Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Stelaras1993 είπε

Τους έκανες την μούρη κρέας αν το κάνεις αυτό. 

Ναι αν έκανα στο Κωτσόβολο. Εγώ θα κάνω στη συγκεκριμένη υπάλληλο. Έχει μεγάλη διαφορά! Μόλις την καλέσει ο εισαγγελέας να δεις πανηγύρια😉

• Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, Nickgreek1995 είπε

Ναι αν έκανα στο Κωτσόβολο. Εγώ θα κάνω στη συγκεκριμένη υπάλληλο. Έχει μεγάλη διαφορά! Μόλις την καλέσει ο εισαγγελέας να δεις πανηγύρια😉

Η υπάλληλος σου φταίει για να βγάλεις τα προβλήματα σου πάνω της; Τη δουλειά της κάνει και αυτή ότι της είπαν να σου πει, αυτό θα σου πει.Να μπλέξει αυτή να κινδυνεύσει να χάσει τη δουλειά της επειδή το κινητό σου θα αργήσει μια εβδομάδα.Αμα σε τρώει ο κωλος σου τόσο πολύ να το έχεις από τη πρώτη μέρα κάνε ρεφρες κράτηση στο κατάστημα και πήγαινε παρτο

• Like 4

3 λεπτά πριν, Aggelos Τ είπε

Η υπάλληλος σου φταίει για να βγάλεις τα προβλήματα σου πάνω της; Τη δουλειά της κάνει και αυτή ότι της είπαν να σου πει, αυτό θα σου πει.Να μπλέξει αυτή να κινδυνεύσει να χάσει τη δουλειά της επειδή το κινητό σου θα αργήσει μια εβδομάδα.Αμα σε τρώει ο κωλος σου τόσο πολύ να το έχεις από τη πρώτη μέρα κάνε ρεφρες κράτηση στο κατάστημα και πήγαινε παρτο

Ειναι υπερβολικη αντιδραση συμφωνω, αλλα και το "κανε ρεφρες κρατηση" δεν ειναι τοσο απλο. Απο εθχες προσπαθω για pm black 256 και τιποτα

• Haha 1

4 λεπτά πριν, gianniskks είπε

Μήνυση σε υπάλληλο του Κοτσόβολου γιατί δεν παρέλαβε το iPhone Day 1; Λες και ο υπαλληλος φταίει. 

Μια χαρά φταίει. Να μην τα μοιράζουν στους φίλους τους και συγγενείς ακυρώνοντας την σειρά σου, επειδή έχουν πρόσβαση στο σύστημα. 

• Like 2

7 λεπτά πριν, Aggelos Τ είπε

Κάτι τύποι σαν εσένα υπάρχουν για αυτό είμαστε Ελλαδιστάν… Δυστυχώς ή ευτυχώς δε έχω μάθει να είμαι πρόβατο σε κοπάδι… Μην καθόμαστε να κλαιγόμαστε γιατί όλα πάνε κατά διαόλου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, Nickgreek1995 said:

Κάτι τύποι σαν εσένα υπάρχουν για αυτό είμαστε Ελλαδιστάν… Δυστυχώς ή ευτυχώς δε έχω μάθει να είμαι πρόβατο σε κοπάδι… Μην καθόμαστε να κλαιγόμαστε γιατί όλα πάνε κατά διαόλου..

Μετά κάνε και μια μήνυση στον εαυτό σου που προπληρώσες κατι με τόσα λεφτά χωρίς να ξέρεις πότε θα παραλάβεις. Συγχαρητήρια, πανέξυπνο.

Η υπάλληλος δεν σου φταίει τίποτα. Αυτά που λες είναι εικασίες. Η εταιρεία φταίει και συ ο ίδιος.

Αν και όταν πας να κάνεις την "μήνυση" να ξέρεις θα πέσουν κάτω από τα γέλια οι αρμόδιες αρχές.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, karagiannisG είπε

Ειναι υπερβολικη αντιδραση συμφωνω, αλλα και το "κανε ρεφρες κρατηση" δεν ειναι τοσο απλο. Απο εθχες προσπαθω για pm black 256 και τιποτα

Εγώ πατάω refresh σε άκυρες στιγμές έτσι από περιέργεια και πάντα κάπου θα μου δείξει κάποιο διαθέσιμο, αν δω κανένα να σου πω; Αλλά δεν ξέρω αν θα το προλάβεις μέχρι να στο πω.

Επεξ/σία από G10rgos

6 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Εγώ πατάω refresh σε άκυρες στιγμές έτσι από περιέργεια και πάντα κάπου θα μου δείξει κάποιο διαθέσιμο, αν δω κανένα να σου πω; Αλλά δεν ξέρω αν θα το προλάβεις μέχρι να στο πω.

Αν ειναι 256 pro max black ναι και ας μην το προλαβω😆 υπαρχει και καβατζα η παραγγελια 15:06 απο ιστορμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, MoNSReR είπε

Μπορεί να έλεγαν και αλήθεια τελικά....

Κύριος ο Γερμανός τελικά, με εκδήλωση ενδιαφέροντος και ενημέρωση email με email για διαθεσιμότητα, αναφορά ότι θα έρθει από 21-23 Σεπτεμβρίου και είναι ήδη στο μαγαζί και περιμένει, δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω γιατί έκλεισαν, Δευτέρα πρωί μια χαρά!!!

Επεξ/σία από MoNSReR
  • Like 1

35 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Μετά κάνε και μια μήνυση στον εαυτό σου που προπληρώσες κατι με τόσα λεφτά χωρίς να ξέρεις πότε θα παραλάβεις. Συγχαρητήρια, πανέξυπνο.

Η υπάλληλος δεν σου φταίει τίποτα. Αυτά που λες είναι εικασίες. Η εταιρεία φταίει και συ ο ίδιος.

Ναι κύριε! Έχοντας δικηγορική εταιρία τόσα χρόνια, εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα😂😂 

Παραγγελία iPhone 16 Pro Max απο Κωτσόβολο στις 11/09/2024 10:34 δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση ακόμα...ούτε γνωριζουν και κάτι όταν επικοινώνησα μαζί τους εγώ. Κάθε χρόνο τα ίδια γίνονται....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Nickgreek1995 said:

Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια τη Δευτέρα. Αν δε βγάλω άκρη θα κάνω μήνυση  και αγωγή στη εισαγγελία στην υπάλληλο που κάνει τις ψευδείς παραγγελιές με προπληρωμή για απάτη. 

Πιστεψε με απο προσωπικη εμπειρια με το ASUS ROG ALLY (προπληρωμη και εγω) ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε αυτην τη χωρα μονο με φωνες στον υπευθυνο του καταστηματος που παρηγγειλες θα βγαλεις ακρη....και φυσικα εχοντας την καταγγελια εκτυπωμενη στο χερι...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

1 hour ago, Stelaras1993 said:

Τους έκανες την μούρη κρέας αν το κάνεις αυτό. 

Και ΝΑΙ και ΟΧΙ, δυστυχως μονο οταν πηγα απο το καταστημα {και αφου με "κοροιδευαν" σχεδον 4 μηνες (Μαιος-Αυγουστος 23) στο τηλεφωνο, σημερα παραλαμβανω, αυριο παραλαμβανω, σημερα ηρθε στο καταστημα κλπ και οταν πηγαινα στο καταστημα φυσικα και δεν υπηρχε τιποτα!!!και οταν τους ελεγα οτι θελω να ακυρωσω και να μου επιστραφουν προκαταβολη-χρηματα με ειρωνευοντουσαν και απο πανω!!!}, με την καταγγελια εκτυπωμενη και το mail ετοιμο να φυγει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ επαναλαμβανω, μονο ετσι μου επεστρεψαν και προκαταβολη και τα χρηματα....

Επεξ/σία από spinemm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...