Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nickgreek1995 είπε

Αλήτες του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ , έγραφε χθες θα παραληφθεί από εταιρεία ταχυμεταφορών και σήμερα σε επεξεργασία! Και Προπληρωμένο από 10/9! Πάει ο άλλος και παίρνει από το κατάστημα σαν κύριος …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

Εισαι αλλο ενα θυμα του refresh… ξεκαθαρα

καποιος χαιρεται τη συσκευη σου τωρα και σκεφτεσαι χαμογελώντας ποσο εξυπνος ειναι…

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 minutes ago, dimpia said:

Εισαι αλλο ενα θυμα του refresh… ξεκαθαρα

καποιος χαιρεται τη συσκευη σου τωρα και σκεφτεσαι χαμογελώντας ποσο εξυπνος ειναι…

μην λετε βλακειες. τα κινητα που ειναι στην αποθηκη δεν βγαινουν διαθεσιμα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

μην λετε βλακειες. τα κινητα που ειναι στην αποθηκη δεν βγαινουν διαθεσιμα.

Παιζει…

Τεσπα, το θεμα ειναι οτι σημερα ειδικα δεν κουνιεται καν το max με refresh , μονο το pro

Παει κι αυτο το «κολπακι» μια μερα κρατησε…

Δημοσ.

Κώτσος τελικά μετά την γκελα ήρθε μνμ οτι θα το φέρουν σπίτι Δευτέρα πρωί. Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι με αντικαταβολή και εγώ θα λείπω να το δώσουν αλλού με refresh?? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, skio είπε

Κώτσος τελικά μετά την γκελα ήρθε μνμ οτι θα το φέρουν σπίτι Δευτέρα πρωί. Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι με αντικαταβολή και εγώ θα λείπω να το δώσουν αλλού με refresh?? 

Ωχ Παναγια μου

Στη θεση σου θα επαιρνα αδεια

Να ειναι δυνατον; Κανεις ολοκληρο αγωνα με το στανιο να σου φερουν το κινητο στο σπιτι και θα λειπεις;;

Που μενεις αληθεια; Απλα ετσι ρωταω…

• Haha 5
Δημοσ.
26 minutes ago, skio said:

δεν υπαρχει περιπτωση να στο στειλουν με αντικαταβολη 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Tωρα αμα ρωτησω τι ειναι το refresh θα πεσετε να με φατε , ε?

Δεν θες να ξερεις, αληθεια…

• Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimpia είπε

Δεν θες να ξερεις, αληθεια…

Προσέχτε τι λέτε εδώ μέσα λίγο  , δεν είναι αστείο . Πάτε και λέτε φάτσα φόρα  για refresh και ο άλλος έχει δικηγορικό γραφείο χρόνια . Στο κελί 33 για refresh θα βρίσκεστε σε λίγο καιρό.  

• Haha 7
Δημοσ.

Θα το πω με θρησκευτική περιγραφη

το refresh ειναι η δοκιμασια του θεου προς τον ανθρωπο, μεσω του μαθητη του στη γη (τον Κωτσοβολο), για να αποφασισει ποιον θα παρει στον παράδεισο και ποιον θα στειλει στην κολαση

• Haha 12
Δημοσ.

Σόρρυ για το λίγο offtopic αλλά μιας και παρέλαβα χθες το 16 pm είπα σήμερα να το συμπληρώσω με το apple watch 10 46mm σε μαύρο και τα air pods 4 με ANS για να έχει παρέα, τα οποία πάντως ήταν όλα άμεσα διαθέσιμα και σε αφθονία στον Κωτσόβολο.

IMG_6484.jpeg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...