BertaJourdan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ωχ, θα εχουμε θεματα με το ποια ειναι τα καλυτερα. Ινδια ή Κινα Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από BertaJourdan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Οποιος θελει εχω κρατημενο το Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Desert Titanium Κινητό απο κωτσοβολο, καβαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dan1s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, kazantzidis είπε Οποιος θελει εχω κρατημενο το Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Desert Titanium Κινητό απο κωτσοβολο, καβαλα. Αχ εγω θελω 256 γιγα και ΕΙΜΑΙ Θεσσαλονικη 😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Ωχ, θα εχουμε θεματα με το ποια ειναι τα καλυτερα. Ινδια ή Κινα Ναι μετά θα αρχίσουν αυτά τα θέματα και οι γκρίνιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highscore21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στο Περιστέρι έβγαλε 2 κομμμάτια πριν λίγο διαθέσιμα στο σάιτ του Κωτσό White και Desert (Max/256) Τσεκάρετε ίσως βγάλει κι άλλα Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Highscore21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickgreek1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Αλήτες του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ , έγραφε χθες θα παραληφθεί από εταιρεία ταχυμεταφορών και σήμερα σε επεξεργασία! Και Προπληρωμένο από 10/9! Πάει ο άλλος και παίρνει από το κατάστημα σαν κύριος …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackal22 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παντως δεν θυμαμαι αλλη φορα να υπάρχουν day one τοσα διαθεσιμα Pro. Συνήθως δεν υπάρχει τιποτα ουτε Pro ουτε Pro Max και απλα περιμενεις. Φέτος το πρόβλημα ειναι με το Max μόνο πράγμα αρκετά ύποπτο. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από jackal22 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε China γιατί είναι τα πρώτα με κατασκευή Ιούλιο. Οτι παραλάβουν μετά θα είναι Ινδία με κατασκευή Σεπτέμβρη και έπειτα Τώρα που το τσέκαρα το δικό μου Αύγουστο λέει κατασκευή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackal22 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Nickgreek1995 είπε Αλήτες του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ , έγραφε χθες θα παραληφθεί από εταιρεία ταχυμεταφορών και σήμερα σε επεξεργασία! Και Προπληρωμένο από 10/9! Πάει ο άλλος και παίρνει από το κατάστημα σαν κύριος …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! Γιαυτο δεν δινεις ποτε λεφτα πριν παραλαβάβεις, με είχαν παρει και εμένα και μου ζήταγαν 100 ευρώ τους είπα να τα βαλουν εκει που ξέρουν. Μεγάλοι αλήτες μην το ψάχνεις , φέτος τον εξαγόρασε και η ΔΕΗ οπότε καταλαβαίνεις ποσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα στο μέλλον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickgreek1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Γενικά έχει κουράσει το όλο θέμα με την Apple. Διαβάζω ότι η καινοτομία άλλωστε το βλέπουμε και στα καινούργια μοντέλα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Στις περισσότερες αγορές, όπως αυτή της Κίνας, έχουν στραφεί σε διαφορετικές εταιρίες. Το θέμα είναι ότι έχουμε βολευτεί όλοι και εκεί μας πατάει. 6 λεπτά πριν, jackal22 είπε Γιαυτο δεν δινεις ποτε λεφτα πριν παραλαβάβεις, με είχαν παρει και εμένα και μου ζήταγαν 100 ευρώ τους είπα να τα βαλουν εκει που ξέρουν. Μεγάλοι αλήτες μην το ψάχνεις , φέτος τον εξαγόρασε και η ΔΕΗ οπότε καταλαβαίνεις ποσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα στο μέλλον... Έχεις δίκιο! Πρέπει να γ***σ τους υπόλοιπους για να το πάρεις όπως το κάνουν μερικοί (σε όλα προπαραγγελιες και refresh , να πουλήσουμε και κανένα στο marketplace να βγάλουμε το μεροκάματο) …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ πάντα στη κομπίνα και στη λαμόγια! Είναι πια στο αίμα μας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highscore21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Nickgreek1995 είπε Γενικά έχει κουράσει το όλο θέμα με την Apple. Διαβάζω ότι η καινοτομία άλλωστε το βλέπουμε και στα καινούργια μοντέλα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Στις περισσότερες αγορές, όπως αυτή της Κίνας, έχουν στραφεί σε διαφορετικές εταιρίες. Το θέμα είναι ότι έχουμε βολευτεί όλοι και εκεί μας πατάει. Aν έχει κουράσει η Apple που να δεις τι είχε γίνει με το PS5 Πάντως επειδή τσεκάρω, ο Γερμανός έχει Pro να πάρεις με παράδοση Δευτέρα-Τρίτη. Το μεγάλο θέμα είναι το Max μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickgreek1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Highscore21 είπε Aν έχει κουράσει η Apple που να δεις τι είχε γίνει με το PS5 Πάντως επειδή τσεκάρω, ο Γερμανός έχει Pro να πάρεις με παράδοση Δευτέρα-Τρίτη. Το μεγάλο θέμα είναι το Max μόνο PRO MAX. Το θέμα είναι με τη μπαταρία για αυτό πιο πολύ το αλλάζω κάθε χρόνο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ειδικά αν είναι εργαλείο της δουλειάς σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apog9 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, Nickgreek1995 είπε Αλήτες του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ , έγραφε χθες θα παραληφθεί από εταιρεία ταχυμεταφορών και σήμερα σε επεξεργασία! Και Προπληρωμένο από 10/9! Πάει ο άλλος και παίρνει από το κατάστημα σαν κύριος …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! Ακριβώς το ίδιο φίλε μου. Παραγγελία 10/9 15:20 και ο,τι ακριβώς έγραψες παραπάνω Και στο τηλέφωνο σου κάνουν τους Κινέζους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickgreek1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, apog9 είπε Ακριβώς το ίδιο φίλε μου. Παραγγελία 10/9 15:20 και ο,τι ακριβώς έγραψες παραπάνω Και στο τηλέφωνο σου κάνουν τους Κινέζους. Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια τη Δευτέρα. Αν δε βγάλω άκρη θα κάνω μήνυση και αγωγή στη εισαγγελία στην υπάλληλο που κάνει τις ψευδείς παραγγελιές με προπληρωμή για απάτη. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Nickgreek1995 είπε Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια τη Δευτέρα. Αν δε βγάλω άκρη θα κάνω μήνυση και αγωγή στη εισαγγελία στην υπάλληλο που κάνει τις ψευδείς παραγγελιές με προπληρωμή για απάτη. Τους έκανες την μούρη κρέας αν το κάνεις αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα