Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λένε ότι η παγκόσμια έλλειψη στα μαξ οφείλεται αρχικά στις λάθος εκτιμήσεις της apple. Το 16 pro δεν το θέλει κανένας είναι σαν να μην υπάρχει. Όλοι όσοι θέλουν προ πάνε για μαξ. Πολλοί δεν αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο. Φέτος αποφάσισαν να πάρουν νέο μήλο μετά από χρόνια και φυσικά αφού θα το κρατήσουν πάλι για χρόνια πάνε για το μαξ. Οπότε λίγα κομμάτια μεγάλη ζήτηση… πάει το στοκ ..

https://m.youtube.com/watch?v=fpG-o4jUXxQ&pp=ygUbaXBob25lIDE2IHBybyBtYXggNSByZWFzb25z

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα.. για να μην ανοίγω νέο θέμα.. 
Αυτό είναι νόμιμο που γίνεται ;; το κάνουν πολλά μαγάζια και μόνο στο bestprice..
Ψάχνομαι να αγοράσω με 39α.. έχουν άλλη τιμή για λιανική και άλλη για αγορά με τιμολόγιο ; 
https://mr-mobile.gr/shop/apple-iphone-15-plus-5g-6gb-256gb-black-eu/

image.png.2932d9d523b366ab98c93b495bca3ee7.png

Σήμερα τα είδα και εγώ από κοντά στην istorm

Το dessert οπως είχα διαβάσει είναι λιγότερο έντονο από ότι φαινόταν στα βίντεο αλλά προσωπικά δε με ενοχλεί, ίσα ίσα είναι διακριτικό. Φοβάμαι λίγο το βάρος της συσκευής και το πλάτος (το s21u είναι πιο στενομακρο) αλλά ελπίζω ότι θα συνηθιζεται. Το κουμπί της κάμερας καλή προσθήκη αλλά όχι κάτι ουαου

Ευτυχως στην istorm είχαν και τα ρολόγια με ένα ανθρώπινο αντικλεπτικο ώστε να μπορείς να τα δοκιμάσεις όχι όπως στον Κωτσοβολο που έχει μια πλαστική γκουμουτσα και δεν μπορείς να το φορέσεις. 

Κατέληξα λοιπόν και σε 42mm ασημί δεν το πήρα όμως σήμερα γτ χωρίς κινητό δεν έχει νόημα......

11 ώρες πριν, Nickgreek1995 είπε

Αλήτες του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ , έγραφε χθες θα παραληφθεί από εταιρεία ταχυμεταφορών και σήμερα σε επεξεργασία! Και Προπληρωμένο από 10/9! Πάει ο άλλος και παίρνει από το κατάστημα σαν κύριος …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

Αν δεν βλέπεις φώτο μη πιστεύεις τίποτα εδώ μέσα φίλε. 95% παπάτζα. Έχω δει 2 🤡 που λένε ότι τα πήραν Παρασκευή κιόλας και δεν τα ανοίγουν γιατί βαριούνται. Έναν εδώ και έναν insta. Κλόουν μόνο 🤡🤡🤡

• Like 2

7 ώρες πριν, Angelos522 είπε

Αν δεν βλέπεις φώτο μη πιστεύεις τίποτα εδώ μέσα φίλε. 95% παπάτζα. Έχω δει 2 🤡 που λένε ότι τα πήραν Παρασκευή κιόλας και δεν τα ανοίγουν γιατί βαριούνται. Έναν εδώ και έναν insta. Κλόουν μόνο 🤡🤡🤡

Θα συμφωνήσω και θα αμφισβητήσω κι εγω -μονο για το pro max- τη μεθοδο refresh.

Στα υπολοιπα μοντέλα δουλεύει, και πιθανότατα η εξηγηση ειναι πολυ πιο απλη απ οσο πιστευουν καποιοι…

20 ώρες πριν, jackal22 είπε

Γιαυτο δεν δινεις ποτε λεφτα πριν παραλαβάβεις, με είχαν παρει και εμένα και μου ζήταγαν 100 ευρώ τους είπα να τα βαλουν εκει που ξέρουν. Μεγάλοι αλήτες μην το ψάχνεις , φέτος τον εξαγόρασε και η ΔΕΗ οπότε καταλαβαίνεις ποσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα στο μέλλον...

Ελα μην το σταματάς εκεί , ολοκληρωσέ το : ο Κούλης φταίει!!!!

Παραλαβή χθες εγώ παιδιά iphone pro 256(καθυστέρηση μιας μέρας λόγο προορισμού αν και το στείλανε 19 του μηνα με κούριερ) , καλό κουραγιο στους υπολοίπους και τα λέμε ξανά του χρόνου

20240921_115014.jpeg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Gpsyco είπε

Καλησπέρα,

Έχει παραλάβει κανείς 16 pro από Public?

Ευχαριστώ

Αδερφέ τα Pro γενικά υπάρχουν σε διάφορα μαγαζιά, ανάλογα βέβαια και το χρώμα και τη χωρητικότητα, πάντως γενικά υπάρχουν. Με τα μαξ υπάρχει θέμα. 

9 ώρες πριν, Angelos522 είπε

Για μένα λες που είπα βαριέμαι την Παρασκευή; Φωτό δεν έβαλα από το κινητό; 
Αν και εγώ δεν είπα ποτέ ότι το πήρα με Refresh

Πάρε κ άλλη μια φωτό τότε αφού είμαστε κλόουν

IMG_6498.png

Επεξ/σία από G10rgos
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, G10rgos said:

Αδερφέ τα Pro γενικά υπάρχουν σε διάφορα μαγαζιά, ανάλογα βέβαια και το χρώμα και τη χωρητικότητα, πάντως γενικά υπάρχουν. Με τα μαξ υπάρχει θέμα. 

Για μένα λες που είπα βαριέμαι την Παρασκευή; Φωτό δεν έβαλα από το κινητό; 
Αν και εγώ δεν είπα ποτέ ότι το πήρα με Refresh

Πάρε κ άλλη μια φωτό τότε αφού είμαστε κλόουν

IMG_6498.png

Γιωργο μηπως παρατηρησες σε καποιες εφαρμογες (πχ speedtest) Να στο ονομαζει iphone 17.2;
Ή μονο εμενα μου δωσαν το επομενο; 😅

Επεξ/σία από Lewnidas1995
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Γιωργο μηπως παρατηρησες σε καποιες εφαρμογες (πχ speedtest) Να στο ονομαζει iphone 17.2;
Ή μονο εμενα μου δωσαν το επομενο; 😅

Αδερφέ Λεωνίδα μόλις έκανα Speedtest κ εμένα 17,2 το λέει! Μάλλον μας έδωσαν το επόμενο για να μην περιμένουμε του χρόνου πότε θα παραλάβουμε χαχαχα!

Πέρα από την πλάκα νομίζω και το 15 Pro Max 16,2 μου το έλεγε.

IMG_6499.jpeg

Επεξ/σία από G10rgos

24 minutes ago, G10rgos said:

Αδερφέ Λεωνίδα μόλις έκανα Speedtest κ εμένα 17,2 το λέει! Μάλλον μας έδωσαν το επόμενο για να μην περιμένουμε του χρόνου πότε θα παραλάβουμε χαχαχα!

Πέρα από την πλάκα νομίζω και το 15 Pro Max 16,2 μου το έλεγε.

IMG_6499.jpeg

οχι το δικο μου ελεγε 15 προ μαξ κανονικα :D 

• Haha 1

Αρχίσαμε τα γέλια με τις αγγελίες για iPhone 16pro στα €1250 ……καλά υπάρχουν τόσο κορόιδα που θα αγοράσουν με καπέλο ? 

On 21/09/2024 at 10:17, dimpia said:

Καλημέρα 

οποιος εχει 2-3 παραγγελίες και παραλαμβάνει τη μια, πριν ακυρωνει τις αλλες ας μας το λεει πρωτα

περισυ σωθηκαν πολλα παιδια ετσι

Μην το λετε ροζ χρυσό γιατι στεναχωριεται και θιγεται

Και οι flippers που έχουν αρχίσει να βάζουν αγγελίες για pro στα 1250 κλέφτες θα γίνουν…..

On 21/09/2024 at 10:17, dimpia said:

Καλημέρα 

οποιος εχει 2-3 παραγγελίες και παραλαμβάνει τη μια, πριν ακυρωνει τις αλλες ας μας το λεει πρωτα

περισυ σωθηκαν πολλα παιδια ετσι

Μην το λετε ροζ χρυσό γιατι στεναχωριεται και θιγεται

On 21/09/2024 at 10:23, alastor_aea said:

ΕΡΩΤΗΣΗ: 

Αν καταφέρεις και δεσμεύσεις κινητό από κώτσο με refresh και σε πάρουν και σου πουν ότι είναι το demo τι κάνεις;  

Είναι το demo; 

Ή μήπως απλά λόγω του χαμού που γίνεται πάει η διαθέσιμη συσκευή για άλλου;;;;;

(η παράθεση κατά λάθος! 😅)

Δεν υπάρχουν ντέμο μιας εβδομάδας σε δουλεύουν…

22 hours ago, Nickgreek1995 said:

Αλήτες του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ , έγραφε χθες θα παραληφθεί από εταιρεία ταχυμεταφορών και σήμερα σε επεξεργασία! Και Προπληρωμένο από 10/9! Πάει ο άλλος και παίρνει από το κατάστημα σαν κύριος …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

Το έχουμε γράψει πριν κυκλοφορήσουν ότι δεν υφίσταται πλέον πρόβλημα με στοκ ίσως με τα μαχ….αυτοι που προ παραγγέλνουν και προπληρώνουν είναι τουλάχιστον αφελής μην πούμε μ….

21 hours ago, Nickgreek1995 said:

Ναι αν έκανα στο Κωτσόβολο. Εγώ θα κάνω στη συγκεκριμένη υπάλληλο. Έχει μεγάλη διαφορά! Μόλις την καλέσει ο εισαγγελέας να δεις πανηγύρια😉

Έχεις αποδείξεις για αυτά που θα αναφέρεις…..

21 hours ago, MixMasteR said:

Μια χαρά φταίει. Να μην τα μοιράζουν στους φίλους τους και συγγενείς ακυρώνοντας την σειρά σου, επειδή έχουν πρόσβαση στο σύστημα. 

Φαντάζομαι έχετε αποδείξεις που θα στηρίξετε την καταγγελία σας, διότι εάν δεν έχετε ο νομικός σύμβουλος τις εταιρίας θα κάνει πάρτι….

30 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Αρχίσαμε τα γέλια με τις αγγελίες για iPhone 16pro στα €1250 ……καλά υπάρχουν τόσο κορόιδα που θα αγοράσουν με καπέλο ? 

Και οι flippers που έχουν αρχίσει να βάζουν αγγελίες για pro στα 1250 κλέφτες θα γίνουν…..

Δεν υπάρχουν ντέμο μιας εβδομάδας σε δουλεύουν…

Το έχουμε γράψει πριν κυκλοφορήσουν ότι δεν υφίσταται πλέον πρόβλημα με στοκ ίσως με τα μαχ….αυτοι που προ παραγγέλνουν και προπληρώνουν είναι τουλάχιστον αφελής μην πούμε μ….

Έχεις αποδείξεις για αυτά που θα αναφέρεις…..

Φαντάζομαι έχετε αποδείξεις που θα στηρίξετε την καταγγελία σας, διότι εάν δεν έχετε ο νομικός σύμβουλος τις εταιρίας θα κάνει πάρτι….

μπίζνες 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...