Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, sleepychris είπε

απο το uk ομως θα πληρωσεις τελωνειο, οντας πλεον εκτος ΕΕ.

Όχι ακριβώς. Απλά πληρώνεις το Amazon για να γλιτώσεις το τελωνείο Import fees deposit.

Όχι ότι θα γλιτώσεις εν τέλει πολλά, απλά για να είμαστε ξεκαθαροι.

IMG_3152.jpeg

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με πήραν από κοτσοβολο και μου ζήτησαν να βάλω προκαταβολή 100€ αν θέλω να προχωρήσει η προπαραγγελια. Λέτε να το κάνω ή όχι;

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, margaritagr είπε

Στο istorm πατάω υποβολη στην εκδήλωση ενδιαφέροντος αλλά δε μου δείχνει κάποιοι επιβεβαιωτικο μήνυμα, απλά εξαφανίζεται το παράθυρο της υποβολής.

Το έχει κάνει κ κάποιος άλλος? 

Ναι και εμένα το ίδιο. Δεν στέλνουν κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Με πήραν από κοτσοβολο και μου ζήτησαν να βάλω προκαταβολή 100€ αν θέλω να προχωρήσει η προπαραγγελια. Λέτε να το κάνω ή όχι;

φυσικα και οχι ...

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Ο κότσοβολος λένε έχει κάνει συμφωνία με άλλο εισαγωγέα για μήλα από τον επίσημο που παίρνουν όλοι. Όσες φορές ρώτησα δεν μου λένε από που.. πέρυσι ήταν η χειρότερη χρόνια αφού πολλοί με προπληρωμένες παραγγελιες πήραν κινητό μετά την πρώτοχρονια..

για να δούμε φετος 

Δημοσ.
3 minutes ago, avacan23 said:

Ο κότσοβολος λένε έχει κάνει συμφωνία με άλλο εισαγωγέα για μήλα από τον επίσημο που παίρνουν όλοι. Όσες φορές ρώτησα δεν μου λένε από που.. πέρυσι ήταν η χειρότερη χρόνια αφού πολλοί με προπληρωμένες παραγγελιες πήραν κινητό μετά την πρώτοχρονια..

για να δούμε φετος 

και γω ειχα κανει παραγγελια αλλα μην τα βαζουμε με τα καταστηματα. Αναμενομενο ειναι οταν ολοι πατε για προ μαξ να μην εχει. Και γω νοεμβρη πηρα και χωρις προπληρωμη.

Δημοσ.

Εγώ πήρα τέλη Οκτώβρη αλλά δεν έχει σημασία.  Φέτος θα ναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και λόγω χαμηλής ζήτησης στα προ. Το μόνο πρόβλημα είναι κλασικά αν θες χρώμα συγκεκριμένο. η ιστορία έδειξε  πάντως ότι Ελλάδα καλό είναι να μην προπληρώνεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μίλησα με πλαίσιο και μου πέρασε τη προπαραγγελία για δύο κινητά. Ρώτησα αν θα καθυστερήσουν οι παραδόσεις αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, EvilEyes said:

Μόλις μίλησα με πλαίσιο και μου πέρασε τη προπαραγγελία για δύο κινητά. Ρώτησα αν θα καθυστερήσουν οι παραδόσεις αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Και εμένα δεν ήξεραν να μου πούν με σιγουριά, απλά μου είπαν ότι είμαι από τους πρώτους που κάλεσαν!

Ο αριθμός παραγγελίας/κουπόνι σου σε τι λήγει? Εμένα 878Χ (εχω κρύψει το τελευταίο ψηφίο για ευνόητους λόγους)

Επεξ/σία από aler45
Δημοσ.
5 minutes ago, aler45 said:

Και εμένα δεν ήξεραν να μου πούν με σιγουριά, απλά μου είπαν ότι είμαι από τους πρώτους που κάλεσαν!

Ο αριθμός παραγγελίας/κουπόνι σου σε τι λήγει? Εμένα 878Χ (εχω κρύψει το τελευταίο ψηφίο για ευνόητους λόγους)

Δε μου έδωσε αριθμό παραγγελίας, δεν είναι απαραίτητο μου είπε. Απλά ότι έχει καταχωρηθεί.

Δημοσ.
Just now, EvilEyes said:

Δε μου έδωσε αριθμό παραγγελίας, δεν είναι απαραίτητο μου είπε. Απλά ότι έχει καταχωρηθεί.

Σε εμένα μου έστειλε με SMS το voucher της παραγγελίας ώστε να βλέπω την εξέλιξη της παραγγελίας ηλεκτρονικά.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, EvilEyes είπε

Πως έκανες προπαραγγελία όταν οι προπαραγγελίες δεν έχουν ανοίξει?🙃

• Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, jackal22 said:

Πως έκανες προπαραγγελία όταν οι προπαραγγελίες δεν έχουν ανοίξει?🙃

Τι να σου πω, εγώ κάλεσα για να δω εάν έχουν λάβει την εκδήλωση ενδιαφέροντος και αυτός μου είπε αφού κάλεσα να φτιάξουμε μια στιγμή τη προπαραγγελία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...