:03 Δεν φταίνε αυτοί που έκαναν νωρίτερα την προπαραγγελία, η ευθύνη είναι των καταστημάτων που επέτρεψαν προπαραγγελίες πριν την επίσημη παγκόσμια έναρξη τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisbud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Εμένα με πήραν τηλέφωνο από το πλαίσιο γιατί είχα κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος. Ρώτησα τη κοπέλα πως γίνεται να με παίρνει για προπαραγγελια ενώ ανοίγουν την επόμενη μέρα. Η απάντηση της ήταν ξεκινήσαμε νωρίτερα φέτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gzaf21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 44 λεπτά πριν, dimpia είπε Εεε χμμμμ… ναι… ειχαμε πολλους εξυπνους φετος πηξαμε στην εξυπναδα… και καπως ετσι μειναμε με το π…λι στο χερι με παραγγελιες 15:03 Λοίπον !! 10/9 εγινε εκδηλωση ενδιαφεροντος ΚΑΙ 11/9 ΜΕ ΠΗΡΑΝ τηλεφωνο για να μου βαλουν παραγγελια .ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ !! ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, gzaf21 said: Απο πλαισιο εχει παραλαβει κανεις pro max εν τελη; 13/9 max 256 natural titanium 0 ενημέρωση και προφανώς κάνεις δν ξέρει τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Πλαίσιο και public φέτος πήγαν κουβά, απέτυχαν παταγωδώς να εξυπηρετήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, G10rgos είπε Πλαίσιο και public φέτος πήγαν κουβά, απέτυχαν παταγωδώς να εξυπηρετήσουν. Και Γερμανος τα ιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Ενω istorm μας κινηγουσαν για να μας δωσουν τα προ μαξ που εχουμε παραγγειλει😆 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Πρώτα πρεπει να εξυπηρετηθουν υπουργοί βουλευτές μετα γνωστοι και influencers και μετα η μαρίδα. Υπομονή τι να κάνουμε.. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα