Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, kazantzidis είπε

Οποιος θελει εχω κρατημενο το Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Desert Titanium Κινητό απο κωτσοβολο, καβαλα.

Αχ εγω θελω 256 γιγα και ΕΙΜΑΙ Θεσσαλονικη 😭

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Περιστέρι έβγαλε 2 κομμμάτια πριν λίγο διαθέσιμα στο σάιτ του Κωτσό
White και Desert (Max/256)

Τσεκάρετε ίσως βγάλει κι άλλα

Επεξ/σία από Highscore21
  • Like 1

Αλήτες του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ , έγραφε χθες θα παραληφθεί από εταιρεία ταχυμεταφορών και σήμερα σε επεξεργασία! Και Προπληρωμένο από 10/9! Πάει ο άλλος και παίρνει από το κατάστημα σαν κύριος …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

• Like 3
  • Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως δεν θυμαμαι αλλη φορα να υπάρχουν day one τοσα διαθεσιμα Pro. Συνήθως δεν υπάρχει τιποτα ουτε Pro ουτε Pro Max και απλα περιμενεις. Φέτος το πρόβλημα ειναι με το Max μόνο πράγμα αρκετά ύποπτο.

Επεξ/σία από jackal22
  • Like 2

31 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

China γιατί είναι τα πρώτα με κατασκευή Ιούλιο. Οτι παραλάβουν μετά θα είναι Ινδία με κατασκευή Σεπτέμβρη και έπειτα 

Τώρα που το τσέκαρα το δικό μου Αύγουστο λέει κατασκευή

• Like 1

4 λεπτά πριν, Nickgreek1995 είπε

Αλήτες του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ , έγραφε χθες θα παραληφθεί από εταιρεία ταχυμεταφορών και σήμερα σε επεξεργασία! Και Προπληρωμένο από 10/9! Πάει ο άλλος και παίρνει από το κατάστημα σαν κύριος …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

Γιαυτο δεν δινεις ποτε λεφτα πριν παραλαβάβεις, με είχαν παρει και εμένα και μου ζήταγαν 100 ευρώ τους είπα να τα βαλουν εκει που ξέρουν. Μεγάλοι αλήτες μην το ψάχνεις , φέτος τον εξαγόρασε και η ΔΕΗ οπότε καταλαβαίνεις ποσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα στο μέλλον...

• Confused 1

Γενικά έχει κουράσει το όλο θέμα με την Apple. Διαβάζω ότι  η καινοτομία άλλωστε το βλέπουμε και στα καινούργια μοντέλα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Στις περισσότερες αγορές, όπως αυτή της Κίνας, έχουν στραφεί σε διαφορετικές εταιρίες. Το θέμα είναι ότι έχουμε βολευτεί όλοι και εκεί μας πατάει. 

6 λεπτά πριν, jackal22 είπε

Γιαυτο δεν δινεις ποτε λεφτα πριν παραλαβάβεις, με είχαν παρει και εμένα και μου ζήταγαν 100 ευρώ τους είπα να τα βαλουν εκει που ξέρουν. Μεγάλοι αλήτες μην το ψάχνεις , φέτος τον εξαγόρασε και η ΔΕΗ οπότε καταλαβαίνεις ποσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα στο μέλλον...

Έχεις δίκιο! Πρέπει να γ***σ τους υπόλοιπους για να το πάρεις όπως το κάνουν μερικοί (σε όλα προπαραγγελιες και refresh , να πουλήσουμε και κανένα στο marketplace να βγάλουμε το μεροκάματο) …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ πάντα στη κομπίνα και στη λαμόγια! Είναι πια στο αίμα μας! 

• Haha 1

5 λεπτά πριν, Nickgreek1995 είπε

Γενικά έχει κουράσει το όλο θέμα με την Apple. Διαβάζω ότι  η καινοτομία άλλωστε το βλέπουμε και στα καινούργια μοντέλα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Στις περισσότερες αγορές, όπως αυτή της Κίνας, έχουν στραφεί σε διαφορετικές εταιρίες. Το θέμα είναι ότι έχουμε βολευτεί όλοι και εκεί μας πατάει. 

Aν έχει κουράσει η Apple που να δεις τι είχε γίνει με το PS5 :)

Πάντως επειδή τσεκάρω, ο Γερμανός έχει Pro να πάρεις με παράδοση Δευτέρα-Τρίτη. Το μεγάλο θέμα είναι το Max μόνο

1 λεπτό πριν, Highscore21 είπε

Aν έχει κουράσει η Apple που να δεις τι είχε γίνει με το PS5 :)

Πάντως επειδή τσεκάρω, ο Γερμανός έχει Pro να πάρεις με παράδοση Δευτέρα-Τρίτη. Το μεγάλο θέμα είναι το Max μόνο

PRO MAX. Το θέμα είναι με τη μπαταρία για αυτό πιο πολύ το αλλάζω κάθε χρόνο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ειδικά αν είναι εργαλείο της δουλειάς σου. 

24 λεπτά πριν, Nickgreek1995 είπε

Ακριβώς το ίδιο φίλε μου. Παραγγελία 10/9 15:20 και ο,τι ακριβώς έγραψες παραπάνω 

Και στο τηλέφωνο σου κάνουν τους Κινέζους.

6 λεπτά πριν, apog9 είπε

Ακριβώς το ίδιο φίλε μου. Παραγγελία 10/9 15:20 και ο,τι ακριβώς έγραψες παραπάνω 

Και στο τηλέφωνο σου κάνουν τους Κινέζους.

Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια τη Δευτέρα. Αν δε βγάλω άκρη θα κάνω μήνυση  και αγωγή στη εισαγγελία στην υπάλληλο που κάνει τις ψευδείς παραγγελιές με προπληρωμή για απάτη. 

• Like 1
  • Haha 2

3 λεπτά πριν, Nickgreek1995 είπε

Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια τη Δευτέρα. Αν δε βγάλω άκρη θα κάνω μήνυση  και αγωγή στη εισαγγελία στην υπάλληλο που κάνει τις ψευδείς παραγγελιές με προπληρωμή για απάτη. 

Τους έκανες την μούρη κρέας αν το κάνεις αυτό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...